Een scheiding kan op zich al een lastige keuze zijn. Daarnaast brengt dit ook veel geregel met zich mee, waarvan u waarschijnlijk weinig verstand heeft, omdat u er nooit over na hoefde te denken. Zoals bijvoorbeeld de verdeling van pensioen na scheiding. De verdeling van uw pensioen na scheiding moet met goede afspraken gedaan worden, zodat er geen grote ruzies ontstaan en heeft u ook geen problemen met het pensioenfonds. Bij Pensioen Zaken kunnen wij u helpen met alle zaken rondom de verdeling van pensioen na scheiding. Wij leggen u graag meer uit over de wet- en regelgeving en hoe wij u kunnen helpen met alle afspraken vastleggen bij de verdeling van uw pensioen na scheiding. Zo heeft u dit professioneel geregeld en hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken.

Afwijkende afspraken rondom uw pensioen na scheiding mogelijk

Bij een echtscheiding hebben u en uw ex-partner sinds 1995 recht op de helft van de tijdens het huwelijk opgebouwde pensioenaanspraken. Het pensioen na scheiding is het enige dat telt tijdens de verdeling, niet wat er is opgebouwd voorafgaand aan het huwelijk. Binnen twee jaar na de echtscheiding moeten de pensioenfondsen zijn ingelicht over de scheiding en de verevening van de pensioenen. Indien u langer dan twee jaar wacht, vervalt de verplichting van het pensioenfonds om deze uit te voeren en dient u het zelf te doen. Indien u op huwelijkse voorwaarden bent getrouwd, dient u de huwelijkse voorwaarden te raadplegen om na te gaan wat is afgesproken over de verdeling van het ouderdomspensioen. Daarnaast kunt u met uw ex-partner afspraken maken over het pensioen na scheiding. Zo kunt u de verevening van de pensioenen uitsluiten of een andere verdeling afspreken. Als u in het buitenland uw pensioen opbouwt, hoeft het buitenlandse pensioenfonds niet mee te werken aan de verdeling van pensioen na scheiding. Daarnaast zijn er nog andere zaken waar u rekening mee moet houden:

 • Recht op elkaars nabestaanden- en partnerpensioen
 • Voorhuwelijkse periode telt ook mee
 • Afwijkende afspraken over nabestaandenpensioen mogelijk

Na echtscheiding behoudt u ook recht op elkaars nabestaanden- en partnerpensioen. De opbouw van dit bijzonder partnerpensioen eindigt op het moment van de echtscheiding. De reeds opgebouwde aanspraken worden premievrij bewaard voor de ex-partner. Indien u voor het huwelijk heeft samengewoond, is er mogelijk ook partnerpensioen voor elkaar opgebouwd. Over al deze zaken kunt u afwijkende afspraken maken, waaronder uitsluiting. Dit dient u na de scheiding kenbaar te maken aan het pensioenfonds. Waar u allemaal pensioen heeft opgebouwd, kunt u terugvinden op de website mijnpensioenoverzicht. Hier kunt u eenvoudig inloggen met uw DigiD en krijgt u een overzicht van het door u opgebouwde pensioen.

Wij helpen u bij het gehele proces

Pensioen Zaken is het adres waar u moet zijn met alle vragen omtrent pensioen na scheiding. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het werkveld, waardoor zij alle ins en outs weten van pensioenzaken. Wij kunnen u gedurende het gehele proces helpen, zoals bijvoorbeeld met de afspraken en alle zaken die u moet regelen met het pensioenfonds. Wij staan voor goede kwaliteit en een persoonlijke aanpak, waardoor u direct resultaat heeft en altijd bij ons terecht kunt met vragen of voor deskundig advies. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://www.pensioen-zaken.nl. Hier vindt u ook de kosten terug, zodat u direct weet waar u aan toe bent als u ons inschakelt voor uw pensioenzaken.

Lees meer…

Wanneer u een vlucht moet halen, om bijvoorbeeld op vakantie te gaan of voor een zakelijke reis, dan wilt u niet alles op het laatste moment aan laten komen. Met stress een vliegtuig instappen vindt niemand leuk en daarom doet u er verstandig aan om met een taxi naar Schiphol te reizen.

 • Het is gemakkelijk
 • Het biedt u rust
 • Is prijstechnisch interessant

Wanneer u met een taxi naar Schiphol gaat, dan hoeft u allereerst zich geen zorgen te maken over het rijden naar Schiphol. Laat staan over de tijden van het openbaar vervoer en het al dan niet rijden van de treinen, die het nog wel eens af laten weten. Dit scheelt een hoop ongemak, zeker wanneer vliegen niet uw favoriete bezigheid is. Veel mensen raken voor een vlucht toch wat opgewonden. Door een opeenstapeling van factoren, zoals het zorgen voor de juiste papieren, gewisseld geld, de complete bagage en meer, raken mensen soms het overzicht kwijt en daarmee stappen ze gestrest in een auto. Dit is niet prettig, zeker wanneer u in de wirwar van parkeerplaatsen voor lang parkeren bij Schiphol ook nog op zoek moet gaan naar de juiste parkeerplek. Vervolgens bent u afhankelijk van een pendelbus, die een onbekende tijd nodig heeft om uiteindelijk bij de desbetreffende vertrekhal aan te komen. Al deze zaken en extra tijd moet u incalculeren en wanneer u met een taxi naar Schiphol gaat, dan bespaart u daarmee ook nog eens veel tijd. U dient al een bepaald aantal uren voor vertrek op de luchthaven te zijn, dus het is wel zo prettig om deze tijd in ieder geval zo kort mogelijk te houden.

Met een taxi naar Schiphol is helemaal niet duur

Als u een taxi naar Schiphol bestelt, dan bent u er dus zeker van dat u, met uw eventuele reisgezelschap en alle bijbehorende bagage, netjes voor de deur van de vertrekhal op Schiphol wordt afgezet. U hoeft geen einden te lopen en u kunt direct naar de juiste incheckbalie toe om uw koffers in te checken. Dit gemak biedt u zeer veel rust en u heeft hierdoor alle tijd om nog even lekker tot rust te komen en wellicht nog taxfree te shoppen, voor u zich naar uw gate begeeft om daar in het vliegtuig te stappen en naar uw volgende bestemming door te reizen. Met een taxi naar Schiphol is het echter niet alleen gemakkelijk en relaxed om naar de grootste luchthaven van ons land te reizen. Het is ook nog eens zeer betaalbaar. Er bestaat bij veel mensen de perceptie dat reizen met een taxi duur is. Wanneer u alleen reist, dan is het wellicht niet zo goedkoop als het reizen met het openbaar vervoer. Maar denkt u zich eens in wat u kwijt bent als u voor lang parkeren kiest? En telt u dat bij de kosten op die u heeft om op de luchthaven aan te komen. Dan wordt dat verschil tussen met eigen auto en met een taxi naar Schiphol gaan toch al een stuk kleiner. Zeker wanneer u met meerdere personen reist is het zeer voordelig om met een taxi naar Schiphol te gaan. Het is mogelijk om zelfs met een taxibus naar Schiphol te rijden, wanneer u met een groepje mensen vertrekt. Dit is natuurlijk wel zo prettig, ook voor de persoon die anders op het verkeer had moeten letten terwijl de rest al voorpret van de reis heeft.

Een taxi bestellen

Via goedkoopnaarschiphol.nl bestelt u eenvoudig een taxi naar Schiphol. In de taxi’s van Goedkoopnaarschiphol kunt u eenvoudig pinnen, maar ook online kunt u betalen voor uw taxi. Uw taxi staat dan zo voor u klaar.

Weet jij eigenlijk niet zo goed waar je mee bezig bent wanneer je naar de sportschool gaat om hier een lekkere workout te doen? Woon je in de buurt van Nieuwegein en wil je eens verandering hierin brengen? Maak dan vandaag nog een afspraak met de personal trainer Nieuwegein. Bij The Fitness Studio weten ze precies hoe zij jou op de best mogelijke manier kunnen helpen. Op de website thefitnessstudio.nl kun je hier een hoop meer over vinden, maar we willen je er ook alvast iets meer over vertellen. Wat zijn nu de doelen waar je aan kunt denken voor jouw personal trainer Nieuwegein?

 • Afvallen
 • Meer spiermassa
 • Goede workouts

Het is natuurlijk voor iedereen anders waarom zij naar de sportschool toegaan. Voor de een is dit omdat zij het heerlijk vinden om gewoon een goede training te doen. Daar kan de personal trainer Nieuwegein je natuurlijk ook bij helpen. Maar ben je nu op zoek naar een ander doel? Wil je bijvoorbeeld afvallen of juist meer spiermassa kweken? Ook dan kan de personal trainer Nieuwegein jou een stap verder helpen. Het is slim om eens een kijkje te nemen op het internet om hier te kunnen zien wat ze allemaal voor je kunnen doen.

Maak een afspraak met de personal trainer Nieuwegein

Het is voor veel mensen best wel een spannende stap om de hulp in te schakelen van een personal trainer Nieuwegein. Als je nog nooit in de sportschool bent geweest of je bent eraan gewend om altijd alleen te trainen, dan kan het best wel even eng zijn om de stap te nemen om een personal trainer Nieuwegein in te huren. Toch is dit voor veel mensen de manier om de gewenste resultaten te behalen. Tenslotte kan de personal trainer Nieuwegein jou op uitstekende wijze helpen. Bij The Fitness Studio werken er alleen maar mensen die een goede kennis van zaken hebben en die jou zo op weg kunnen helpen. Zij weten hoe jij je doel kunt behalen. Of dit nu is om af te vallen of juist om meer spiermassa te kweken, de personal trainer Nieuwegein is er voor jou. Daarbij wordt uiteraard volledig gerespecteerd wat jouw wensen zijn. Of je nu graag maar een keer in de week wilt trainen of misschien wel zes of zelfs zeven keer. Het is uiteindelijk aan jou om te bepalen hoe je dit het liefste wilt doen. Weet jij niet zo goed wat je wilt? Maak dan eens een afspraak met de personal trainer Nieuwegein. Hij of zij kan hier dan samen met jou naar gaan kijken.

Behaal jouw doelen

Wanneer je jezelf een bepaald doel voor ogen stelt, dan is het natuurlijk wel zo fijn om dit doel ook te behalen. Of het nu gaat om afvallen of juist meer spiermassa kweken, het kan soms lastig zijn om je motivatie te behouden. Daarom is het inhuren van een personal trainer Nieuwegein een zeer goed idee. Hij of zij kan jou motiveren op de momenten dat je het extra nodig hebt. Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig dan ook voor om op deze manier hun doelen te behalen. Als jij er moeite mee hebt om jezelf naar de sportschool toe te krijgen, dan zorgen zij er hier wel voor dat je dit wel doet. Ook op het gebied van voeding kan je bijgestaan worden. Dat zal ervoor zorgen dat je zeker de juiste resultaten behaalt! Wil je hier graag meer over weten? Kom dan snel eens een kijkje nemen op de website.         

Een wetenschapsjournalist weet het schrijven van een artikel weer net iets anders aan te pakken dan een andere tekstschrijver. Wetenschap vereist namelijk wat meer achtergrond en het gebruik van bronnen. Verder is natuurlijk ook verstand van wetenschap nodig, om artikelen van dit niveau te schrijven. De aanpak van wetenschappelijke artikelen is veelomvattender en ook afwisselender. Veentekst is een ervaren wetenschapsjournalist die veel ervaring heeft als schrijver en vertaler. Naast het Nederlands is hij ook ervaren in de talen Duits en Engels. In deze talen schrijft hij regelmatig teksten en boeken en is hij ook actief als vertaler. Zijn werk als schrijver heeft hij naast wetenschapsjournalist ook uitgebreid naar tekstschrijver voor teksten en websites. Naast wetenschappelijke teksten te schrijven, kan hij deze artikelen ook omzetten in eenvoudigere teksten. Door de inhoud op een populaire wijze in een artikel te zetten, kan hij ervoor zorgen dat de boodschap voor een groter publiek te lezen. Hij is een schrijver die goed kan samenwerken en die zijn opdrachtgever de ruimte geeft om het artikel te perfectioneren. De totstandkoming van het artikel doet u samen met deze wetenschapsjournalist om uiteindelijk tot een goed geschreven tekst te komen. Lees meer over zijn werkwijze op de website veen-tekst.nl.

Hoe werkt een wetenschapsjournalist?

Wetenschap staat eigenlijk voor een goed onderbouwde boodschap. Bij het schrijven van teksten is het belangrijk dat bronnen geraadpleegd worden. Zeker bij journalistieke artikelen is het aanhalen van bronnen essentieel. Als wetenschapsjournalist geldt dat er gedegen onderzoek moet plaatsvinden voordat een artikel uitgebracht wordt. Een goede deskundige schrijver zorgt zo voor een waterdicht verhaal, waarbij de bronnen een voor een te achterhalen zijn. Verder is de journalist bekend met wetenschappelijke bronnen en weet hij deze bronnen ook goed te begrijpen. Vervolgens moet al deze informatie in een artikel gegoten worden die voor groter publiek te lezen is. Vaak zijn de wetenschappelijke bronnen geschreven voor een doelgroep die al met deze branche bekend zijn. Bij een wetenschapsartikel is dat niet altijd het geval. Mensen uit een andere branche of van een ander niveau krijgen dit ook te lezen. Voor alle lezers is het belangrijk dat het artikel goed en accuraat geschreven is. Doordat de wetenschapsjournalist bekend is met wetenschappelijke artikelen, kunt u ervan uitgaan dat hij op de juiste manier met de bronnen omgaat. Ook weet u dat de bronnen op de juiste manier verwoord worden in het artikel. Precisie staat voorop. Dat geldt voor de wetenschap en voor de artikelen van een wetenschapsjournalist.

De wetenschappelijke artikelen

Een wetenschapsjournalist schrijft uiteenlopende artikelen. Van uitgebreide achtergrond verhalen tot aan korte teksten die juist wetenschappelijke artikelen weer eenvoudig verwoorden. Voor alle soorten teksten kunt u Veentekst inschakelen. Met hem bent u verzekerd van een deskundige tekstschrijver die bekend is met de wetenschap. Wetenschappelijke artikelen en bronnen zijn hem niet vreemd en hij schrijft graag nieuwe teksten met behulp van deze bronnen. U kunt ervan uitgaan dat de teksten goed onderbouwd worden, een kenmerk van een goed geschreven wetenschapsartikel. Wetenschap kijkt vooruit. Er bestaan zoveel onderzoeken, maar het is onmogelijk dit allemaal zelf bij te houden. Vraag daarom Veentekst om een goed wetenschapsartikel te schrijven. Dat kan voor een website of voor een magazine. U kunt Veentekst ook inschakelen voor vertalingen of zelfs het schrijven van boeken. Zijn ervaring is zo uitgebreid en in maar liefst drie talen, dat hij in te schakelen is voor grote artikelen. Veentekst werkt zo precies als zijn teksten zijn geschreven. Alles verloopt op tijd en u kunt erop rekenen dat hij de tekst aanlevert op de afgesproken datum. Neem contact met hem op en maak kennis met deze professionele wetenschapsjournalist.

Lees meer…

Op zoek naar een nieuwe woning? Of beter nog – heb je je droomhuis gevonden? Fantastisch! Je hebt het voorlopige koopcontract ondertekend, waarna het tijd is om een hypotheek af te sluiten. Maar dit kan ingewikkeld zijn. Er komen veel documenten en regels bij kijken en ook je toekomstplannen moet je al een beetje helder hebben. Daarom vragen veel mensen een hypotheekadvies, om zo op de voordeligste en meest efficiënte manier de zaken te regelen.

Wat bespreek je tijdens een hypotheekadvies

Natuurlijk is het mogelijk zelf je hypotheek af te sluiten. Dit wordt ook wel een ‘execution only’ genoemd. Toch kan het verstandig zijn een hypotheekadvies aan te vragen bij een ervaren adviseur. Maar wat bespreek je eigenlijk tijdens zo’n adviesgesprek? De onderwerpen die vooral voorbijkomen, zijn:

 • Je persoonlijke situatie op financieel vlak. Het is belangrijk dat alles in kaart wordt gebracht: je inkomen, uitgaven, schulden en totale vermogen.
 • Je maandelijkse hypotheeklasten. Wanneer je financiële situatie helder is, ben je misschien geneigd om voor een maximale hypotheek te gaan. Maar het hypotheekadvies biedt hiervoor het nodige perspectief: je wil misschien nog wel op vakantie, of af en toe uit eten… Hoe hoog kunnen je maandelijkse hypotheeklasten zijn zonder dat je teveel moet opgeven? Dat is iets waar de adviseur met jou naar kijkt.
 • Wellicht heb je nu of in de toekomst een kinderwens, en dat heeft invloed op je financiële situatie. Het kan zijn dat je daardoor minder gaat werken – en dan kun je in de problemen komen met de maandelijkse hypotheeklasten. Gelukkig voorkom je dit dankzij het hypotheekadvies, dat hierop aangepast wordt.
 • Hypotheekverstrekkers vergelijken. Natuurlijk zijn er meerdere organisaties die jou een hypotheek kunnen aanbieden. Maar welke is voor jou het voordeligst en past het beste bij jouw situatie? De adviseur kijkt naar de rentes die erbij hoorden, de voorwaarden die gesteld worden en eventuele boeteclausules die aanwezig zijn. Vervolgens vergelijkt hij of zij de hypotheekverstrekkers en geeft jou op basis daarvan een onafhankelijk hypotheekadvies.
 • De hypotheekvorm. Er zijn verschillende soorten hypotheken. Je hebt een lineaire hypotheek, waarbij je elke maand hetzelfde bedrag aflost en de rente geleidelijk afneemt. Ook bestaat de annuïteitenhypotheek, waarbij je elke maand meer aflost en de rente ook steeds meer afneemt. Beide kunnen voordelen en nadelen hebben voor jouw situatie; uit het hypotheekadvies blijkt wat voor jou de beste optie vormt.
 • De rente. Ook hier zijn er weer verschillende opties: wil je een vaste rente of een variabele rente? Het laatste betekent dat de rente steeds verandert naargelang de actuele hypotheekrentestand.
 • De risico’s. Naast alle mogelijkheden die je hebt, kunnen er ook risico’s vastzitten aan een bepaalde hypotheek. De adviseur bespreekt deze met je, zodat je ze zo goed mogelijk kan voorkomen en er wat aan kan doen wanneer er toch iets niet gaat zoals gepland.

Het beste advies voor jou

Zoals je ziet komt er heel wat kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Hypotheekadvies is daarom een aanrader wanneer je erover nadenkt een hypotheek te nemen. Heb je al gezocht naar adviseurs, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Kijk dan eens op https://www.vanbruggen.nl/hypotheekadvies. Van Bruggen is een organisatie die bestaat uit ervaren, erkende en professionele adviseurs. Al sinds 1973 worden mensen hier geadviseerd over hun hypotheken op een onafhankelijke manier. “Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan voorop”, is op de site te lezen. Dat zijn belangrijke pijlers voor een adviesgesprek. Bovendien vind je op vanbruggen.nl nuttige informatie over hypotheken en verschillende situaties waar je in kunt zitten. Van Bruggen adviseer ik aan jou!

Waarom zou jij er nu voor moeten zorgen dat je je medewerkers tevreden houdt? Wij kunnen je wel vertellen waarom dit uiterst belangrijk is! Er hangen namelijk uiteenlopende dingen van de tevredenheid van je medewerkers af. Van het uitvoeren van de werkzaamheden op de juiste manier tot minder verzuim. Maar je kunt daarnaast ook denken aan:

 • Meer productiviteit
 • Meer marge
 • Hogere klanttevredenheid

Maar hoe weet je nu of de tevredenheid onder je werknemers goed genoeg is? Hiervoor kun je het beste een kijkje nemen op de website van het bedrijf Solkie. Op de website https://solkie.nl/ vind je alle informatie die jij nodig hebt op het gebied van de medewerkerstevredenheids tool die jij kunt inzetten om de tevredenheid van jouw medewerkers te meten. In een dergelijk medewerkerstevredenheids tool vind je uiteenlopende mogelijkheden om dit allemaal makkelijk en snel op een rijtje te krijgen. De medewerkerstevredenheids tool wordt natuurlijk vaker uitgevoerd. Dit houdt zeker niet op bij een keer en je kunt er dan ook op rekenen dat je over een tijdje nog meer duidelijke data kunt gebruiken. Heb jij interesse in het gebruiken van de medewerkerstevredenheids tool? Dan kun je hiervoor bij het bedrijf Solkie terecht. Kom hier dus vandaag nog een kijkje nemen.

Meer weten over de medewerkerstevredenheids tool

De medewerkerstevredenheids tool is zowel voor jou als voor je medewerkers makkelijk te gebruiken en dat maakt het voor iedereen dus leuk om hiermee aan de slag te gaan. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer bedrijven zijn die hier graag voor kiezen. Je hebt hierboven al in het kort kunnen zien welke voordelen hier allemaal uit kunnen komen. Een tevreden medewerker werkt nu eenmaal harder en op een betere manier. En die verhoogde productiviteit zal ervoor zorgen dat jouw bedrijf het dus een stuk beter zal doen. Daarnaast zullen jouw medewerkers het een stuk leuker vinden om naar het werk toe te komen. En is dat niet ook iets waar je naar op zoek bent? Dankzij de medewerkerstevredenheids tool kun jij makkelijk en snel ontdekken waar jouw medewerkers op dit moment niet tevreden over zijn. Dit kunnen natuurlijk allerlei soorten oorzaken hebben. Van bijvoorbeeld de uren die mensen werken tot de manier waarop ze bepaalde taken moeten uitvoeren. Het is dan ook wel zo belangrijk om dit allemaal uit te vinden. Dankzij de medewerkerstevredenheids tool kun jij dit allemaal op een zeer korte termijn ontdekken en daar kun jij een hoop meer over ontdekken.

Stel je medewerkers tevreden

Natuurlijk wil jij een uitstekend bedrijf runnen en daar hoort tevreden medewerkers bij. Kom daarom vandaag nog in actie en laat de medewerkerstevredenheids tool voor jouw bedrijf opstellen. Door op een regelmatige basis aan je medewerkers te vragen waar zij nu precies naar op zoek zijn, kan voor jou de manier zijn om nog meer winst te maken. Wil jij hier graag meer over weten? Dan kun je hiervoor natuurlijk een kijkje nemen op de website van het bedrijf, maar ook kun je direct contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf. Zij kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden op dit gebied allemaal zijn. Het is daarna makkelijk om voor het inzetten van de medewerkerstevredenheids tool te kiezen en dan kun je hier dus mee aan de slag gaan. Als dit inderdaad de optie is waar jij voor wilt gaan, kom dan vandaag nog in actie. Jouw medewerkers zullen je hier erg dankbaar voor zijn. Jij hebt hiermee de tip gevonden voor tevreden medewerkers! Leer hier snel meer over!

Wij hebben een heel grote tuin met allerlei grote bomen. Wij vinden het heel prettig om wanneer wij een boom moeten laten kappen, om het hout te gebruiken om een meubel van te maken. Wij zijn zelf echter niet bij machte om dit te kunnen doen. Wij zijn beide namelijk geboren met twee linkerhanden en dat betekent dat het niet eenvoudig is om bijvoorbeeld alleen al een schroef in de muur te draaien. Vandaar dat wij altijd de hulp inschakelen van Wilfred Kalf wanneer wij weer een project hebben. Bij hem kun je namelijk meubels op maat laten maken voor een heel goede prijs. Wij hebben hem een aantal jaar geleden voor het eerst ingeschakeld toen wij op zoek waren naar iemand bij wie wij meubels op maat laten maken konden. Via een kennis van ons kregen wij te horen dat wij het een keer moesten proberen op de site van WilfredKalf.nl. Bij deze man kun je namelijk meubels op maat laten maken en dat sprak ons erg aan. Toen wij de site van deze vakman eenmaal bekeken hebben, hebben wij gezien dat je hier niet alleen maar meubels op maat laten maken kunt, maar dat je hier ook moet zijn wanneer je de boom nog wilt laten kappen. Deze man kan dat namelijk ook op zich nemen. Dat zorgt ervoor dat het meubels op maat laten maken iets heel bijzonders wordt. Je kunt hier namelijk een meubel bestellen dat heel eigen is. Ten eerste omdat het hout uit je eigen tuin komt, en ten tweede omdat het meubel dat Wilfred maakt, altijd geheel op maat is gemaakt. Zo haal je altijd iets bijzonders in huis en dat vinden wij altijd heel prettig. Wij vinden het daarom ook altijd prettig om met deze vakman samen te werken.

Je kunt hier voor een goede prijs meubels op maat laten maken

Toen wij zagen dat wij weer een boom moesten gaan kappen, zijn wij gaan kijken welk meubel wij wilden laten maken. Wij hadden nog behoefte aan een goede boekenkast en vandaar dat wij Wilfred hebben gevraagd om een ontwerp te maken. Bij hem kun je als geen ander meubels op maat laten maken en bovendien doet hij dit altijd voor een heel goede prijs. Wij hebben vervolgens een datum met Wilfred ingepland om de boom te komen kappen. Omdat het meubels op maat laten maken altijd tijd kost omdat het hout namelijk ook goed moet drogen, hebben wij geen eisen gesteld aangaande wanneer het meubel klaar moest zijn. Het meubels op maat laten maken moet goed gebeuren en niet overhaast worden, vinden wij en vandaar dat wij Wilfred alle tijd hebben gegeven. Zoals altijd heeft hij de boom bij ons in de tuin heel goed gesnoeid en het hout heeft hij heel goed weten te bewaren. Dit hout gebruikt hij voor het meubel dat hij voor ons is gaan maken. Wij hadden een tekening gezien van wat hij voor ons zou gaan maken en wij waren diep onder de indruk van het ontwerp dat hij had gemaakt. Wij waren er dan ook weer van overtuigd dat het meubels op maat laten maken door Wilfred een heel goede stap was.

Wij hebben een prachtig meubel gekregen

Wij zijn blij dat wij Wilfred weer hebben gevraagd voor het meubels op maat laten maken. Hij heeft ons weer heel goed geholpen en wij hebben een heel mooi meubel ontvangen. Kortom:

 • wij vinden het altijd fijn om met Wilfred samen te werken
 • wij hebben een prachtig meubel ontvangen
 • wij zijn voor een goede prijs geholpen

Meer weten? Kijk dan even op WilfredKalf.nl.

Gebruik e liquid met echte tabaksmaakHeb jij een lange tijd sigaretten gerookt, maar wil je nu overstappen op e liquid? Neem dan e liquid met echte tabaksmaak. Het is namelijk voor te stellen dat je, wanneer je het gewend bent om sigaretten te roken, geen zin hebt in e liquids met gekke smaakjes. Als je e liquid met echte tabaksmaak gebruikt, lijkt het alsof je gewoon een sigaret aan het roken bent, maar dan minder schadelijk. 

Koop je e liquid met echte tabaksmaak bij nieuwesigaret.nl 

Zelf rook ik al sinds ik op de middelbare school zit. Ik ben de smaak van sigaretten dan ook erg gewend. De laatste jaren heb ik wil proberen te minderen, maar dat is erg lastig. Ik heb verschillende dingen geprobeerd, maar elke keer grijp ik toch weer terug naar mijn vertrouwde sigaretten. Op aanraden van een goede kennis ben ik e liquids gaan proberen. Op zich werkt dit voor mij wel, daar ik dezelfde handeling uitvoer als wanneer ik een sigaret rook, maar het is toch niet helemaal hetzelfde. E liquids zijn er in verschillende smaken, van fruitsmaken tot cola aan toe. Ik heb er meerdere geprobeerd, maar ik kan om een of andere reden toch niet wennen aan de zoete smaakjes. Om die reden was ik ook op zoek gegaan naar e liquid met echte tabaksmaak. Ik heb lang gezocht, maar kon eigenlijk bij de meeste shops geen e liquid met echte tabaksmaak vinden. Uiteindelijk heb ik nieuwesigaret.nl gevonden. Dit is een webshop die gespecialiseerd is in elektronische sigaretten en alles wat daarbij komt kijken. Zij hebben naast de bekende e liquids met zoete smaakjes dus ook e liquid met echte tabaksmaak in het assortiment zitten. Bij nieuwesigaret.nl kun je onder andere terecht voor: 

 • Elektronische sigaretten 
 • E liquids 
 • Flesjes 
 • Shots 
 • Losse componenten om zelf je e liquid mee te mixen 

Ik was dus ontzettend blij dat ik bij nieuwesigaret.nl e liquid met echte tabaksmaak kon kopen. Het fijne aan deze e liquids is dat ik zelf kan bepalen hoeveel nicotine ik erin wil hebben. Zo kan ik dus met behulp van deze e liquids mijn nicotine inname na verloop van tijd verminderen en uiteindelijk helemaal stoppen met roken. Daarnaast kan ik ook de smaaksterkte van de tabaksmaak bepalen. Zelf ben ik het gewend om zware shag te roken. Ik kan dus beginnen met een zware smaak en deze, net zoals het nicotinegehalte langzaam terugdringen. Misschien ga ik na verloop van tijd wel over op de zoete smaakjes. Het bestellen bij nieuwesigaret.nl gaat erg eenvoudig. Je plaatst je producten in je winkelmand en rekent vervolgens gemakkelijk en veilig af via PayPal. De bestelde producten worden vervolgens de volgende dag voordelig thuisbezorgd. 

Bestel gemakkelijk en snel bij nieuwesigaret.nl 

Ik heb inmiddels mijn flesjes e liquid met echte tabaksmaak in huis gekregen. Deze zijn gemakkelijk in gebruik en smaken precies zoals de tabak die ik gewend ben in mijn sigaretten. Ik heb ook alvast een aantal flesjes besteld met een lager nicotinegehalte en een mildere smaak. Zo kan ik na verloop van tijd de smaaksterkte en het nicotinegehalte terugdringen. Ik ben erg tevreden met mijn aangeschafte e liquids. Ook de service van nieuwesigaret.nl is uitstekend. Via https://nieuwesigaret.nl/shop/puur-tabak-la-tabaccheria/ kan ik gemakkelijk bestellen en het wordt daarnaast ook nog eens snel thuisbezorgd. De e liquids zijn van hoge kwaliteit en de flesjes gaan lang mee. Ik had nooit gedacht dat ik over zou stappen op de elektronische sigaret, maar met de e liquids van nieuwesigaret.nl gaat dat erg gemakkelijk. Als je ook op zoek bent naar een e liquid met echte tabaksmaak, kijk dan op nieuwesigaret.nl 

Wanneer u krassen aantreft op uw auto is dit natuurlijk heel vervelend. Het is voor veel mensen dan ook noodzaak om hier snel wat aan te doen. Met de krassen rond blijven rijden is meestal geen optie en dus is het een goed idee om snel te kijken naar andere mogelijkheden. U kunt natuurlijk steeds maar weer de krassen bij laten werken, maar op een gegeven moment gaat dat toch best duur worden. Het is dan aan te raden om snel te kijken naar een andere manier. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om even te kijken naar een goede lakverzegeling. Hiermee zorgt u er voor dat de lak op z’n plaats blijft zitten en dat het helemaal niet moeilijk is om alles snel en op een goede manier te regelen. U zult namelijk merken dat u zonder enige problemen een goede laklaag om de auto heeft zitten die ook nog eens heel lang mee gaat. Het is dan natuurlijk wel goed om te weten waar u snel geholpen kunt worden met het laten aanbrengen van de lakverzegeling. De beste lakverzegeling krijgt u via teunscarcleaning.nl. Hier is het namelijk mogelijk om snel contact op te nemen en alles even goed door te nemen. Het kan zijn dat u zelf nog nooit van lakverzegeling heeft gehoord. Het is dan een goed idee om even te kijken naar een manier om alles snel te regelen. Steeds meer mensen vinden het een goed idee om lakverzegeling aan te schaffen voor de auto. U weet dan namelijk ook heel zeker dat u alles voor een goede prijs in huis kunt halen. Op de website ziet u bijvoorbeeld meteen wat de voordelen van lakverzegeling precies zijn:

 • Een mooie natuurlijke glans
 • Een goede beschermlaag
 • Geen hoge kosten voor de lak

Het is heel makkelijk om hier dus snel even contact op te nemen met een van de deskundige medewerkers. U kunt dan namelijk ook meteen uw vragen stellen en het is dan handig om alles even op een rijtje te zetten. De kosten zijn in elk geval niet hoog, dus wanneer u meerdere auto’s heeft, is het ook nog eens aan te raden om snel te kijken naar een lakverzegeling voor al uw auto’s. Het is niet moeilijk om snel alles te kopen. U kunt het beste even gaan kijken op de website en meteen bellen of een email sturen. U kunt de lakverzegeling niet zelf op de auto aanbrengen. Dat moet door iemand anders worden gedaan. Het is dus het beste om het door dit bedrijf te laten doen. Ga snel naar de website en lees hoe alles werkt en hoe de lakverzegeling precies op de auto wordt aangebracht.

Goede lakverzegeling bestellen

Wilt u ook een krasvrije auto waar u vele jaren plezier van zult hebben? Dan kunt u het beste een mooie laag aan laten brengen om de lak op een goede manier op de auto te houden. Het is namelijk zonde wanneer er allemaal krassen inkomen. Soms rijden er mensen tegen uw auto aan of heeft u zelf een ongelukje en dan is het beter om de lak er niet af te kunnen rijden. Kijk dus even op de website teunscarcleaning en kijk zelf wat u kunt doen om de lak op de auto mooi te houden. De goede lakverzegeling helpt u om de perfecte glans laag te creëren.

Meer informatie aanvragen

Snel informatie aanvragen kan via de website. U wordt dan snel te woord gestaan en het is mogelijk om meteen al uw vragen te stellen. Kijk dus vandaag nog op de website.

Het klinkt misschien vreemd, maar wist u dat u de ongediertebestrijding ook kunt inschakelen wanneer u last heeft van schimmels? Een schimmel is een probleem dat niet alleen uw huis en de omgeving daarvan kan aantasten, maar ook uw gezondheid. Schimmels verspreiden sporen in de lucht en deze kunnen uw luchtwegen aantasten, waardoor u onder andere een allergische reactie kunt krijgen. De ongediertebestrijding heeft zich erop gericht om niet alleen kleine beestjes aan te pakken, maar om ook schimmels te verwijderen. Wanneer u schimmels in huis ontdekt, dan kan het zijn dat dit probleem al enige tijd aanwezig is. Schimmels gedijen goed op warme en vochtige plekken en tasten hout aan. Het is daarom een probleem dat dieper ligt dan de oppervlakte waarop de schimmels zichtbaar zijn. Het aantasten van hout vindt namelijk niet alleen op de gevonden plek plaats. Door de verspreiding van de schimmels in de lucht tast het hout aan van:

 • De constructie van uw huis
 • Van meubilair
 • Het tast ook gipsplaten aan
 • Schimmels gedijen goed in kunst als schilderijen
 • Ze verzamelen ook in boeken en ander papier of karton

De ontdekking van schimmels heeft daarmee nogal wat voeten in aarde, want bij de bestrijding ervan is het belangrijk om de bron of vaak zelfs meerdere bronnen goed aan te pakken. De ongediertebestrijding is erin gespecialiseerd om hier actief tegen te vechten. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar helaas komt men er vaak pas achter dat er zich schimmels in huis verzamelen, wanneer de schimmels al de tijd hebben gehad om zich te vestigen. Snel reageren is daarmee belangrijk en dat kunt u het beste doen door de website van Beestjes Kwijt, beestjeskwijt.nl, te raadplegen. Hierop staat wat u in eerste instantie zelf het beste kunt doen én vindt u een telefoonnummer waarmee u eenvoudig zelf de ongediertebestrijding kunt inschakelen.

Ongedierte inschakelen bij zwammen

Net als schimmels kunnen ook zwammen in en om het huis worden aangetroffen. De zwam is een paddenstoel en daarmee ook een schimmel. De meeste mensen kennen zwammen uit het bos, waarop ze veelal gevonden kunnen worden op dood hout. Het hout in het bos moet worden opgeruimd en de natuur heeft daar een slimme manier op bedacht door schimmels in te zetten. Het nadeel van dit natuurlijk fenomeen is dat het geen onderscheid kan maken tussen dode bomen en hout dat gebruikt wordt voor bijvoorbeeld uw huis, uw schuur, uw schutting of andere objecten. Ook in dit geval biedt de ongediertebestrijding hulp en ondersteuning. De schimmels en zwammen zijn er namelijk de oorzaak van dat oude gebouwen eerder in verval raken en daardoor is het van groot belang dat ze bestreden worden. Doet u niets aan de schimmels of zwammen, dan kan dit op de lange termijn een gevaarlijke situatie vormen, die uw gezondheid op meerdere manieren in het gedrang kan brengen. De ongediertebestrijding kan u helpen om op vakkundige manier, met de juiste materialen en middelen, de schimmels en zwammen te bestrijden. De oorzaak wordt grondig aangepakt en er is tevens de mogelijkheid om de ongediertebestrijding preventief in te zetten. Zo voorkomt u dat de schimmels en zwammen vrij terrein hebben om terug te komen naar de eerder bestreden plekken of om nieuwe plaatsen te veroveren op plaatsen waar u dit niet wenselijk acht.

Milieuvriendelijke bestrijding

De ongediertebestrijding kan dag en nacht worden opgetrommeld en staat altijd en overal voor u klaar. Er wordt over het algemeen gewerkt met milieuvriendelijke middelen om uw gezondheid en die van het milieu in acht te nemen. Alleen het probleem wordt hiermee bestreden en dat is de kwaliteit en vakkundigheid die u mag verwachten van de ongediertebestrijding.

Een hele belangrijke vraag is: waar vind je de beste kapper van Utrecht? Dat is de vraag die ik mezelf een tijdje geleden stelde omdat ik niet zulk makkelijk haar heb. Ik heb krullen die zeker niet altijd goed zitten. Het is hierbij van groot belang dat mijn haar goed wordt geknipt. Dat heeft zo veel invloed op het model en hoe mijn haar valt. Toen mijn haar bij de kapper waar ik eerder kwam meerdere keren niet goed was geknipt, besloot ik weg te gaan. Daarom ging ik op zoek naar de beste kapper van Utrecht. Ik vind mijn haar nu eenmaal belangrijk en als dat niet goed zit voel ik me niet prettig. Ik wil dat ik trots kan zwaaien met mijn bos krullen, zonder dat ik me ervoor hoef te schamen. En daarom was het voor mij erg belangrijk om de beste kapper van Utrecht te vinden en heb ik even goed gezocht. Ik wilde weer zonder zorgen naar buiten kunnen gaan. Ik wilde me niet meer onzeker voelen.

Massina’s Hair & Art is de beste kapper in Utrecht

Wat de beste kapper van Utrecht is, dat bepaal je natuurlijk lekker zelf. Ik had daarom voor mezelf een paar zaken op een rij gezet. Belangrijke eisen waar de beste kapper van Utrecht aan zou moeten voldoen volgens mij:

 • Ontspannen sfeer
 • Veel expertise
 • Kijken voor kapsel naar jou als persoon

Je wil ook een beetje ontspannen kunnen zitten als je naar de kapper gaat. Dan zit je niet te wachten op een ongemakkelijke of gespannen sfeer. We hebben het al druk genoeg, dan moet je even van dit moment voor jezelf kunnen genieten. Dat kan alleen als er een goede sfeer hangt. Dat voelde voor mij gelijk goed toen ik een bezoek bracht aan Massina’s Hair & Art. Ik was deze kapper op het spoor gekomen door een paar collega’s die altijd met een prachtige coupe rondlopen. Ik had ze gewoon brutaal gevraagd naar hun kapper en toen kreeg ik de website massinas-hair-art.nl. Ik besloot er zelf heen te gaan om te kijken wat voor soort zaak het zou kunnen zijn. Ik werd er direct met open armen ontvangen. Zonder dat ze iets probeerden te verkopen raakten we in gesprek. Toen kreeg ik al heel waardevol advies voor mijn haar. Dat voelde goed dus ik heb gelijk een afspraak gemaakt.

Voel je goed met je nieuwe coupe

Ben je ook naarstig op zoek naar de beste kapper van Utrecht? Dan zou ik zeker even contact opnemen met Massina’s Hair & Art. Toen ik hier kwam, werd ik geknipt door een geweldige kapper die echt verstand heeft van het vak. Het mooie is dat je hier echt wordt behandeld als persoon. Ze gaan het gesprek met je aan om te kijken wat het beste bij jou persoonlijk past. Dat vind ik heel fijn. Want bij andere kappers dringen ze je weleens iets op en dan loop je nooit blij de zaak weer uit. Dat was hier anders want ze hebben mijn haar echt geweldig behandeld en geknipt. Het is zo prettig om de beste kapper van Utrecht te hebben gevonden. Ik kan hier elke keer met een gerust hart heen omdat ik weet dat ik met een mooie coupe de zaak weer zal verlaten. Ze denken echt met me mee en daardoor heb ik elke keer weer net even iets anders, ik houd van die afwisseling. Het is zeker niet duur gezien de kwaliteit die je krijgt bij Massina’s Hair & Art, waar overigens ook prachtige kunst te vinden is.

Ik ben al jaren abonnee van het financieel dagblad. Ik ben namelijk veel met geldzaken bezig voor mijn werk en ik wil daarom altijd goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen die zich in de wereld voltrekken wanneer het gaat over financiële kwesties. Ik heb daarom jaren geleden een abonnement afgesloten op dit dagblad en dat bevalt mij altijd heel erg goed. Ik ben nu namelijk altijd goed op de hoogte van bijvoorbeeld rentewijzigingen. Dit is in ons vak heel belangrijk omdat wij aan de hand van veranderingen in het rentebeleid van een bank, kunnen zien hoe de economie zich waarschijnlijk verder zal ontwikkelen. Wij hebben daarom ook bij ons op kantoor altijd een krant liggen. Helaas merkten wij dat wij de laatste tijd steeds vaker werden overgeslagen met de bezorging van de krant. De ene keer krijgen wij een krant die van de verkeerde dag is, de andere keer wordt de krant bij de buren bezorgd en weer op andere dagen krijgen wij helemaal niks. Dat is heel vervelend en vandaar dat wij laatst een keer contact hebben opgenomen met de klantenservice van het financieel dagblad. Wij hadden namelijk gehoord dat er een klantenservice van het financieel dagblad was en vandaar dat wij graag wilden weten of het mogelijk was om iets aan de bezorgkwaliteiten van onze bezorger te doen. Het probleem was echter dat wij in geen velden of wegen het nummer van de klantenservice van het financieel dagblad konden vinden. Dat was heel vervelend omdat wij ons probleem graag snel wilden oplossen. Vandaar dat wij gekeken hebben of er misschien iets mogelijk was om het nummer van de klantenservice van het financieel dagblad elders te vinden. Wij hebben daarom de computer opgestart om te kijken of wij het nummer van de klantenservice van het financieel dagblad misschien op een of andere site konden vinden. Deze poging leidde tot een heuse schot in de roos omdat wij binnen de kortste keren de informatie hebben weten te vinden die wij nodig hadden.

Ons probleem werd opgelost nadat wij met de klantenservice van het financieel dagblad belden

Toen wij eenmaal op het internet gingen zoeken naar het nummer van de klantenservice van het financieel dagblad, kwamen wij op allerlei sites terecht waar wij allerlei nummers kregen, maar niet de nummers die wij zochten. Dat was heel frustrerend. Kennelijk houden heel veel sites de informatie die zij op hun pagina vermelden niet goed bij. Vandaar dat wij heel blij waren dat wij uiteindelijk op de pagina van DeKlantenservice.nl terecht wisten te komen. Op deze site konden wij alles vinden waar wij naar op zoek waren. Het grote voordeel van deze site is niet alleen dat ze je het nummer van de klantenservice van het financieel dagblad kunnen aanbieden, maar ook vooral dat ze er altijd voor zorgen dat de gegevens die zij je presenteren, altijd correct zijn. Wanneer er namelijk een wijziging wordt doorgevoerd bij een bedrijf op het gebied van telefoonnummers, is deze site de eerste die het hoort. Zo kun je er dus zeker van zijn dat je altijd de juiste nummers gepresenteerd krijgt.

Kijk ook eens op DeKlantenservice.nl

Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een telefoonnummer van een of andere klantenservice, dan raad ik u aan om even naar DeKlantenservice te surfen. Hier kunt u namelijk alle nummers vinden die u maar kunt bedenken. Kortom:

 • op deze site kunt u alle relevante nummers vinden
 • deze site houdt zijn gegevens altijd actueel
 • u hoeft niet te betalen om gebruik te maken van deze site

Kijk snel op DeKlantenservice.nl.

In Nederland heb je meer dan één Energie leverancier. Sterker nog: het wemelt van de aanbieders op de markt. Je zou zeggen dat er niet zulke grote verschillen tussen al die bedrijven zitten. Toch betaal je bij de één vaak een heel andere prijs dan bij de ander. Ook op andere vlakken zitten er grote verschillen tussen de aanbieders. Hoe ontdek je tussen al die bedrijven de juiste Energie leverancier voor jou? Om je te helpen bij het vinden van de juiste Energie leverancier hebben wij de website slimmetenergie.com opgezet. Op deze website kun je je adres invoeren, wij laten je vervolgens precies zien welk pakket je bij welke leverancier zou kunnen afsluiten. Op die manier kun je een afgewogen keuze maken. Wij vergelijken energie leveranciers op verschillende vlakken. De prijs is voor veel mensen het belangrijkste. Daarnaast vinden steeds meer mensen het belangrijk dat hun energie van duurzame bronnen afkomstig is. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan zonne- of windenergie. Voor deze optie zijn mensen vaak bereid meer te betalen, omdat ze het belangrijk vinden om goed voor onze natuurlijke leefomgeving te zorgen. Veel energie is afkomstig uit fossiele brandstoffen. Door deze te verbranden komt er veel CO2 vrij, wat zorgt dat de aarde opwarmt. Met duurzame energie heb je dit probleem niet. Ook vergelijken we bij Slim Met Energie de verschillende leveranciers op basis van het contract dat ze aanbieden en de looptijd daarvan. Als je weet dat je lang op één plek blijft wonen, ben je vaak goedkoper uit als je een contract voor twee jaar afsluit. Als je weet dat je snel weer gaat verhuizen is een korter lopend contract juist weer handig.

Waarom een goede Energie leverancier belangrijk is

Je staat er misschien niet elke dag bij stil, maar de energie die wij hier in Nederland dagelijks tot onze beschikking hebben is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Ten eerste is het gebruik van elektriciteit pas vrij laat in de menselijke geschiedenis ontdekt. De hoeveelheid stroom die wij nu dagelijks gebruiken is ongekend. We gebruiken stroom voor van alles en nog wat: om je laptop en telefoon op te laden, voor verlichting, om te koken, maar ook voor het gebruik van allerhande elektrische apparaten. Van koffiezetapparaat tot wasmachine, stofzuiger en allerlei elektronische gereedschappen. Tel maar eens hoeveel elektrische apparaten je wel niet in huis hebt. Een Energie leverancier zorgt ervoor dat de aanvoer van stroom constant is en dat je deze apparaten wanneer je maar wilt kunt gebruiken. Een goede Energie leverancier kiezen is daarom heel belangrijk. Want naast een goede service wil je natuurlijk ook een goede prijs. Op onze website kun je elke Energie leverancier die je maar kunt bedenken vergelijken met andere leveranciers.

Op welke aspecten beoordelen wij de leverancier?

Slim Met Energie is een handige, gebruiksvriendelijke tool, waarmee je verschillende energie leveranciers in één oogopslag met elkaar kunt vergelijken. Op de website worden de aanbieders geordend op basis van de volgende punten:

 • Prijs
 • Duurzaamheid
 • Looptijd
 • Type contract

Altijd al willen weten of je de juiste Energie leverancier hebt? Bij Slim Met Energie ontdek je binnen een paar muisklikken welk contract het beste bij je past. Wij helpen je vervolgens ook bij het overstappen. Op het moment dat je je aanmeldt bij een nieuwe leverancier, zeggen wij het oude contract op. Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. In deze periode loopt de energietoevoer nog via je oude aanbieder. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat je nooit zonder stroom komt te zitten. Wees slimmer dan je smartphone en kijk vandaag nog op slimmetenergie.

Veel mensen kampen met de vraag hoe ze dierbare planten in hun tuin en op hun balkon kunnen beschermen tegen de winterkou die eraan zit te komen. Veel planten zijn winter hard tot een bepaald aantal graden en hebben extra bescherming nodig. Sierplanten, zoals rozenstruiken, kunnen wel een stootje hebben, maar door bijvoorbeeld stro tussen de takken te steken kan al een isolerende laag worden aangebracht om de planten te beschermen. Toch is dit niet voldoende, want ook de wortels worden door de kou aangetast en hiervoor is het gebruik van dennenschors een goede oplossing. Dennenschors heeft namelijk een aantal eigenschappen dat uitstekend werkt voor de bescherming van de wortels van dit soort planten in de winter:

 • Het vormt een isolerende laag
 • Het laat lucht en water door
 • Het is duurzaam
 • Het is een natuurlijk product
 • Het kan het hele jaar door blijven liggen
 • Het is eenvoudig in het onderhoud

Dennenschors is daarmee een onmisbaar product voor elke tuin waarin planten, zowel inheemse planten als exoten, bescherming nodig hebben.

Dennenschors eenvoudig voor u thuis besteld

Een ander voordeel van dennenschors is dat het een product is dat op eenvoudige wijze verkrijgbaar is via boomschors. het dennenschors dat voor de tuin wordt gebruikt is veelal afkomstig van dennenbomen uit Frankrijk en het Franse boomschors is daarmee het hoofdproduct dat op Boomschors.nl wordt aangeboden. Dennenschors kent vele toepassingen, want het is tevens goed te gebruiken voor het afbakenen van borders, het aanleggen van paden en het gebruik voor speelgelegenheden voor kinderen in uw tuin. Het bestellen op Boomschors.nl gaat vrij eenvoudig. De website werkt als een reguliere webshop, waarbij staat aangegeven hoe u kunt berekenen hoeveel dennenschors u ongeveer nodig heeft voor een tuin van uw oppervlakte. Het gaat er daarbij natuurlijk om voor welke toepassing van het dennenschors u gaat. Goed is het om te weten dat een laagje schors een aantal centimeters dit is om de juiste isolatie te kunnen bieden. U kunt er daarbij voor kiezen om ook worteldoek te gebruiken, waarmee het onderhoud nog eenvoudiger wordt. U zult merken dat onkruid geen kans krijgt en dat uw planten ook daar wel bij varen. Uiteindelijk gaat het erom dat dennenschors als product van nature bedoeld is om te beschermen. Het schors groeit immers niet voor niets aan de buitenzijde van de stam van een boom. Het beschermt de boom tegen alle invloeden van buitenaf. Niet alleen tegen regen en wind, maar ook tegen felle zon, hevige warmte en strenge kou. Het dennenschors is daarmee een regulerend product en ondanks dat het zich niet meer om de stam van een boom bevindt, blijft het toch die goede eigenschappen behouden. Daarnaast is schors een duurzaam product, wat lang mee zal gaan. Natuurlijk zult u af en toe merken dat u het schors dient aan te vullen, maar dit is enkel onderhoud van het product om de juiste deklaag te garanderen die uw planten of uw paden nodig hebben. Berekent u daarom altijd hoeveel schors u nodig heeft voor de toepassing waarvoor u het wilt aanschaffen en bestel altijd wat extra schors om na verloop van tijd de plekken te kunnen aanvullen waar dit nodig is.

Voor vragen over boomschors

U kunt voor vragen altijd terecht bij Boomschors.nl, waarbij op de website alle informatie staat over het product en al uw vragen beantwoord kunnen worden. Heeft u het antwoord op uw vragen niet op de website terug kunnen vinden, neem dan gerucht vrijblijvend contact op met deze schorsleverancier. Zij staan u graag bij in het bepalen van de juiste hoeveelheid schors die u nodig heeft en al uw andere vragen omtrent boomschors.

Een goede schooltas voor je kind vinden kan nogal een project zijn. Kinderen kunnen heel kritisch zijn en soms moet je stad en land afzoeken om het juiste exemplaar te vinden. Dat kan je veel tijd kosten en soms zelfs stress opleveren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en daarom ben ik zo blij dat ik een website heb ontdekt die me uit de brand heeft geholpen. Elk jaar ga ik op zoek naar een schooltas voor mijn kind, dan mag mijn dochter een nieuwe uitkiezen. Eerder gingen we naar verschillende winkels, maar het duurde allemaal ontzettend lang voor we de juiste gevonden hadden. Ze heeft dan precies in haar hoofd wat ze wil hebben en het is dan lastig om die schooltas voor je kind te vinden. Op een gegeven moment was het weer zomer, dus het was weer tijd om een nieuwe tas te scoren. Toen kwam ik op het idee om het via internet te regelen. We zijn samen achter de laptop gaan zitten en zo hebben we gezocht op ‘schooltas kind’. Toen kwamen er allerlei websites naar voren en uiteindelijk hebben we er een gevonden waar mijn dochter helemaal blij van werd.

Een schooltas voor je kind die mooi en stevig is

Zoek je een schooltas voor je kind, dan zou ik naar Kids Bags And More gaan. Want ik kan uit ervaring zeggen dat het heerlijk is om online te kunnen winkelen met je dochter. We konden gewoon zoeken op alle tassen voor school en binnen no time heb je een groot overzicht. Bij Kids Bags And More komen er bovendien veel voordelen kijken:

 • Mooie prijs-kwaliteitverhouding
 • Divers assortiment
 • Goede service

Ik vind het niet erg om in een goede schooltas voor je kind te investeren, maar hierbij let ik wel altijd goed op de kwaliteit. Als je het via internet regelt moet je altijd even afwachten tot de bestelling thuis is, omdat je niet net als in een winkel de stof kunt bekijken. Maar gelukkig hoef je daar bij Kids Bags And More niet bang voor te zijn, want de verhouding tussen de kwaliteit die je krijgt en de prijs die je betaalt is top. Ze verkopen alleen maar goede en stevige tassen. Dat weet ik dankzij meerdere bestellingen die we hier inmiddels hebben gedaan. Mijn dochter is dan ook dolblij met de schooltassen die ze hier heeft gekocht. Ik let als moeder dan op de kwaliteit en mijn dochter op de stijl. Gelukkig komt dat allemaal samen bij deze site, want hier verkopen ze kwalitatief goede tassen voor een aantrekkelijke prijs.

Lekker shoppen bij Kids Bags And More

Gaat het schooljaar beginnen of is de schooltas van je kind kapot? Ga dan snel naar de website kidsbagsandmore.com en ontdek wat ze hier allemaal voor moois te bieden hebben. Het is een zeer betrouwbare webshop. De website is gebruiksvriendelijke en alles wordt snel en goed geregeld. Ze hebben echt leuke tassen voor jongens en meiden. Het enige wat je hoeft te doen is een goede keuze maken en het leukste design uit te kiezen. En dat kun je lekker aan je kind overlaten. Zij weten vaak precies wat ze mooi vinden. En als ouder kun je opgelucht ademhalen aangezien het een site met kwaliteitsproducten betreft. Het is belangrijk als ze veel schoolboeken moeten meesjouwen, dat het een stevige tas is. Dat het makkelijk draagt en dat deze niet snel kapot gaat. Het is echt leuk om hier een schooltas voor een kind te kopen, het is ook een heel mooi cadeau voor een ander.

Ons huis was een tijdje geleden toe aan een nieuwe vloer. De vloer die wij in ons huis hadden, lag er namelijk al vele jaren en deze was behoorlijk versleten. Genoeg reden dus om een keer te gaan kijken waar wij moesten zijn om een nieuwe vloer te kunnen kopen. Wij hebben even bij ons in de omgeving gekeken en wij kwamen terecht op de site van WoninginrichtingVanKooten. Deze winkel sprak ons meteen heel erg aan omdat men hier namelijk een heel uitgebreid assortiment aanbiedt. Dat was voor ons reden genoeg om een keer naar deze winkel af te reizen om te zien wat wij hier konden kopen. Wij kwamen aan in de winkel en wij werden meteen heel hartelijk ontvangen. Dat was heel prettig en wij vonden het daarom ook leuk om te zien welke mogelijkheden er tegenwoordig allemaal zijn. Je kunt namelijk een heel goede pvc vloer in Veenendaal kopen. Dat klinkt misschien wat industrieel, maar een pvc vloer in Veenendaal is heel erg sfeervol en warm. Wij waren daarom ook meteen een en al oor voor deze pvc vloer in Veenendaal en wij wilden graag meer informatie over deze pvc vloer in Veenendaal ontvangen. Het grote voordeel aan WoninginrichtingVanKooten.nl is dat deze mensen je met heel veel verstand van zaken kunnen uitleggen wat de voordelen zijn van de aanschaf van een pvc vloer in Veenendaal. Dat was voor ons heel prettig om te merken omdat wij zelf weinig verstand van zaken hebben. Wij wilden graag een pvc vloer in Veenendaal kopen die slijtvast was en die makkelijk in onderhoud zou zijn. Wij hebben ons daarom uitgebreid laten voorlichten over deze pvc vloer in Veenendaal en wij kwamen al snel tot de conclusie dat deze vloer was wat wij nodig hadden. Genoeg reden dus om meteen een bestelling te plaatsen.

Onze pvc vloer in Veenendaal werd ook door dit bedrijf gelegd

Toen wij eenmaal de pvc vloer in Veenendaal gingen kopen, hebben wij ook meteen gevraagd of het mogelijk was dat de vloer ook door dit bedrijf gelegd zou worden. Wij wilden er namelijk graag zeker van zijn dat deze pvc vloer in Veenendaal zonder fouten gelegd zou worden. Dat was geen enkel probleem voor de mensen van WoninginrichtingVanKooten.nl. Wij konden meteen een afspraak maken en het viel ons mee hoe snel wij al geholpen konden worden. Wij waren namelijk een beetje bang dat wij misschien maanden zouden moeten wachten in verband met leveringstijden en dergelijke, maar dat bleek niet het geval te zijn. Wij hadden binnen zes weken onze vloer liggen en ik kan u zeggen dat het resultaat echt heel mooi is. Deze pvc vloer in Veenendaal is alles wat ons huis nodig had. Hij geeft een heel warme sfeer in ons huis en bovendien is de vloer helemaal niet vatbaar voor krassen. Wij kunnen met meubels gaan schuiven en nog steeds is de vloer zo goed als nieuw. Dat overtrof al onze verwachtingen, te meer omdat wij voor dit geheel slechts weinig hoefden te betalen.

Wij zijn dit bedrijf erg dankbaar

Wij zijn heel blij dat wij zaken hebben mogen doen met dit bedrijf. Wij zouden daarom ook iedereen aanraden om hier ook een keer te komen kijken. Dit bedrijf heeft namelijk alles wat u nodig heeft voor een sfeervol huis. Kortom:

 • wij zijn heel blij met onze vloer
 • wij zijn dankbaar dat dit bedrijf de vloer zo snel kon komen leggen
 • wij zijn voor een heel goede prijs geholpen

Wilt u meer weten over deze winkel? Kijk dan even op hun site.

Wanneer het gaat om de relatief nieuwe digitale valuta, dan gaat er veel verkeerd. Er zijn nog altijd mensen die bij een online broker munten kopen en vervolgens niet begrijpen waarom zij de munten niet uit kunnen geven. Het kan deze mensen niet kwalijk genomen worden. Integendeel, de verschillende begrippen en termen worden overal door elkaar gebruikt en er zijn ontzettend veel mensen die proberen om klanten te werven voor bedrijven zonder dat zij enig benul hebben waar ze het over hebben. Ik weet dat dit hard klinkt, maar mensen die een website opzetten waarbij alleen maar constant genoemd wordt dat het nu tijd is voor Ethereum kopen zonder enig argument, dat zijn websites die alleen maar op geld uit zijn. Neem dan liever Blockk (https://blockk.nl/ethereum-kopen/), een website waarop je alles kunt lezen over Ethereum kopen en welke optie geschikt kan zijn voor jou. Veel interessanter, veel beter en vooral heel veel correcter. Wil je Ethereum kopen als lange termijn investering, dan zoek je een goede exchange – en een goede wallet. Ben je op zoek naar een investering voor de kortere termijn, dan is een platform zoals eToro prima geschikt omdat je de munten hier nooit een seconde in je eigen bezit hebt.

Waarom zou je eigenlijk Ethereum kopen?

Ethereum kopen is niet de meest populaire keuze. Bitcoin is veel bekender en andere blockchaintoepassingen hebben een grotere naam wanneer het gaat om de mogelijkheden voor de toekomst. Maar dat is schijn. Laat het Ethereum kopen even voor wat het is en kijk naar wat Ethereum zelf eigenlijk is:

 • Een blockchain voor ontwikkelaars;
 • Een blockchain voor contracten.

Dat betekent dat er bijzonder veel bedrijven en ontwikkelaars actief zijn op de blockchain en aan het werk zijn met toepassingen, mogelijkheden en contracten die in de toekomst interessant kunnen worden. Ethereum leent zich daar prima voor omdat het hiervoor opgezet is. De term ‘slimme contracten’ komt letterlijk van deze blokketen namelijk. Op het moment dat deze bedrijven hun diensten en producten aan kunnen bieden, stijgt de vraag naar Ethereum. Ethereum kopen is immers de manier om betalingen te doen naar deze bedrijven, al zijn er andere ERC20-tokens die hier ook geschikt voor zijn. Gezien de naam van de blockchain kiezen de meeste mensen toch wel voor Ethereum kopen en dan stijgt de prijs. Ethereum kopen doe je niet omdat je binnen een dag geld wilt verdienen, maar omdat je bij wilt dragen aan de toekomst van de blockchain en daar geld aan wilt kunnen verdienen. En heb je zelf een bedrijf, dan is Ethereum kopen helemaal een verstandige optie wanneer je ooit gebruik wilt gaan maken van de blockchain.

Zijn het zekere investeringen?

Ik wil graag benadrukken dat geen enkele investering zeker is. Olie niet, aandelen niet en obligaties ook niet. Digitale valuta zijn geen uitzondering, maar bieden wel meer zekerheid dan olie. Digitale valuta gaan namelijk onmisbaar worden, waar we alternatieven hebben voor olie. Steeds verder rukt de blockchain op en worden er mogelijkheden ontworpen die in de toekomst onmisbaar zullen zijn. Ethereum is een sterke speler op dat gebied, want de slimme contracten kunnen ervoor zorgen dat we veel meer kunnen doen in minder tijd. Zekerheid kan geen enkele exchange of broker geven – maar door goed te kijken naar de mogelijkheden en de groeiopties van een munt kun je zelf een redelijke inschatting maken. Vergeet ook niet te kijken naar de community. Hoe groter een community is, hoe groter de kans is dat er een doorbraak gaat komen omdat ergens iemand een groot succes geboekt heeft. 

Wilt u van het merk Berg een trampoline kopen? Op Trampolines.nl heeft u meer dan genoeg keus. Dankzij het grote en veelzijdige aanbod zult u zeker een geschikte optie vinden. Een Berg trampoline staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De prijzen zijn zeer gunstig in vergelijking tot trampolines van andere merken. De kwaliteit is er echter niet minder om. Hoewel u een lage prijs betaalt, kunt u nog steeds rekenen om een veilig, degelijk product. Zo zijn de trampolines bijvoorbeeld afgewerkt met zink om roesten tegen te gaan. Dit houdt uw Berg trampoline door de jaren heen ook veilig en u hebt er weinig onderhoud aan. U kunt kiezen uit de volgende drie modellen van Berg trampolines:

 • Favorit: dit model is de meest gunstige optie, maar is net als de andere varianten gemaakt van zeer degelijk materiaal
 • Champion: een iets duurdere uitvoering die nog steeds erg betaalbaar is. Verkrijgbaar in verschillende formaten voor meerdere gewichtsklassen
 • Elite: deze Berg trampoline kost het meest, maar je krijgt er ook meer voor terug. Dankzij de dikkere rand is het springcomfort van dit model uitstekend

Per model Berg trampoline kunt u kiezen uit veel verschillende uitvoeringen. Zo is er voor iedere klant wel een geschikte optie te vinden.

Waarom een Berg trampoline kopen?

Voordat u een van de trampolines op Trampolines.nl aanschaft, wilt u natuurlijk zeker weten welk product het best is voor u. Gaat u voor een Berg trampoline of toch voor een ander merk? Door op uw gemak rond te kijken op de website kunt u een goed beeld krijgen van de verschillende artikelen in het assortiment. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk om de voor- en nadelen goed tegen elkaar af te wegen. Zo krijgt u geen spijt van uw aankoop. Een Berg trampoline is onder andere een goede optie vanwege de gunstige prijzen. Vergeleken met andere trampolines betaalt u een stuk minder. Daarnaast profiteert u nog steeds van erg goede kwaliteit. De trampolines zijn stuk voor stuk van degelijk materiaal gemaakt en zullen vele jaren meegaan. Verder is het een goed trampolinemerk omdat er veel verschillende varianten mogelijk zijn. Naast een standaarduitvoering kunt u ook kiezen voor inground. Een ingroundmodel is in te bouwen in de grond. Op die manier valt het speeltuig mooi weg en zal hij het beeld van uw tuin niet te veel beïnvloeden. Bovendien geeft het een prettiger gevoel wanneer men zich niet te ver van de grond bevindt. Wilt u wat meer weten over de artikelen in het assortiment? Neem een kijkje op de website of vraag een medewerker via de mail of telefoon.

Bestellen op Trampolines.nl

Of u nu een Berg trampoline of toch een ander merk kiest, is natuurlijk geheel aan u. Medewerkers adviseren u graag om te helpen bij het maken van uw keuze. Ook kunt u op de website veel lezen over de producten. Op die manier helpt het bedrijf klanten met het beste trampolinemodel vinden. Zodra u uw keus hebt gemaakt, kunt u op Trampolines.nl snel, eenvoudig en veilig bestellen. U kunt het gewenste product gemakkelijk in het winkelmandje plaatsen en naar de betaalpagina gaan. Bij het afrekenen worden uiteraard alleen de hoogstnodige gegevens gevraagd en die blijven strikt geheim. Verder kunt u voor de aanschaf van uw Berg trampoline gebruikmaken van de bekendste, meest betrouwbare betaalmethodes. Zodra u uw bestelling geplaatst hebt, gaan medewerkers gelijk voor u aan de slag. Dankzij het grote magazijn – meer dan 1000 m² – kunnen vrijwel alle artikelen uit voorraad geleverd worden. Zo heeft u de bestelling snel in huis. Kijk direct online voor uw favoriete trampolinemodel.

Lees meer…

Toen we als bedrijf een website opzetten, hebben we een copywriter uit Haarlem in dienst genomen die de teksten zou leveren. Deze persoon gaf aan dat het werken op uurtarief het makkelijkst was en wilde direct aan het werk gaan. Een maand later hadden we een website met een paar honderd woorden en een flinke factuur die binnen een paar dagen betaald moest worden. We hebben daarna de website even stilgelegd omdat we even opnieuw moesten bedenken wat we hier echt mee wilden. Zelf teksten schrijven was geen optie, want zo goed zijn we niet met woorden of het overbrengen van een boodschap. Maar wat dan wel? Verder uitbreiden, andere mensen erop zetten, compleet uitbesteden of verder zonder website? We werden gewezen op de diensten van Theo Nieveen, die ook als copywriter in Haarlem actief is. Na een kort gesprek via mail werden we uitgenodigd bij de copywriter in Haarlem zelf die duidelijk aangaf wat er verkeerd gegaan was. We hebben geen copywriter in Haarlem nodig, maar een tekstschrijver. Een copywriter in Haarlem is iemand die met weinig woorden een boodschap overbrengt – en daar heeft Google nou net geen boodschap aan.

Copywriter in Haarlem inzetten binnen het bedrijf

We hebben de adviezen van Theo Nieveen (theonieveencopyencommunicatie.nl) opgevolgd en zijn op zoek gegaan

 • naar een tekstschrijver die een geweldige inhoud voor de website neer heeft gezet
 • Daarna zijn we gaan werken aan de campagnes en de reclame om ons makelaarsbedrijf verder op te zetten
 • en toen kwamen we wel uit bij de copywriter in Haarlem

Theo liet ons weten dat hij het zeker zag zitten om samen met ons aan tafel te gaan zitten om de mogelijkheden te verkennen en had direct strakke ideeën. Zelfs zonder een briefing of opdracht wilde hij er direct mee aan de slag gaan. Het grootste gemak aan de copywriter in Haarlem was dat er direct een budget vastgezet kon worden zodat we niet nog eens verrast zouden worden. Ook was direct duidelijk dat de copywriter in Haarlem echt aan het werk wilde met de mogelijkheden, alle informatie wilde over ons bedrijf en bereid was om zich volledig in te zetten voor het project. Daarnaast wist hij zeker dat hij het geld waard zou zijn. Een gewaagde uitspraak, maar wel een uitspraak die waarheid wist te worden na een aantal maanden. We zijn nog steeds dankbaar, vooral voor zijn advies en zicht op de zaken, want zoveel wisten we blijkbaar niet van online teksten op een website.

Meer uit een website halen

De ervaringen die wij opgedaan hebben, hebben ervoor gezorgd dat we wat voorzichtiger om zijn gegaan met de online mogelijkheden. We weten nu beter waar we wel gebruik van moeten maken en welke diensten gewoon niet bij ons bedrijf passen omdat we er geen budget of geen behoefte voor hebben. We raden andere bedrijven dan ook vooral aan om samen te gaan werken met experts op dit gebied zodat het makkelijker wordt om de juiste keuzes te maken. Dat geldt niet alleen voor de bedrijven die in een vroeg stadium zitten, zoals een startup. Ook grotere bedrijven doen er verstandig aan om eens een pas op de plaats te maken om zo te zien wat de exacte mogelijkheden zijn binnen de processen waarmee op dit moment gewerkt wordt. Op die manier wordt het bereik aanzienlijk vergroot, zonder dat dit direct veel meer geld kost – er kan namelijk altijd wel een traject gevonden worden waar te veel geld heen gaat. Dat kan dan mooi omgezet worden naar iets wat wel geld oplevert.

Schoonmaakbedrijf Utrecht nodig? Kom in contact met Schoonmaakbedrijf BachtorEen goed schoonmaakbedrijf in Utrecht nodig? Eentje waar je écht van op aan kunt? Dan is het een goed idee om eens kennis te maken met Schoonmaakbedrijf Bachtor. Natuurlijk wil je eerst meer te weten komen over dit bedrijf voor dat je eventueel een afspraak maakt. Check dus vooraf eerst even de site schoonmaakbedrijfbachtor.nl, waar je alles vindt wat je wilt weten over dit schoonmaakbedrijf in Utrecht. Kijk eens bij:

 • Algemene schoonmaak
 • Glas en gevel
 • Kinderdagverblijf
 • Onderwijs

Meer lees je op de site. Je kunt de medewerkers van dit schoonmaakbedrijf in Utrecht op meerdere manieren bereiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via de site het contactformulier in te vullen. Daarnaast kun je ook een mailtje sturen, of bel je even met het mobiele nummer dat op de site vermeld staat. Heb je eenmaal gebruikgemaakt van de diensten van dit bedrijf, dan wil je echt niet anders meer. Schoonmaken besteed je in vervolg dus gewoon uit aan deze vakmensen.

Daarom kies je voor dit schoonmaakbedrijf Utrecht

Wie een bedrijf heeft, wil natuurlijk dat zijn of haar medewerkers zo goed mogelijk kunnen werken op een zo gezond mogelijke werkvloer. Je hebt immers het beste voor met ze. Je wilt graag dat ze elke dag met plezier naar hun werk komen en zich het liefst zo min mogelijk ziekmelden. Hoewel je dit natuurlijk niet altijd kunt voorkomen, kun je er wel je best voor doen om de kans zo klein mogelijk te laten zijn. Als je een bedrijf in Utrecht hebt is het bijvoorbeeld zinvol om het kantoor regelmatig schoon te laten maken. Daar heb je zelf natuurlijk vast geen tijd voor en je medewerkers kun je daar ook niet mee belasten. Feit is ook dat het schoonmaken enige vakmanschap vereist. Daarom is het zelf schoonmaken en houden van je bedrijf niet direct aan te raden. Je hebt dus een schoonmaakbedrijf in Utrecht nodig. Een schoonmaakbedrijf in Utrecht inschakelen zorgt ervoor dat je zaak altijd zo schoon mogelijk is. Dat komt bijvoorbeeld ten goede aan de hygiëne. Zeker als je met een groot aantal mensen dagelijks bij elkaar bent, is het belangrijk om in een schone omgeving te kunnen werken. Anders raak je snel besmet met bacillen bijvoorbeeld. Maar ook stof kan schade toebrengen aan de gezondheid. Daarnaast is het inzetten van een schoonmaakbedrijf in Utrecht ook aan te raden vanwege de professionele uitstraling van jouw zaak. Klanten zien een bedrijf dat van binnen lekker schoon is, als een serieuze partij om zaken mee te doen. Een plint waar een dikke laag stof op ligt, of ramen die al duidelijk weken niet meer zijn gewassen kunnen flinke afknappers zijn. Je wordt dan al snel gezien als een bedrijf dat zichzelf niet serieus neemt. Daarom kies je dus voor een schoonmaakbedrijf in Utrecht. Nu zijn er tal van schoonmaakbedrijven te vinden, dus hoe kies je nu de juiste?

Vakmensen staan voor je klaar

Een aan te raden schoonmaakbedrijf in Utrecht is Schoonmaakbedrijf Bachtor. Hier kun je terecht voor al je schoonmaakklussen. Niet alleen bedrijven kunnen hier trouwens aankloppen, ook particulieren zijn ze graag van dienst. Er werken uitsluitend vakmensen bij dit schoonmaakbedrijf in Utrecht, zodat je verzekerd bent van uitstekend werk. Ook wordt al de uitgevoerde arbeid goed gecontroleerd. Ben je zelf benieuwd of dit schoonmaakbedrijf in Utrecht jou ook kan helpen met het schoonmaken van je huis, kantoor, kinderdagverblijf en meer? Neem dan zeker eens contact op. Deze mensen vertellen je graag wat ze voor je kunnen betekenen. Doe dit vandaag nog als je dringend om een goede schoonmaker verlegen zit.

Zijn er bij jullie al maatregelen genomen op het gebied van legionellapreventie? Iets wat veel mensen zich niet realiseren, is dat deze bacterie zich standaard in alle leidingen bevindt en dat hoeft geen probleem te zijn, zolang het aantal relatief laag blijft. Maar zonder de juiste maatregelen, kan de concentratie bacteriën te groot worden en dan kunnen er problemen ontstaan. Het zal bij de meeste mensen wel bekend zijn dat een besmetting met de legionellabacterie ernstige gevolgen kan hebben. Je kunt hier flink ziek van worden en er uiteindelijk zelfs aan overlijden. Het is daarom ook van belang om maatregelen te treffen in het kader van legionellapreventie. Dit is bijzonder belangrijk op het moment dat er in het betreffende gebouw veel ouderen komen of mensen met een lagere weerstand, aangezien zij extra vatbaar zijn voor dergelijke besmettingen. Je wilt het natuurlijk niet op je geweten hebben dat anderen besmet raken doordat jij onvoldoende voorzorgsmaatregelen hebt genomen. En ook zelf wil je natuurlijk geen besmetting oplopen. Zorg er daarom dan ook zeker voor dat de legionellapreventie bij jou in orde is, zodat het aantal bacteriën niet te groot kan worden en de kans op een besmetting zo laag mogelijk blijft!

Hoe pak je legionellapreventie aan?

Als je aan de slag wilt gaan met legionellapreventie, hoe pak je dit dan aan? Er zijn natuurlijk dingen die je zelf kunt doen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat alle waterleidingen met regelmaat gebruikt worden, want hoe meer ze gebruikt worden, hoe minder kans de bacterie heeft om zich te vermenigvuldigen. Dit is vooral van groot belang bij hogere temperaturen, het is niet voor niets dat zich vooral zomers veel besmettingen voordoen. In de zomer komen immers twee risicofactoren bij elkaar: hogere temperaturen en minder gebruik van de leidingen door bijvoorbeeld vakantie. Het is goed om in dergelijke gevallen specialisten op het gebied van legionellapreventie in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan een gymzaal die de hele zomerperiode niet gebruikt is vanwege de zomervakantie. Onder het platte dak wordt het vaak al snel erg warm, waardoor legionellabacteriën alle kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Voordat kinderen er weer kunnen gaan douchen, is het dan goed om speciale maatregelen te nemen. Zo zijn er veel verschillende situaties te bedenken waarbij het echt aan te raden is om specialisten in legionellapreventie in te huren om ervoor te zorgen dat er geen besmettingen kunnen ontstaan.

Risico’s in kaart brengen

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in legionellapreventie, is BioLab. Zij kunnen jou helpen bij het onder controle houden van deze bacteriën en zo voorkomen dat iemand besmet raakt. Hoe doen ze dit? Dit doen zij door:

 • risicoplekken in kaart te brengen
 • het uitvoeren van regelmatige controles
 • bepaalde schoonmaakwerkzaamheden

Zij kunnen bij jouw locatie langskomen om eerst eens te onderzoeken welke leidingen echt een risico vormen, bijvoorbeeld omdat ze weinig gebruikt worden of omdat de temperatuur er hoog is. Daarnaast kunnen zij op regelmatige basis langskomen om de waterkwaliteit te meten. Zo zien zij meteen of de concentratie bacteriën te groot is en als dat het geval is, kunnen zij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren om dit aantal weer zo laag mogelijk te krijgen. Legionellapreventie bestaat dus uit verschillende stappen. Als jij weet waar de risicoplekken zitten, dan kun jij ook zelf uit voorzorg bijvoorbeeld daar de kraan wat vaker laten lopen, zodat het water er goed door kan stromen. Op biolab.nl kun je meer lezen over wat dit bedrijf voor jou kan betekenen. Loop geen risico en houd de kans op besmettingen echt zo klein als mogelijk door BioLab in te schakelen voor legionellapreventie!