Beste gala kapsels bij kapper in Vlaardingen

“Als evenementenmanager organiseer ik ieder jaar een gala voor de de beste shops in Nederland. Als gastvrouw moet ik er mooi uitzien. Ik mag daarom van mijn baas altijd een nieuwe jurk uitkiezen en mijn haar laten doen bij een kapper. Voor mijn haar ga ik naarmijn kapper in Vlaardingen,Haarmode Louise. Daar ben ik er zeker van dat mijn haar altijd mooi gedaan wordt. Ik heb ooit een uitstapje gemaakt naar een anderekapper in omgeving Vlaardingen, maar daar werd ik helemaal niet blij van. Stond ik daar op het gala helemaal onzeker te zijn door mijn kapsel waar ik niet tevreden mee was. Vanaf toen besloot ik dus nooit meer naar een anderekapper in Vlaardingente gaan. Ik word meestal geholpen door twee verschillende kappers. Ik ben over beide kappers erg te spreken.Bij Haarmode Louise zijn mijn gala kapsels altijd mooi.

Perfecte combinatie van eigen inspiratie en advies door dekapper in Vlaardingen

Je kent het vast. Je gaat naar een kapper en je komt terug met een kapsel dat helemaal niet bij je past. Ze hebben je haar te kort geknipt of in een model wat eerder past bij je buurvrouw. Dat kan ook met galakapsels gebeuren. Je hebt zoveel manieren waarop je haar opgestoken kan worden. Ik vind de opgestoken kapsels niet altijd mooi. Ze zijn soms te pompeus en te opvallend. Ik houd bijvoorbeeld helemaal niet van een Brigitte Bardot kapsel. Ik ga liever voor een elegante, rustige en stijlvolle look. Bij mijnkapper in Vlaardingen weten ze altijd precies wat ik wil. Ik kom altijd met eigen inspiratie. Voor idee├źn over een mooi kapsel voor het gala ga ik op zoek in Google. Door galakapsels en het betreffende jaartal in te typen, krijg je de nieuwste trends en kapsels te zien. De screenshots laat ik vervolgens aan mijnkapper in Vlaardingenzien. De kappers kijken mee naar de afbeeldingen en geven actief advies over welk kapsel het beste bij mij zou passen. Ze letten op het haar, de vorm van een gezicht en de soort jurk. Ik laat daarom altijd een duidelijke foto zien van mijn jurk. Als een jurk bijvoorbeeld een mooie open rug heeft, is het jammer als deze bedekt is door het haar. Zo gingen we dus ieder jaar weer aan de slag en de stijlen van mijn gala kapsels liepen uiteen. Bij dekapper in Vlaardingenheb ik mijn haren in de afgelopen jaren als volgt laten doen:

  • Gekrulde staart opzij;
  • Losse krullen;
  • Lage knot aan de zijkant met zijscheiding;
  • Watervalvlecht;
  • Charleston kapsel.

De charleston kapsel was voor mij aardig gewaagd. Maar het stond mooi bij de stijl van de jurk die ik dat jaar had gekocht. Mijn kapster weet dat ik niet van te overdreven kapsels houd, dus ze koos voor stijlvolle vingergolven. Het was zo uniek en mooi. Ik had tijdens het gala nog nooit zoveel complimenten gehad over mijn haar en jurk. Mijn haar is tot nu toe ieder jaar een succes geweest door de inzet en persoonlijk advies van de kappers bij dekapper in Vlaardingen, Haarmode Louise.

Knippen en kleuren

Niet alleen voor een gala kapsel ga ik altijd naar dezelfdekapper in Vlaardingen. Ik laat mijn haar er nu voortaan ook knippen en kleuren. Dat bevalt mij ook erg goed. Zoals met de gala kapsels krijg ik ook voor mijn dagelijkse kapsels persoonlijk advies. Wat ik het allerfijnst vind is dat ze mijn haar nooit te kort knippen en altijd voor een model kiezen dat bij mij past.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn