Betrouwbare online psycholoog

Het leven gaat niet altijd over rozen. Wanneer je een kindje krijgt, of onlangs een kindje hebt gekregen, kun je wel een beetje hulp kunt gebruiken. Financiën, opvoeding, het moederschap, het zit vaak een stukje gecompliceerder dan je vooraf misschien denkt. Een online psycholoog kan je helpen om je zaken goed op orde te krijgen. Binnen een paar minuten heb je zekerheid over je toekomst en kun je met gerust hart de volgende stap zetten. Een online psycholoog biedt veel voordelen:

  • Duidelijke antwoorden
  • Persoonlijke aanpak
  • Zorg op maat

Op het internet vind je veel informatie over verschillende facetten van het ouderschap. Deze informatie is echter lang niet altijd accuraat. De medische wetenschap ontwikkeld zich heel snel. Artikelen van vijf jaar geleden zijn in de meeste gevallen verouderd of achterhaald. Wil je echt weten wat je moet doen? Dan kan een online psycholoog uitkomst bieden. Verder vind je op het internet heel veel algemene informatie, die vaak maar ten dele toepasbaar is op jouw situatie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar advies over opvoeding, dan krijg je al gauw algemene tips over gedragsstoornissen. Die informatie is nuttig voor sommige mensen, maar is  in jouw geval misschien helemaal niet aan de orde. Hetzelfde geldt voor hulp bij ziekte, of ondersteuning tijdens de zwangerschap. Schrijvers op medische sites doen hun uiterste best, maar soms is alleen een echt gesprek goed genoeg. Op mamazijn.nl vind je die persoonlijke aanpak die je zoekt. Zodra je een account maakt kun je meteen in gesprek met een professionele online psycholoog. Deze deskundige bekijkt jouw unieke situatie en geeft vervolgens concrete tips en feedback. Binnen een paar minuten heb je helder voor ogen hoe je verder moet. De online psycholoog kan je ook helpen met het vaststellen van een aantal doelen, mocht je daar behoefte aan hebben. In een volgend gesprek kun je hier dan weer op voortbouwen. Ga snel naar bovenstaande site voor meer informatie.

Online psycholoog op maat

De online psychologen van mamazijn.nl zitten dagelijks voor je klaar in de chatbox. Je maakt een afspraak en komt online wanneer jij daaraan toe bent. Je kunt de afspraak dus ook even in je lunchpauze plannen, of vlak voor je de kinderen van school haalt. De afspraak hoeft bovendien helemaal niet lang te duren. Bij de meeste psychologen moet je meerdere gesprekken voeren voor je tot een oplossing komt, maar bij mamazijn.nl hoeft dit niet. Bij dit bedrijf kun je een abonnement wekelijks opzeggen. Heb je behoefte aan een paar gesprekken, dan kun je deze in die week inplannen. Daarna ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Wil je de online psycholoog toch wat langer spreken, dan kun je kiezen voor een maand- of jaarabonnement. Wanneer je daarvoor kiest, mag je gratis naar één of meer workshops naar keuze. Je kunt dus zonder bijkomende kosten wat meer leren over een onderwerp waarin jij geïnteresseerd bent. Kies voor een online psycholoog die met je meedenkt, ga snel naar bovenstaande site en schrijf je in.

Second opinion aanvragen

Heeft een andere psycholoog jouw situatie niet optimaal beoordeeld? Neem dan contact op met een online psycholoog van Mama Zijn voor een second opinion. Binnen korte tijd is dan duidelijk hoe jouw leven een stukje eenvoudiger gemaakt kan worden. Heb je behoefte aan een beetje steun? Ga naar https://mamazijn.nl/abonneer en kies het pakket dat bij je past. Je kunt gelijk in gesprek met een online psycholoog die hart heeft voor jouw zaak. Neem contact op, dan worden jouw problemen vandaag nog opgelost.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn