Beursgoochelaar

“Een beursgoochelaar inhuren voor jouw deelname aan een beurs, heb jij dit wel eens gedaan? Er worden met regelmaat beurzen georganiseerd waar bedrijven zich kunnen presenteren aan elkaar en aan het publiek. Het is natuurlijk heel erg nuttig om hier aan deel te nemen, om zo jouw onderneming onder de aandacht te brengen van anderen. Je zult immers op de een of andere manier er toch voor moeten zorgen dat mensen op de hoogte zijn van het bestaan van jouw bedrijf, anders zullen zij ook nooit zaken met jou gaan doen. Een stand huren op een van de beurzen die georganiseerd worden is dan ook een aanrader. En een beursgoochelaar kan dan zeker van toegevoegde waarde zijn. Het doel van deelname aan een dergelijk evenement is natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers weten te bereiken met jouw boodschap, ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen ervan doordrongen raken dat jouw onderneming specifieke kwaliteiten heeft en de beste producten verkoopt. Dit kan nog beste wel eens lastig zijn, er zijn immers zoveel andere bedrijven aanwezig die precies dezelfde boodschap willen overbrengen op het publiek. En dat is het punt waar een beursgoochelaar erg goed van pas komt.

Beursgoochelaar trekt de aandacht

Het lastigste punt van op een dergelijke beurs staan, is de aandacht krijgen en deze vervolgens ook lang genoeg vasthouden om jouw informatie over te brengen. Dit is precies wat een beursgoochelaar voor jou kan betekenen. Er zijn op ieder evenement weer heel veel verschillende stands aanwezig en iedereen heeft daar al banners bij staan of spandoeken bij hangen, om maar de aandacht te krijgen. Daarmee kun jij je dus niet onderscheiden, waarmee je het risico loopt dat je wegvalt in de massa en dat maar weinig mensen zich achteraf zullen kunnen herinneren dat jouw bedrijf hierbij aanwezig was. Maar hoe anders is dat als je een beursgoochelaar inschakelt! Deze zal zeker de aandacht van het publiek weten te trekken, er zal zeker reuring rondom jouw stand ontstaan. Daardoor zullen mensen geneigd zijn om op zijn minst even te blijven staan en te kijken wat er gebeurt. Dat is het moment waarop hen meer informatie aangeboden kan worden. Op deze manier zal jouw hoekje van het beursterrein er zeker uitspringen en zullen mensen zich achteraf absoluut nog herinneren dat jouw onderneming daar aanwezig was. Op die manier levert het inhuren van een beursgoochelaar dus zeker meerwaarde op voor jouw bedrijf!

Jasper Oberon

Nu zijn er niet heel veel goochelaars die als beursgoochelaar bezig zijn, de meesten houden het toch bij andere soorten optredens. Het is bovendien een heel specifiek soort act, je moet immers heel snel voorbijgangers weten te verleiden om stil te blijven staan en vervolgens hun aandacht ook nog lang genoeg vasthouden om de juiste informatie over te brengen. Een goochelaar die dit als geen ander kan, is Jasper Oberon. Hij is niet alleen erg goed in magie, maar hij is ook getraind in neuro linguïstisch programmeren en hij heeft ervaring met acteren en presenteren. Daardoor kan hij zijn taak als beursgoochelaar uitstekend ten uitvoer brengen. Maar dat niet alleen, hij kan bijvoorbeeld ook ingeschakeld worden voor:

  • het geven van productpresentaties
  • het presenteren van een quiz
  • het aanbieden van een mini workshop

Hij biedt dus heel veel mogelijkheden door de vele talenten die hij heeft en die hij als geen ander met elkaar weet te combineren. Daar zit de meerwaarde in van hem inschakelen voor een van jouw activiteiten. Ga jij binnenkort op een beurs staan met jouw bedrijf en wil jij daar zoveel mogelijk uithalen? Huur dan Jasper Oberon in als beursgoochelaar en je zult het publiek zeker naar jouw stand weten te trekken!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn