Dankzij WordPress kunt u direct uw blog bijwerken

transip - WordPressBent u bekend met WordPress? Deze software is ideaal voor mensen met een eigen website die graag bloggen of vloggen. Een blog is een stuk tekst waarin u vertelt over bepaalde producten en ervaringen. Het is een persoonlijke manier om aan de wereld uw standpunten mee te delen. Vergezelt u het met foto’s en maak er dankzij WordPress en zijn plug-ins een prachtige site van. Wilt u het uitbreiden met video’s van uzelf? Dan noemt men dat een vlog. YouTube staat er bijvoorbeeld vol van. Als u een originele insteek hebt en daarom graag een website met WordPress wilt maken dan bent u bij ons, TransIp.nl, aan het juiste adres. Velen zijn u al voorgegaan dus vergeet niet om te controleren of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Wellicht kunt u het overnemen of combineren met een andere extensie. Niet alleen kunnen we u voorzien van een eigen site, domeinnaam en WordPress, we kunnen tevens uw site hosten. Dat betekent dat de website op één van onze virtuele servers komt te staan zodat u altijd een back-up achter de hand hebt. Deze vorm van hosten heeft de toekomst want uw site zal nooit meer offline gaan. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan is TransIp het bedrijf dat u zoekt.

Online tekstverwerken? Maak gebruik van WordPress

Met WordPress kunt u dus online uw website beheren. WordPress maakt gebruik van zogenaamde plug-ins. Daarmee kunt u bijvoorbeeld de lay-out aanpassen of thema’s veranderen. De plug-ins kunnen het de bezoekers ook eenvoudiger maken om bepaalde informatie op te zoeken of te bekijken. Wilt u bijvoorbeeld filmpjes laten zien omdat u als ware vlogger de hele wereld rondreist? Dan voegt u de benodigde plug-ins toe en dan kan het uploaden beginnen. Wat kunnen wij voor u betekenen naast het installeren en eventueel onderhouden van WordPress?

  • Dankzij WordPress en TransIp hebt u de mogelijkheid om met een klik een back-up van uw website te maken. Mocht u een fout maken dan kunt u de back-up direct terug zetten en het nogmaals proberen.
  • U kunt uw website extra beveiligen met een SLL-certificaat. Dat maakt browsen en betalen nog veiliger.
  • En u kunt al uw bestanden direct via uw browser beheren. Bent u daarom op zoek naar extra opslagruimte? Kies er dan voor om uw site door TransIp te laten hosten.

Hebt u een groot bedrijf en dus een grote website nodig met alles er op en er aan? Kies dan het L of XL pakket. Bent u een beginnende blogger? Dan is de S-variant meer dan genoeg want u kunt dan gebruik maken van webmail, 5 GB aan ruimte, 3 e-mailboxen en nog veel meer waaronder het gebruik van WordPress.

TransIp kan nog veel meer voor u betekenen

Hebt u nog vragen over WordPress of over onze andere services? Dan kunt u ons direct een berichtje sturen. Er staat 24 uur per dag iemand voor u klaar dus schroom niet maar klim in de pen. Onze website geeft u veel informatie over uw mogelijkheden en u kunt ook via de sociale media het laatste nieuws over onze services vinden. Like ons daarom op Facebook en volg ons via Twitter! Vanaf nu kunt u overal bloggen want de site is responsive en werkt voortreffelijk op elk apparaat. Bent u onderweg en wilt u graag in de trein of het vliegtuig aan uw site knutselen? Dan kan dat nu zowel vanaf uw smartphone, laptop als tablet! Leg daarom uw wensen aan ons voor zodat we een passende offerte voor u kunnen maken. Vergeet u niet om uw domeinnaam te registreren?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn