Een auto voor je deur met shortlease

Ook als beginnende ondernemer heb je vast wel eens gehoord van het leasen van een auto en dat dit erg voordelig kan zijn. Het is echter voor een ondernemer die net gestart is een groot risico om een leasecontract te tekenen voor een langere periode. Vaak zit je er voor meer dan een jaar aan vast en juist de eerste paar kunnen erg kritiek zijn voor een bedrijf. Je wilt dan eigenlijk het risico niet nemen om contracten aan te gaan voor een langere periode. Als je dit contract namelijk tussentijds opzegt kun je hiervoor een hoge boete krijgen en dat is nu net niet wat je wilt als je toch al niet genoeg geld hebt. Voor een startende ondernemer zoals jij kan het dus een veel betere optie zijn om te kiezen voor shortlease. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee.

  • Toch een ruime keuze uit verschillende soorten auto’s
  • Geen vast contract
  • Geen boete als je het contract beëindigd

Bij het bedrijf de Auto Lease Centrale kun je al vanaf een maand een shortlease aangaan. Je kunt dus als het ware een auto ‘huren’ en hier in ieder geval een maand gebruik van maken. Heb je het na deze maand niet meer nodig? Dan kun je de shortlease makkelijk en zonder enige problemen of consequenties stopzetten.

Voor een langere periode een shortlease aangaan

Het is logisch dat een shortlease iets hoger in prijs is dan een lease voor een langere periode. Het is dus verstandig om van tevoren goed na te denken hoe lang je de auto denkt te gaan leasen. Er zijn echter ook andere redenen waarom je kiest voor shortlease. Heb je bijvoorbeeld regelmatig andere soorten auto’s nodig? Dan kan een shortlease hier de oplossing voor zijn. Heb je de ene maand slechts een kleine auto nodig, terwijl je de volgende maand ineens veel spullen mee moet nemen en dus een grotere auto veel meer uitkomst biedt? Dan kun je met een shortlease hier heel makkelijk tussen wisselen. Bij de Auto Lease Centrale kunnen ze je hier natuurlijk meer over vertellen. Wil je bijvoorbeeld weten wat de precieze kosten zijn waar je rekening mee moet houden bij het leasen van een auto? Dan kunnen zij je hier de details van geven. Per auto verschilt de prijs namelijk, het is dus moeilijk om je hier te vertellen wat de kosten zullen zijn die jij zult gaan betalen. Wel kun je hier op de website alvast naar kijken. Heb jij zelfs al een maximaal bedrag in je hoofd dat je zou willen betalen? Dan kun je dat hier in de zoekopties aangeven. Je kunt hier ook je voorkeur voor merk, model en soort brandstof aangeven. Aan de hand hiervan kun jij dan de beste optie voor jou uitzoeken.

Vraag een offerte aan voor shortlease

Op de website kun je dus naar het aanbod in auto’s kijken, maar je kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. Je kunt telefonisch contact opnemen met de Auto Lease Centrale en zij zullen je dan binnen 15 minuten een offerte opsturen. Uiteraard zullen zij je tijdens dit gesprek de nodige vragen stellen. Bedenk dus van tevoren al waar jij naar op zoek bent. Denk hierbij aan wat voor soort auto jou het handigst uitkomt, voor hoe lang je de lease wilt aangaan en wat de maximale kosten zijn waar je aan zit te denken. Aan de hand hiervan kan de medewerker van de AutoLeaseCentrale.nl dan een passende offerte voor je opstellen. Je kunt dan snel beginnen met leasen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn