Een feest of bijeenkomst? Kies dan voor catering inhuren

“Op het moment dat je een feestje hebt waarbij er meerdere mensen aanwezig zijn, dan is het natuurlijk van belang dat alle gasten lekker kunnen eten en drinken. Nu heb je natuurlijk verschillende soorten feestjes en het is niet altijd nodig om alles uit de kast te halen. Heb op een luie zondag visite, dan is een kop koffie met daarna een borreltje wel voldoende. Je hoeft dan niet meteen de meest luxueuze artikelen aan te schaffen. Tevens hoef je ook niet druk te maken om een catering inhuren, want het zijn vaak niet heel veel mensen die op een zondag op visite komen. Dus je kunt prima zelf een paar kaasblokjes snijden en het is ook geen enkel probleem om zelf een paar flessen wijn en een kratje bier in huis te halen. Het wordt een ander verhaal als het gezelschap wat groter is en je bijvoorbeeld een stuk of mensen moet voorzien van eten en lekkernijen. Op dat moment kun je ervoor kiezen om zelf een dag in de keuken te gaan staan om daar allemaal hapjes voor te bereiden. Maar je kunt ook een catering inhuren. De catering kan dan het relatief selecte gezelschap voorzien van de nodige kleine hapjes. Mocht het bijvoorbeeld enkel een borrel betreffen, dan kun je daarvoor prima een catering inhuren. Maar je kunt uiteraard ook een catering inhuren als je de gasten een uitgebreide lunch wilt voorzetten. In dat geval heb je immers helemaal geen tijd om zelf het eten te bereiden, want met 10 mensen is dat al heel veel werk, dus als je een groep hebt van 50 of misschien nog wel meer, dan kun je beter gewoon een professionele catering inhuren. Het voordeel is dat je dan niet zelf in de keuken hoeft te zwoegen en als je een goede catering gaat inhuren, dan heb je ook nog eens te maken met hapjes en eten van hoogstaande kwaliteit. Mocht je een evenement plannen waarbij je wellicht te maken hebt met honderden mensen op een bepaalde locatie, dan is het uiteraard geen vraag meer of je wel of niet een catering moet inhuren. In dat geval heb je geen andere keus, want je kunt zoveel mensen natuurlijk niet zelf van hapjes en drankjes voorzien. Dus een catering is in dat geval zeker noodzakelijk. Het in alle bovenstaande gevallen in ieder geval noodzakelijk dat je een catering gaat inhuren die een bepaalde kwaliteit levert. Je wilt je gasten immers niet verlepte en lauwe etenswaren voorzetten. Verse ingrediĆ«nten en een goede bereiding zijn van ook van belang. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor eg-catering.nl.

De beste catering inhuren doe je via eg-catering.nl

Als je dan toch een catering gaat inhuren, zorg er dan voor dat je een cateringbedrijf inhuurt waar men weet wat belangrijk namelijk:

  • Goed en vers eten
  • Goede kwaliteit tegen een lage prijs
  • Snelle service

Wat die lage prijs betreft zit je op het moment van schrijven helemaal goed, want dankzij het 12,5 jarig jubileum kun je nu van fikse kortingen genieten. Deze kortingen gelden overigens alleen voor groepen van 50 mensen of meer. Dus als je een catering wilt inhuren, aarzel dan niet en kom snel langs op de website van eg-catering.nl.

Neem contact op met het E&G Catering

Mocht je meer willen weten of ben je bezig me de planning van een feest, dan kun je voor de catering natuurlijk altijd even contact opnemen met E&G catering. Alle nodige contactinformatie vind je terug op de website van eg-catering.nl.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn