Een horlogeband opmeten voor het vervangen

Wie draagt er eigenlijk nog een horloge in deze moderne tijd? Is het niet zo dat men veel sneller geneigd is om de smartphone er bij te pakken? Maar gelukkig is het voor velen nog altijd een mode icoon. Het staat gewoon heel erg chique om een horloge te dragen tijdens een uitreiking van een diploma, een gala of de première van een theatervoorstelling. Ligt uw horloge te verstoffen en is het de hoogste tijd dat het bandje wordt vervangen? Ga dan eerst de horlogeband opmeten. Een horlogeband opmeten, het klinkt misschien erg simpel en zeker voor de hand liggend om te doen. Toch vergeet men vaak dat er verschillen bestaan tussen deze bandjes. Een fout is snel gemaakt en erg vervelend voor de consument. U zit er immers helemaal niet op te wachten om uw bestelde bandje de volgende dag terug te moeten sturen. Dan moet u het weer verpakken en wegbrengen naar een punt van PostNL. Laat u dit niet gebeuren, ook al hebt u bij ons 14 dagen retourrecht en ga het horlogeband opmeten zoals we dat in de volgende alinea kort gaan samenvatten. Als u zich daar vervolgens aan houdt zult u zien dat het niet alleen een heel erg simpel klusje is, maar ook dat u geen gedoe hebt nadat u het bandje in huis hebt. Het nieuwe bandje bevestigen is overigens een heel ander verhaal. Natuurlijk bent u op dehorlogebandenspecialist.nl aan het juiste adres om ook daar de juiste informatie over te kunnen vinden.

Lees ook de tips voor het horlogeband opmeten even door

Wat wij u te bieden hebben is een ruime online webwinkel waar men horlogebanden kan kopen voor man, vrouw en kind. Bandjes slijten, knapen en gaan op andere manieren stuk. Dan is het wel zo prettig dat u het originele onderdeel kunt vervangen voor ander origineel ongebruikt model. Dat is waar wij om de hoek kijken want we bieden u een keur aan producten van gerenommeerde horlogebouwers. Zit het merk of model er toch niet tussen, dan kunt u dat direct aan ons doorgeven want we willen u niet teleurstellen. Naast de gebruikelijke handelingen zoals het invullen van gegevens en betalen met behulp van een online betaalservice is het verstandig om uw horlogeband op te meten. Het horlogeband opmeten kunt u het beste met een liniaal doen. Het gaat overigens niet om de lengte van het bandje zelf, ook al moet u die lengte natuurlijk weten als u gaat bestellen, het gaat ook om de breedte. Daar waar het bandje aan het uurwerk wordt bevestigd met een pin. Dus u legt de liniaal tijdens het horlogeband opmeten bij het uurwerk zoals u duidelijk beschreven op onze website kunt zien. Het komt overigens zelden voor dat er een oneven getal uitkomt, de meeste banden zijn 22 à 24 millimeter. Overigens is het goed om te houden dat u meet in millimeters.

Mocht u toch nog vragen hebben dan staat onze klantenservice voor u klaar

Nadat het horlogeband opmeten is afgerond kunt u daadwerkelijk op zoek naar het bandje dat u nodig hebt. U zult zien dat we het kunnen leveren in verschillende kleuren, lengtes, breedtes en soms ook nog eens van divers materiaal. Het horlogeband opmeten is aldus een onmisbaar onderdeel van het proces om snel een bandje te bestellen. Hebt u hier toch nog vragen over? Wilt u iets meer hulp?

  • Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail, eventueel met een foto van uw horloge,
  • En natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen,
  • Of stuur via de sociale media een bericht.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn