Een nieuwe accu voor uw Makita 18v machines

Helaas heeft geen enkele accu een eeuwig leven. Dit merk je bij uiteenlopende machines die gebruiken maken van een accu. In het begin hoeft u de accu amper op te laden, maar naarmate u de machine langer heeft, zult u merken dat de accu sneller en sneller leegloopt. Dit kan vervelend zijn. Het is nooit een prettige situatie om met een lege accu te zitten. Tenslotte doet het apparaat het dan niet en dat betekent dat u niet aan de slag kunt gaan. Of u het apparaat nu nodig heeft voor uw werk of voor een persoonlijke hobby, het is belangrijk dat deze altijd op en top functioneert. Dit geldt dus ook voor de accu in het apparaat. Gelukkig kunt u voor een goede prijs een nieuwe accu voor uw Makita 18v machines kopen bij Accu-machine.nl.

  • BL 1830
  • BL 1840
  • BL 1850

Dit zijn de drie verschillende Makita 18v accu’s die ze bij Accu-machine.nl op voorraad hebben. De verschillende groottes van de accu’s zorgen ervoor dat de accu voor langere of kortere tijd mee kan gaan. De keuze die u maakt, kan dus afhangen van een aantal factoren.

Uw keuze voor de juiste Makita 18v accu

De drie verschillende Makita 18v accu’s waar u uit kunt kiezen, hebben allemaal zo hun voordelen. Heeft u een minder krachtige machine die een kleinere accu nodig heeft? Dan kunt u dus prima af met een minder krachtige Makita 18v accu. Het is niet mogelijk om een machine krachtiger te maken door een hogere versie Makita 18v accu te kopen. Dit zouden veel mensen erg prettig vinden, maar helaas werkt het niet op die manier. Wat is dan wel de reden om voor een krachtigere accu kiezen? U kunt veel langer gebruik maken van deze accu. Heeft u dus een apparaat thuis die met een BL 1830 aan de slag kan? Dan kunt u er dus alsnog voor kiezen om de BL 1840 of BL 1850 versie te kiezen. Je hoeft de accu dan veel minder vaak op te laden. Hier hangt natuurlijk wel een hoger prijskaartje aan en dat is voor veel mensen de reden om toch voor een minder krachtige accu te kiezen. Tenslotte voldoet deze prima aan de eisen die u eraan stelt. Alleen als het voor u heel erg belangrijk is dat de accu voor een zeer lange tijd meegaat voordat u deze weer moet opladen, is het een verstandige keuze om voor een hogere versie van de accu te kiezen.

Blaas je apparaat weer leven in met de Makita 18v accu

Het is vervelend wanneer een van uw apparaten niet goed meer functioneert. Het kan een hoop oorzaken hebben waardoor dit komt, maar als uw machine op een accu werkt die u al voor langere tijd aan het gebruiken bent, dan is het de moeite waard om eens te kijken of deze eventueel vervangen moet worden. De Makita 18v accu’s zijn zeer krachtig en, net als de machines van dit merk, gaan ze lang mee. Het zal ontzettend lang duren voordat het apparaat niet meer naar behoren functioneert. Wilt u weten of uw apparaat inderdaad toe is aan een nieuw Makita 18v accu? Neem dan contact op met de klantenservice van Accu-machine.nl. Zij zijn in staat om u verder te helpen met de vragen en problemen die u eventueel hebt. Ook wanneer u er bijvoorbeeld niet uitkomt wanneer u een bestelling aan het plaatsen bent of u heeft daarna vragen, dan kunt u hier terecht. Zij helpen u graag verder. Neem dus snel een kijkje.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn