Een nieuwe DeWalt 12v accu

Het afgelopen jaar ben ik met vervroegd pension gegaan. Ik werkte ruim veertig jaar voor een groot bedrijf dat machines maakt voor fabrieken. Veertig jaar werken voor een bedrijf is erg lang, maar het grootste gedeelte van mijn tijd had ik het erg naar mijn zin. Alleen de laatste paar jaar werd de sfeer minder gezellig. Ze waren veel bezig met bezuinigingen en er verdwenen veel banen. Ze vroegen mij of ik wilde vertrekken, aangezien ik dicht bij mijn pension zat. Met een goede deal ben ik daar vertrokken. Ik maakte me wel zorgen over wat ik hierna ging doen met al die vrijheid. Gelukkig kwam er een mooie oplossing, want mijn vriendin had een oud huis waar wij in de toekomst willen wonen. Dit huis was van haar tante, maar zij overleed twee jaar geleden. Het huis was erg mooi, maar moest nog wel flink opgeknapt worden. Ik kan samen met een goede vriend het huis verbouwen en zo kunnen we veel geld besparen. Mijn vriend heeft in de bouw gewerkt en is erg handig. Ik ben niet zo handig als hij is, maar met zijn hulp krijg ik veel voor elkaar. Wij zijn nu al een paar maanden bezig en werken een aantal uur elke dag. We hebben geen haast om te verhuizen en zo blijven wij bezig. We besparen veel geld door veel zelf te doen, maar hebben af en toe onverwachte uitgaven. Een van die onverwachte uitgaven was een nieuwe DeWalt 12v accu. Wij maken veel gebruik van ons gereedschap en dan kan wel eens iets stuk gaan, deze keer was dat een DeWalt 12v accu.

Een goedkope DeWalt 12v accu op accu-machine.nl

We gingen langs bij de plaatselijke bouwmarkt om op zoek te gaan naar een DeWalt 12v accu. Ik dacht mij te herinneren dat zij hier DeWalt apparatuur verkochten, maar toen wij hier waren hadden ze niets van dit merk. Gelukkig kennen wij ondertussen veel verschillende bouwmarkten en besloten om bij de volgende een kijkje te nemen. Hier wisten we zeker dat ze dit merk hadden. Ze hadden veel apparatuur van dit merk, maar toen wij een DeWalt 12v accu zagen schrok ik van de prijs. De accu was erg duur, voor het bedrag van een DeWalt 12v accu konden we een nieuwe boormachine kopen. Mijn vriend stelde voor om op internet te kijken, misschien konden we online een goedkopere accu vinden. Op verschillende websites vonden we accu’s die iets goedkoper waren, maar ik vond het nog steeds veel geld. Tot dat we op www.accu-machine.nl een merkloze DeWalt 12v accu vonden. Hier verkochten ze accu’s zonder merk, maar die wel geschikt zijn voor de machines en veel goedkoper. Ik besloot om er eentje te kopen, als het niet zou werken, dan kon ik hem altijd nog retour sturen.

Net zo goed als het origineel

De accu die ik gekocht had werkt net zo goed als een originele DeWalt 12v accu, terwijl de accu een fractie van de prijs kost. Daarnaast heb ik via deze website een garantie voor een jaar, dus als hij nog stuk gaat, dan kan ik hem later vervangen.

Een accu via accu-machine is een super koop

  • De accu’s zijn vele malen goedkoper
  • Je krijgt garantie voor een jaar
  • De accu werkt perfect 

Ik heb de accu nu een paar weken en hij erg goed. Ik was eerst bang dat hij niet goed zou passen, maar dat is geen probleem. Ik vind dit een erg goede prijs voor een accu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn