Een spandoek om de gelegenheid extra te benadrukken

Je kunt in je leven niet 50 jaar worden zonder dat men dit er goed inwrijft. 50 jaar worden is dan ook vooral leuk voor de mensen om de jarige heen. Dus als jij een partner hebt of een vader of moeder, broer of zus, die 50 jaar wordt, dan wil je dit natuurlijk van de daken schreeuwen. Het is echter niet verstandig om letterlijk op het dak te gaan staan schreeuwen. Dit kun je wel doen natuurlijk, maar de kans is groot dat de mannen in de witte jassen je dan op komen halen. Beter is het om de boodschap op iets subtielere wijze de wereld in te sturen. Daarom kun je bijvoorbeeld een spandoek maken. Nu kun je zelf aan de slag gaan met een spandoek, maar je kunt het ook uitbesteden. Beide opties hebben uiteraard enkele voor- en nadelen. Als je zelf met een lap stop in de weer gaat, dan ben je uiteraard relatief goedkoop uit. Je hoeft alleen maar even een oude doek te vinden en deze kun je dan met wat zwarte verf bekladen met een leuke tekst. Je kunt er bijvoorbeeld gewoonweg ’50 jaar’ op schrijven en dan ben je klaar. Het is een simpele en goedkope optie, maar je zal er geen indruk mee maken. Je kunt het bedrukken van een spandoek ook uit besteden aan een professional. Het voordeel hiervan laat zich natuurlijk raden. Je hebt dan te maken met een mooi professioneel uitziend spandoek met daarop een tekst of een foto die haarscherp zichtbaar is. Het is natuurlijk prachtig om een mooie foto van de jarige op een spandoek te drukken, zodat men ook meteen ziet om wie het gaat. Zij die in de buurt wonen weten waarschijnlijk wel wie er op het adres woont, maar onbekenden die toevallig langsrijden, kunnen de foto van de jarige bekijken. Daarnaast is het voor de degene die het spandoek ontwerpt natuurlijk een goed idee om een zo grappig mogelijke foto te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een jeugdfoto van toen de 50 jarige nog een knaapje was. Het contrast tussen toen en nu is uiteraard hilarisch voor de omstanders. De jarige zelf zal het vast ook wel weten te waarderen. Verder weet een professional gebruik te maken van de beste materialen waardoor de tekst goed leesbaar is en het doek ook bestand is tegen regen. Een eigengemaakt doek met verf in de regen is vaak een zeer trieste bedoening. Wil je dus een mooi spandoek laten maken voor een bepaalde gelegenheid, dan kun je terecht op de site van despandoekgigant.nl.

Surf naar despandoekgigant.nl en ontwerp jouw spandoek

Via de bovenstaande website kun je jouw eigen spandoeken laten maken. Je kunt zelf kiezen voor:

  • De afmetingen
  • Het materiaal
  • De afwerking
  • De gewenste levertijd

Je kunt dus één spandoek laten bedrukken, maar voor zakelijke doeleinden kun je ook meerdere laten bedrukken en bestellen. Zowel voor zakelijke klanten als particulieren is er altijd een geschikte oplossing voorhanden.

Waarom bestellen bij de spandoekgigant.nl?

misschien vraag je je af waarom je nu per se bij de spandoekgigant.nl zou bestellen. De voornaamste reden is natuurlijk de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je krijgt de beste spandoeken voor een lage prijs. Maar ook qua service zit je helemaal goed bij de spandoekgigant.nl. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van spoedleveringen. Daarnaast hoef je voor bestellingen boven de 75 euro geen verzendkosten te betalen. En daar bovenop heb je ook nog eens allerlei verschillende betaalmethoden waar je gebruik van kunt maken zoals iDEAL of creditcard.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn