Een stabiele geest begint bij mindfulness in Amsterdam

De stabiliteit van je geest is niet iets dat vanzelf komt. Mensen die labiel zijn hebben vaak een extreme afwijking waardoor ze hun balans niet kunnen bewaren. Deze mensen hebben dan ook vaak heel veel meegemaakt of zijn van nature niet resistent tegen de vele gebeurtenissen in hun leven. Maar dat betekent zeker niet dat mensen die niet labiel zijn en dus gewoon prima functioneren, dat die geestelijk volledig stabiel zijn. Sterker nog, vrijwel niemand bezit dergelijke mentale stabiliteit. Een groot deel van de externe stabiliteit die wij bij anderen kunnen zien, is een rol die gespeeld wordt. Binnen het sociale domein ogen mensen relatief stabiel, omdat ze simpelweg hun sociale rol hebben geactiveerd. Onder normale omstandigheden blijft deze rol intact en kunnen mensen schijnbaar onverstoorbaar hun weg vervolgen. Maar een rol die gespeeld wordt is uiteraard slechts een dunne schil. Onder deze schil bevindt zich dan ook veel meer chaos en instabiliteit dan je zou verwachten. Als je het hebt over labiele mensen, dan zijn dat eigenlijk mensen die niet langer in staat zijn om hun rol te spelen. Daardoor is de instabiliteit voor buitenstaanders zichtbaar. Maar hoe komt het dat de normale toestand van de mens instabiel is? Via mindfulness in Amsterdam bij Beyond Mindfulness kun je een antwoord vinden op deze vraag en tegelijkertijd werken aan het vergroten van je balans. Het is namelijk niet zo dat je tijdens mindfulness in Amsterdam leert om je instabiliteit te onderdrukken. Het is eerder zo dat je leert omgaan met wie je bent en daar een zekere balans in vindt. Chaos is niet inherent slecht, maar het effect van chaos kan desastreus zijn. Mindfulness in Amsterdam leert je dan ook om met andere ogen te kijken naar de chaos om je heen. De emoties die door je lichaam gieren, de 100.000 gedachten die elkaar in rap tempo opvolgen, de zorgen over de toekomst, je baan, je kinderen; het behoort allemaal tot de wervelstorm die in jou huist. Mindfulness in Amsterdam leert je om als het ware het oog van die storm te vinden. De storm mag rustig blijven razen, maar jij bevindt je dankzij mindfulness in Amsterdam altijd in het kalme centrum. De storm is immers het leven. Veel monniken bereiken een zekere transcendentie, maar dat gaat wel ten koste van het normale bestaan. Het is voor jou echter zaak dat je je leven kunt blijven leiden. Daarom is mindfulness in Amsterdam bij Beyond Mindfulness zo ontzettend belangrijk.

Neem deel aan een cursus mindfulness in Amsterdam

Als je op zoek bent naar mindfulness in Amsterdam, dan kun je terecht op de website van beyondmindfulness.nl. Hier kun je je meteen aanmelden voor verschillende cursussen en trainingen op het gebied van mindfulness. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Angst coaching
  • Zelfcompassie training
  • Mindfulness workshop

Mindfulness in Amsterdam staat bij al deze verschillende trainingen en workshops centraal. Daarbij ga je voorbij aan de standaard mindfulness, want je gaat immers Beyond Mindfulness.

Kijk voor meer informatie op de website

Mocht je meer willen weten over de cursussen of over mindfulness, dan kun je terecht op de site van beyondmindfulness.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn