Energetische healing bij Stukken Beter

Wanneer je je niet goed voelt en eigenlijk niet weet hoe dat komt, dan is het zaak dat je ontdekt wat er aan de hand is. Veel mensen nemen als ze pijn hebben een pijnstiller, maar dat is helemaal niet de oplossing. Wat we vaak over het hoofd zien, is dat ons leven, ons lichaam en onze geest een geheel vormt en als er binnen de elementen iets niet in balans is, dan kan dat voor allerlei klachten zorgen. Bij Stukken Beter kies je voor energetische healing die dieper gaat dan wat voor andere healing dan ook. Dat komt omdat er op alle niveaus naar het lichaam wordt gekeken en naar de mogelijkheden om dat lichaam, maar ook de emoties en de energie weer in balans te brengen. We hebben allemaal een lijf, een gestel en dat kan soms onder druk komen te staan. Negatieve emoties van angst en ongemak of woede kunnen zich op andere manieren in het lichaam manifesteren waardoor mensen klachten kunnen ervaren. Energetische healing zorgt ervoor dat de energie weer vrij kan stromen. Hierdoor zal je positieve emoties kunnen voelen en rust. Dan heb ik het over het soort rust dat je misschien al tijden lang niet meer hebt ervaren omdat inmiddels gewend bent geraakt aan spanning in je lijf. Dat is zonde en energetische healing kan je daarbij helpen. Als we iets willen, is het wel ons altijd goed voelen. Maar soms moet daarvoor wel naar binnen worden gekeken en soms heb je daar ook wel begeleiding bij nodig zoals in de vorm van energetische healing. Met energetische healing wordt er zoals ik eerder al ter sprake bracht, gekeken naar de verschillende niveaus van het mens-zijn: 

  • Het fysieke lichaam
  • De concrete gedachten die je hebt
  • De emoties die je ervaart
  • Jouw relaties met anderen
  • Jouw ziel

Energetische healing op alle niveaus

We groeien in de westerse samenleving niet op met een energetisch lichaam. We groeien op met ons hoofd. Dat wil zeggen dat we geneigd zijn om problemen met ons hoofd op te lossen en niet met ons hart. Natuurlijk wil ik niet ontkennen dat sommige dingen om rationele oplossingen vragen. Dat is ook helemaal niet het punt. Maar waar het vaak toch misgaat, is het hart en het gebrek aan intuïtieve keuzes. We zijn zo langzamerhand steeds verder verwijderd geraakt van onze intuïtie. Dat we van onszelf verwijderd zijn geraakt, maakt dat we vaak niet meer zo goed weten hoe we naar onszelf moeten luisteren, naar ons hart. Met energetische healing, leren we dat weer. Energetische healing kan je namelijk weer terugbrengen aan jouw kern, jouw energie. Je zult je door energetische healing weer meer in balans voelen. Je zult je beter voelen en vol van levenslust.

Equilibre Centrum van Licht

Wil je graag aan de slag met energetische healing? Ga dan meteen naar stukkenbeter.nl. Op deze website vind je meer informatie over de mogelijkheden en oplossingen. Je bewust worden van je energetische lichaam en hoe jij als mens een geheel vormt met de dingen om je heen, is heel erg belangrijk. Schroom daarom niet om eens contact op te nemen en ontdek wat deze healing voor jou kan betekenen. Ook voor trainingen en workshops kun je terecht bij stukkenbeter.nl. Het is belangrijk om je goed te voelen en een balans in je leven terug te vinden als deze er niet is. Ga daarom aan de slag met jezelf, kom weer in balans. Alleen dan ben je ook weer in staat om aan anderen te geven en volop te genieten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn