Fotograaf Apeldoorn hielp ons bedrijf door de startup heen

Fotograaf Apeldoorn hielp ons bedrijf door de startup heenEen opleiding bedrijfseconomie en veel verstand van zaken. Dat was letterlijk alles waar wij mee aankwamen toen we onze startup op de markt plaatsten.

  • We wilden serverruimtes verhuren via een externe aanbieder
  • en daarbij gebruikmaken van verschillende andere bedrijven die websites aan konden bieden aan onze klanten
  • waarna wij een gedeelte van de opbrengst zouden houden.

Maar toen we de eerste dag op kantoor zaten, bleef er na de euforie weinig over. Ja, we hadden de kennis en het startkapitaal, maar voor de rest hadden we letterlijk niets. We gingen zelf aan het werk met de website, maar kwamen er al snel achter dat we eerst aan de basis moesten werken. Gelukkig kende Richard Gea, die een eigen bedrijf opgezet had (guitart-music.nl). Zij werkt als fotograaf in Apeldoorn, maar het bedrijf doet ook het ontwerp van logo’s en het maken van professionele foto’s voor bedrijven. We besloten om de aanpak om te gooien. Eerst de fotograaf Apeldoorn, daarna de rest van de startup op poten zetten. Dat bleek een goede aanpak, want al tijdens het kennismakingsgesprek met de fotograaf in Apeldoorn kregen we vragen op ons af waarmee we aan het werk moesten. Een week later hadden we een professionele foto, hadden we een logo en wisten we precies waar we mee zouden beginnen.

Fotograaf in Apeldoorn was een sterke keuze

We raden nu al onze klanten aan om langs te gaan bij de fotograaf in Apeldoorn. Onder andere omdat het een duizendpoot is die letterlijk alles kan regelen op het gebied van fotografie, maar ook veel meer doet en graag samenwerkingen aangaat. Door gebruik te maken van de fotograaf in Apeldoorn kun je een bedrijf een professionele uitstraling geven, maar je kunt de fotograaf in Apeldoorn ook inschakelen voor het maken van foto’s op feesten en evenementen, huwelijken of congressen. Juist de brede inzetbaarheid is een van de dingen waarom we zo blij zijn met de diensten en deze nog steeds op wekelijkse basis gebruiken omdat we nog verder willen groeien. Inmiddels zijn we de startupfase voorbij, maar dat betekent niet dat het tijd is om op onze lauweren te rusten. Zeker niet wanneer de fotograaf in Apeldoorn zoveel mogelijk maakt en ervoor zorgt dat er altijd iemand klaarstaat om ons verder te helpen. Dat geldt overigens niet alleen voor ons, we maken ons geen illusies. Daarnaast staat duidelijk op de website dat zij klaarstaan voor iedereen, ook wanneer je eigenlijk al te laat bent met het bespreken van de mogelijkheden.

Een bedrijf uit de startupfase krijgen

We hebben vaak gehoord dat mensen het idee hebben dat de startupfase van een bedrijf een bepaalde periode is, zoals alleen het eerste jaar. Dat is natuurlijk niet het geval. Wij zien de startupfase als het moment waarop gewerkt wordt aan ontwikkelingen, maar de complete bedrijfsvoering nog niet opgezet is en de identiteit van de onderneming nog niet helemaal uit de verf gekomen is. Dat betekent dat sommige bedrijven heel lang in de startupfase blijven zitten, andere bedrijven een paar maanden nodig hebben en sommige bedrijven deze fase volledig overslaan omdat zij een lopend bedrijf overnemen en de identiteit en bedrijfsvoering van de onderneming overnemen. Omdat ons bedrijf vanaf nul gestart is, hadden wij wel een startupfase, maar die heeft bij ons maar drie maanden geduurd. Enerzijds vanwege het sterke idee achter de onderneming, anderzijds door de samenwerking met de juiste partners die ons verder konden helpen, waaronder de fotograaf in Apeldoorn die we nog steeds dankbaar zijn en die we ook zeker blijven gebruiken.   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn