Goedkope en passende verpakkingen online bestellen

Heeft u een fabriek, een winkel of een webshop en moet u vaak artikelen vervoeren of verzenden? Dan heeft u ongetwijfeld behoefte aan passende verpakkingen! Het is immers zaak dat de producten in goede, onbeschadigde staat bij uw klanten terechtkomen. Goede verpakkingen beschermen ze tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht en vuil, maar ook tegen vallen of stoten. Wilt u graag geld besparen? Dan is precies passende verpakkingen aanschaffen een verstandige keuze. Uw producten zullen daardoor niet meer ruimte innemen in vervoermiddelen dan nodig, waardoor u meer tegelijk kunt laten vervoeren. Ook bij de verzending van artikelen hangen prijs en formaat vaak samen, dus passende verpakkingen zijn ook in dit geval van groot belang. Daarnaast is het slim om verpakkingen op maat te gebruiken als manier om het milieu te sparen. Zo produceert u namelijk minder restafval. Mooie verpakkingen rondom uw producten zijn bovendien ook belangrijk voor de indruk die u achterlaat bij uw klanten. Daarom is het de moeite waard om te investeringen in verpakkingen met een stijlvolle uitstraling, die mooi aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo in full colour bedrukken op uw verpakkingen en uw klanten zullen u minder snel vergeten. Een goede manier om uw klanten aan u te binden dus! Tegenwoordig is het heel goed mogelijk om goedkope, passende en eventueel bedrukte verpakkingen online te bestellen. Een goede aanbieder hiervan is het bedrijf Pellikaan. Zij staan bekend om hun verpakkingen op maat, die ze zeer snel kunnen leveren en ook full colour voor u kunnen bedrukken. Wilt u meer weten over wat dit bedrijf zoal aanbiedt en wat zij voor u kunnen betekenen? Bezoekt u dan eens hun website voor meer informatie. Deze link brengt u er direct naartoe:https://www.pellikaan.nl/. Hieronder vindt u een kort overzicht van de vele voordelen die dit bedrijf u kan bieden!

Verpakkingen op maat online bestellen – de voordelen op een rijtje gezet!

Pellikaan biedt u de mogelijkheid om iedere soort verpakking online te bestellen via hun website. U kunt gebruik maken van een handig bestelformulier, waardoor dit u ook nog eens weinig tijd en moeite hoeft te kosten. Als u wilt, kunt u eerst een offerte aanvragen. Deze krijgt u dan al binnen 15 minuten digitaal toegestuurd. Ook de levering van de producten is snel bij dit bedrijf. Als u dus op korte termijn verpakkingsmaterialen nodig heeft, zijn zij zeker de keuze voor u! Standaard materialen kunt u al binnen 24 uur bezorgd krijgen, mits u voor 13:00 bestelt. Gaat het om maatwerk? Dan duurt dit iets langer: zo’n 5 werkdagen, maar dit is nog steeds een erg goede score. Het bestellen van verpakkingsmaterialen bij Pellikaan laat u profiteren van de volgende andere voordelen:

  • scherpe prijzen
  • vanaf 1 exemplaar
  • ook grote hoeveelheden mogelijk
  • duurzame dozen
  • diverse betaalopties
  • full colour bedrukken mogelijk
  • voordelige verzending

Uw producten keurig verpakt

De manier waarop u uw producten verpakt lijkt misschien niet erg belangrijk, maar niets is minder waar. Met een mooie verpakking kunt u een goede indruk achterlaten bij uw klanten. Goed passend verpakkingsmateriaal zorgt er bovendien voor dat uw producten in goede staat bij uw klanten arriveren. Ook kunt u hiermee kosten besparen voor vervoer en verzending, omdat ze niet meer plaats innemen dan nodig. Bestelt u verpakkingsmaterialen bij Pellikaan, dan kunt u deze op maat laten maken en in full colour laten bedrukken. Dit kan al vanaf 1 exemplaar, maar grote hoeveelheden maken ze ook graag voor u. De levertijd is snel en de verzendkosten zijn voordelig, net als de materialen zelf. U betaalt snel en eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal, Paypal of credit card. Bezoek snel de website voor meer informatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn