Heeft u al van icynene gehoord?

Toen wij onze dertiende maand kregen, hebben wij besloten om dit jaar het geld niet in een tropische vakantie te steken, maar om te zorgen dat wij onze woning een beetje zouden opknappen. Wij moesten namelijk zorgen dat wij meer warmte in onze woning konden vasthouden omdat wij graag zeker wilden zijn dat wij onze energierekening naar beneden zouden krijgen. Wij betalen ons namelijk een ongeluk aan energie omdat wij merken dat de warmte gelijk door het dak naar buiten gaat. Dan kun je blijven stoken en dus hebben wij gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij ons huis konden isoleren. Wij hebben toen contact opgenomen met de mensen van isocoat-isolatie.nl. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden beschikbaar voor mensen die hun woning willen isoleren en wij hebben hier over icynene gelezen. Wij hadden op dat moment nog nooit van icynene gehoord, maar wij wisten gelijk dat wij hier goede zaken konden doen. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om een keer met deze mensen om te de tafel te gaan zitten en wij hebben toen gezien dat wanneer wij ons huis met icynene lieten bewerken, wij heel veel kosten zouden kunnen besparen. Wij zijn daarom blij dat wij deze site gevonden hebben en wij wilden graag een keer met een van de mensen van deze site overleggen over de mogelijkheden van icynene. Wij hebben toen een keer een afspraak gemaakt met deze mensen om ons voor te laten lichten over icynene. Wij wilden namelijk graag weten hoeveel icynene wij nodig hadden en hoe duur het zou worden om dit icynene aan te laten brengen. Ik kan u zeggen dat deze mensen heel vriendelijk waren en dat zij bereid waren om een keer langs te komen. Wij zijn daarom zeer te spreken over het feit dat wij deze mensen benaderd hebben en wij hadden al snel in de gaten dat wij heel veel baat zouden kunnen hebben bij het aanbrengen van icynene in ons huis. Mocht u daarom ook graag met  icynene aan de slag willen gaan, dan kunt u altijd even naar de site van isocoat-isolatie.nl gaan. 

Wij kozen voor icynene vanwege de duurzaamheid 

Wij wilden graag ons huis isoleren met icynene omdat dit middel ook volkomen duurzaam is. Wij hadden geen zin om heel schadelijke producten voor ons huis te gaan gebruiken en om die reden hebben wij gekozen voor icynene. Wij hebben gemerkt dat dit middel niet duur is en wij zijn daarom blij dat wij onze woning van icynene hebben voorzien. Wij besparen nu veel geld per maand en dat door een relatief simpele ingreep. 

Wilt u ook isolatie in uw woning? 

Mocht u ook isolatie in uw woning willen, dan kunt u:

  • Even naar isocoat-isolatie.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een bestelling plaatsen of een keer om advies vragen aan een van de specialisten 

Ik ben blij dat wij nu heel veel meer warmte in ons huis kunnen vasthouden. Vandaar dat wij graag een recensie over dit bedrijf wilden schrijven.                                    

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn