Hier kunt u meubels op maat laten maken

Wij hebben een heel grote tuin met allerlei grote bomen. Wij vinden het heel prettig om wanneer wij een boom moeten laten kappen, om het hout te gebruiken om een meubel van te maken. Wij zijn zelf echter niet bij machte om dit te kunnen doen. Wij zijn beide namelijk geboren met twee linkerhanden en dat betekent dat het niet eenvoudig is om bijvoorbeeld alleen al een schroef in de muur te draaien. Vandaar dat wij altijd de hulp inschakelen van Wilfred Kalf wanneer wij weer een project hebben. Bij hem kun je namelijk meubels op maat laten maken voor een heel goede prijs. Wij hebben hem een aantal jaar geleden voor het eerst ingeschakeld toen wij op zoek waren naar iemand bij wie wij meubels op maat laten maken konden. Via een kennis van ons kregen wij te horen dat wij het een keer moesten proberen op de site van WilfredKalf.nl. Bij deze man kun je namelijk meubels op maat laten maken en dat sprak ons erg aan. Toen wij de site van deze vakman eenmaal bekeken hebben, hebben wij gezien dat je hier niet alleen maar meubels op maat laten maken kunt, maar dat je hier ook moet zijn wanneer je de boom nog wilt laten kappen. Deze man kan dat namelijk ook op zich nemen. Dat zorgt ervoor dat het meubels op maat laten maken iets heel bijzonders wordt. Je kunt hier namelijk een meubel bestellen dat heel eigen is. Ten eerste omdat het hout uit je eigen tuin komt, en ten tweede omdat het meubel dat Wilfred maakt, altijd geheel op maat is gemaakt. Zo haal je altijd iets bijzonders in huis en dat vinden wij altijd heel prettig. Wij vinden het daarom ook altijd prettig om met deze vakman samen te werken.

Je kunt hier voor een goede prijs meubels op maat laten maken

Toen wij zagen dat wij weer een boom moesten gaan kappen, zijn wij gaan kijken welk meubel wij wilden laten maken. Wij hadden nog behoefte aan een goede boekenkast en vandaar dat wij Wilfred hebben gevraagd om een ontwerp te maken. Bij hem kun je als geen ander meubels op maat laten maken en bovendien doet hij dit altijd voor een heel goede prijs. Wij hebben vervolgens een datum met Wilfred ingepland om de boom te komen kappen. Omdat het meubels op maat laten maken altijd tijd kost omdat het hout namelijk ook goed moet drogen, hebben wij geen eisen gesteld aangaande wanneer het meubel klaar moest zijn. Het meubels op maat laten maken moet goed gebeuren en niet overhaast worden, vinden wij en vandaar dat wij Wilfred alle tijd hebben gegeven. Zoals altijd heeft hij de boom bij ons in de tuin heel goed gesnoeid en het hout heeft hij heel goed weten te bewaren. Dit hout gebruikt hij voor het meubel dat hij voor ons is gaan maken. Wij hadden een tekening gezien van wat hij voor ons zou gaan maken en wij waren diep onder de indruk van het ontwerp dat hij had gemaakt. Wij waren er dan ook weer van overtuigd dat het meubels op maat laten maken door Wilfred een heel goede stap was.

Wij hebben een prachtig meubel gekregen

Wij zijn blij dat wij Wilfred weer hebben gevraagd voor het meubels op maat laten maken. Hij heeft ons weer heel goed geholpen en wij hebben een heel mooi meubel ontvangen. Kortom:

  • wij vinden het altijd fijn om met Wilfred samen te werken
  • wij hebben een prachtig meubel ontvangen
  • wij zijn voor een goede prijs geholpen

Meer weten? Kijk dan even op WilfredKalf.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn