Hoe gaat het aanvragen van een energielabel voor de woning in zijn werk?

Na een aantal jaren heel erg fijn in onze eigen woning te hebben gewoond vonden wij het tijd voor een nieuwe stap. Deze stap hield in dat we ons eigen mooi, kleine huis wilde gaan verkopen en opzoek zouden gaan naar een nieuw groter huis. Dit deed wel een beetje pijn want we hadden voor een lange tijd in ons huis met veel fijne tijden gewoond. Maar, omdat er gezinsuitbreiding op de planning stond was een nieuw huis en dus de verkoop van ons huis wel echt nodig. Omdat we van plan waren ons huis te gaan verkopen moesten er een aantal dingen geregeld worden. Zo is een onderdeel van de verkoop van een huis het aanvragen van een energielabel voor onze woning. Wij wisten eigenlijk niet zo goed hoe we het aanvragen van een energielabel voor onze woning moesten doen. Gelukkig hadden onze vrienden wel informatie over het aanvragen van een energielabel voor onze woning. Zij gaven ons aan dat we het aanvragen van een energielabel voor onze woning online konden doen. Dit kon via de website aanvragen-energielabel.nl. Mijn vriend en ik besloten dus direct diezelfde dag wanneer we thuis kwamen op de website te gaan zoeken naar hoe we het aanvragen van een energielabel voor onze woning nou eigenlijk moesten doen. Op de website zagen we direct dat dit de juiste website was voor het aanvragen van een energielabel voor onze woning. De website gaf direct een goede uitleg over hoe het aanvragen van een energielabel voor onze woning in zijn werk zou gaan. Ook kon je via de website direct een label aanvragen. Ik wilde graag nog wat info weten over het aanvragen van een energielabel voor onze woning en ik zag op de website dat ik ook contact op kon nemen met het bedrijf. Dit wilde ik dus doen want ik had nog een aantal vragen. Via een contactformulier kon ik mijn vragen stellen. Deze werden zeer snel beantwoord en gaven ons alle informatie die wij nodig hadden.

Wij werden goed geholpen bij het aanvragen van een energielabel voor onze woning!

Nu we alle antwoorden op onze vragen over het aanvragen van een energielabel voor onze woning, kon het proces van het label aanvragen beginnen. Wij wilde het label graag snel ontvangen, zodat we heel snel zouden kunnen beginnen met de verkoop van ons huis. De werknemer van het bedrijf heeft ons erg goed geholpen bij het aanvragen van een energielabel voor onze woning en we hadden het label dan ook snel binnen.

De verkoop van ons huis kon  beginnen!

Door de goede hulp en de snelle service voor het aanvragen van een energielabel voor onze woning, konden wij de verkoop van ons huis snel laten starten.

  • De website was overzichtelijk en gaf goede informatie over het aanvragen van een energielabel voor onze woning.
  • De werknemer hielp ons met alle antwoorden op onze vragen.
  • De service was erg snel

Wij zouden deze website zeker aanraden voor het aanvragen van een energielabel voor onze woning.                                     


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn