Huis verkopen? Offertes aanvragen!

Op Huis-Verkopen-Offertes.nl verkoop je snel en gemakkelijk een oude woning. Het systeem werkt heel eenvoudig, in slechts drie stappen heb je jouw huis op de markt staan. Ben je van plan om je huis te verkopen maar heb je geen idee wie dit voor mag opknappen, laat je dan adviseren door deze site! Wanneer je een huis op de markt wilt brengen heb je een verkoopmakelaar nodig. Deze zal jouw woning, tegen een courtage, aanbieden op de woningmarkt. Je moet dus per definitie een bepaald bedrag betalen wanneer je besluit om te verhuizen. Je wilt natuurlijk weten bij wie je het voordeligst uit bent. Op huis-verkopen-offertes.nl kun je hierachter komen. Huis verkopen? Offertes kunnen je redden! In een offerte kan een woonmakelaar precies beschrijven tegen welke kosten hij of zij jouw pand op de markt wil brengen. Een huis verkopen zonder offertes is tegenwoordig taboe. Kortom: wil je jouw huis verkopen? Offertes moet je hebben. Dit is precies waar bovengenoemde site je mee kan helpen. Hoe gaat de site te werk?

  • Je beschrijft je wensen
  • Je gegevens worden rondgestuurd
  • Je ontvangt vier gratis offertes

In de eerste plaats beschrijf je in een aanmeldformulier je woning zo nauwkeurig mogelijk. In dit formulier vermeld je een heleboel verschillende details die betrekking hebben op je woning. Zo krijg je, wanneer je besluit om je huis te verkopen, offertes die aansluiten bij jouw wensen. Allereerst geef je het type woning aan. Een hoekwoning zal andere offertes toegestuurd krijgen dan een vrijstaande woning. Een huis verkopen zonder offertes is heel lastig, begin hier dan ook niet aan. Een huis verkopen, met offertes die al zijn opgesteld, geeft je een stuk meer zekerheid, laat je niet bedotten! Naast de kenmerken van je woning geef je in het aanmeldformulier ook duidelijk aan wat je belangrijk vindt. Zo kun je bijvoorbeeld een keuze maken tussen makelaars met veel ervaring of makelaars die goedkoop zijn. Ook kun je aangeven wie de bezichtigingen zal gaan leiden. Een huis verkopen? Offertes kunnen je een goed inzicht geven in de kosten die je zult moeten maken. Wanneer een verkoopmakelaar de bezichtigingen zal moeten doen ben je gegarandeerd een stuk duurder uit. Een huis verkopen met offertes die je van te voren opgestuurd hebt gekregen voelt eigenlijk alsof jij de baas bent. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook hoe het zou moeten zijn, jij verkoopt het huis dus jij bepaalt hoe het zit!

Huis verkopen; offertes snel toegestuurd

Nadat je alle gegevens hebt ingevuld worden deze rondgestuurd naar verschillende makelaars. Alleen verkoopmakelaars die aansluiten bij jouw voorkeuren worden geïnformeerd. Deze bedrijven krijgen dus bericht: “Iemand wil een huis verkopen, offertes zijn gewenst!” Dat laten deze mensen zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Zij snappen dat jij een huis wilt verkopen, offertes hebben ze vaak wel ergens liggen. Ze zullen dan ook snel reageren en een kostenplaatje opsturen. Huis-Verkopen-Offertes.nl legt vervolgens al deze gegevens bij elkaar en maakt een afweging. De klant wil een huis verkopen, diverse offertes zijn binnengekomen, welke sluiten het beste aan? Uiteindelijk krijg jij een overzicht van 4 concrete kostenplaatjes waar je mee kunt werken. Een van deze aanbieders is hopelijk de makelaar die je zoekt; de persoon waar je terecht kunt om jouw woning snel op de woningmarkt te kunnen aanbieden. Natuurlijk heeft deze manier van werken grote voordelen:

  • Huis verkopen? Offertes die je kunt gebruiken
  • Inzicht in mogelijkheden
  • Geheel gratis en vrijblijvend

Zoals al aangegeven kun je direct aan de slag met 4 offertes die je met elkaar kunt vergelijken. Welke aanbieder is het meest voordelig? Hiernaast krijg je een dieper inzicht in de mogelijkheden bij verschillende makelaars. Misschien zit de ideale verkoopmakelaar toch nog niet in het lijstje, je weet dan wel waar je in het vervolg naar moet vragen. Je hebt een beter idee wat de mogelijkheden zijn en welke prijs er voor verschillende diensten redelijkerwijs gevraagd mag worden. Tot slot is de check geheel gratis en vrijblijvend. Je zit dus niet aan één van de offertes vast. Je kunt altijd besluiten dat je toch nog even verder wilt kijken, je kunt dan verder met de aangereikte gegevens. De website vraagt geen geld voor je eerste aanvraag, je kunt het dus altijd een keertje proberen!

Jouw woning wil verkocht worden

Je hebt gezien hoe snel je een huis verkopen kunt. Offertes kunnen je helpen om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Surf snel een keer naar huis-verkopen-offertes.nl en neem gelijk contact op. Wil je eerst even een aantal vragen stellen voordat je een aanvraag doet, dan kan dat natuurlijk. Op de website is een handig formulier opgenomen waarmee je binnen mum van tijd in contact komt met een ervaren werknemer. Deze kan je helpen met al jouw persoonlijke vragen en je tevens helpen met het opstellen van de ideale aanvraag. Heb je liever persoonlijk iemand aan de lijn? Bel dan even naar het hoofdkantoor in Ede. Je krijgt dan direct antwoord op je vraag of wordt, in het meest ongunstige geval, snel teruggebeld. Lukt het om een verkoopmakelaar te vinden die je huis op de markt wil brengen en gaat iedereen akkoord, dan vraagt de site eenmalig 200 euro voor het verlenen van de geleverde dienst. Voor een klein bedrag zijn klant en makelaar met elkaar in verbinding gebracht, het huis kan nu snel verkocht worden. Wacht niet langer en doe direct een aanvraag. Je huis verkopen met offertes is makkelijker dan je denkt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn