Hulp bij een hypotheek in Tilburg

Het afgelopen jaar vond ik dat het tijd werd om een eigen huisje te kopen. Ik woonde al een aantal jaren alleen en was een appartement aan het huren in Tilburg. Het appartement stond in het centrum van de stad en was van alle gemakken voorzien. Ik woonde er erg fijn en met veel plezier, maar ik wilde liever niet meer huren. Ik vond het zonde om elke maand veel geld kwijt te zijn aan huur, het leek mij verstandiger om dat bedrag aan hypotheek te betalen. Ook wilde ik graag een eigen plek, waar ik iets kon aanpassen, of verbouwen, als ik dat wilde. Ik belde mijn vader op om zijn mening te horen en hij vond het een goed idee om een huis te kopen. Hij zei dat ik waarschijnlijk een hypotheek in Tilburg kon krijgen met een lage rente, omdat de rentestand erg gunstig was. Hij raadde me aan om te gaan praten met een onafhankelijke hypotheek adviseur. Hij heeft een rentestand van bijna vijf procent op zijn eigen hypotheek in Tilburg. Dat is een stuk hoger dan wat nu mogelijk is, maar het was erg laag voor wanneer hij het afsloot. Een onafhankelijke hypotheek adviseur hielp hem destijds om die lage hypotheek in Tilburg af te sluiten. Hij was erg blij met hun hulp, omdat hij op de lange termijn veel minder hoeft te betalen.     

Onafhankelijk advies bij mijn hypotheek in Tilburg

Op advies van mijn vader ging ik op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur, die vond ik via hypotheekshop.nl. Ik las op hun website dat ik een gratis eerste gesprek kon aanvragen, zodat we samen konden praten over een hypotheek in Tilburg. Dit was een erg goed idee, want zo leerde ik veel over wat er komt kijken bij een hypotheek. Ik wilde ook graag een idee krijgen van wat voor mijn situatie handig zou zijn bij een hypotheek in Tilburg, daar kreeg ik ook veel meer inzicht in. We hadden samen een grove berekening gemaakt van mijn mogelijkheden voor een hypotheek en hiermee kon ik rondkijken naar huizen. Dat vond ik al erg fijn, want voor het gesprek wist ik niet wat mijn budget was. Het duurde een tijdje voordat ik een huis vond dat mij overtuigde. Misschien was ik erg kieskeurig, omdat het om mijn eerste huis ging. Uiteindelijk vond ik een erg mooi huis, dat ook nog in mijn budget paste. Ik maakte weer een afspraak bij De Hypotheek Shop, zodat we wat meer naar de details konden kijken. Na dit gesprek deed ik een bod op het huis, maar helaas werd dit niet geaccepteerd. Gelukkig kon ik nog onderhandelen en werd een hoger tweede bod wel geaccepteerd.

Ik heb mijn eerste huis gekocht

Ik woon nu twee weken in mijn nieuwe huis. Ik moet nog wel een paar kleine dingetjes aanpassen in het huis, maar ik wilde niet huur en hypotheek tegelijk betalen. Met de hulp van De Hypotheek Shop kon ik een hypotheek in Tilburg afsluiten met een lage rente. Ik heb het huis voor een iets duurdere prijs gekocht, maar mijn hypotheek in Tilburg heeft een voordelige rente. Al met al denk ik dat ik een goede keuze heb gemaakt voor mijn hypotheek. Voor een onafhankelijk advies over een hypotheek in Tilburg moet je bij De Hypotheek Shop zijn:

  • Ze kijken naar welke hypotheek het beste bij jou past
  • Je hebt veel meer keuze uit hypotheken dan bij een bank
  • Ik heb een gunstige rente kunnen afsluiten
  • Ze geven deskundig en duidelijk advies
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn