Laat bij ons goedkoop zonnebrillen bedrukken

Promoboer - zonnebrillen bedrukken U heeft er vast al veel mensen mee rond zien lopen in de zomermaanden: een zonnebril met een print op bijvoorbeeld de pootjes. Niet voor niks laten veel bedrijven zonnebrillen bedrukken, het is namelijk een leuke en handige manier om meer naamsbekendheid te genereren zonder dat het veel geld kost. Bij ons bedrijf Promoboer kunt u eenvoudig en goedkoop grote partijen kopen met een print naar keuze op bijvoorbeeld de pootjes. Zonnebrillen bedrukken is een leuke en handige manier om reclame te maken, omdat veel mensen de brillen zullen gaan dragen als u ze uitdeelt. Hierdoor weet u zeker dat uw logo of reclametekst overal te zien zal zijn zodra de zon schijnt. Zonnebrillen bedrukken kan een dure aangelegenheid zijn, maar bij ons is dit zeker niet het geval. Omdat wij als geen ander weten hoe we de kosten laag kunnen houden kunt u er op rekenen dat u bij ons voor zeer weinig geld veel producten kunt bestellen. Wij laten namelijk niet een ander bedrijf zonnebrillen bedrukken om ze vervolgens aan u door te verkopen, maar wij hebben het hele proces van bestelling en productie tot levering in eigen handen. Hierdoor besparen wij veel geld en uiteraard verwerken wij dit door naar de prijzen die we hanteren. Hierdoor is zonnebrillen bedrukken door ons bedrijf zeer populair bij veel bedrijven. Heeft u ook interesse in het benutten van deze uitstekende optie om reclame te maken? Kijk dan vooral eens rond op onze site om te zien wat wij u allemaal kunnen bieden. U zult zien dat zonnebrillen bedrukken helemaal niet zo duur hoeft te zijn als u misschien dacht. Wij leveren de bestellingen bovendien zeer snel omdat wij veel spullen op voorraad hebben en over de modernste apparatuur beschikken. Hierdoor kunnen wij snel zonnebrillen bedrukken en ze direct naar u toesturen. Er zijn zeer veel opties beschikbaar, zoals u kunt zien op onze website, en daarom zit er vast en zeker ook een leuk model of een leuke kleur tussen om te gebruiken voor uw bedrijf. Zonnebrillen bedrukken is nergens zo goedkoop en eenvoudig als bij ons, dus neem vandaag nog contact op om een offerte aan te vragen of om direct te bestellen.

Diverse soorten zonnebrillen bedrukken mogelijk

Wij weten natuurlijk als geen ander dat u op wilt vallen met de reclame die u maakt. Het heeft geen zin om hetzelfde te doen als ieder ander. Daarom hebben wij zeer veel verschillende soorten brillen en kunt u zelf bepalen wat voor afwerking u wilt. Hierdoor kunt u bij ons een uniek product bestellen dat echt op zal vallen als mensen er mee rondlopen. Zonnebrillen bedrukken zoals u dit wilt is bij ons dus zeker mogelijk. Wij beschikken over de apparatuur om veel verschillende kleuren te kunnen drukken. Dit kan zowel op de pootjes van de brillen, maar ook op bijvoorbeeld de lenzen indien u dit wilt. Hoe deze print er uit komt te zien kunt u ook helemaal zelf bepalen. Zonnebrillen bedrukken met één logo op de zijkant is bijvoorbeeld mogelijk, maar u kunt er ook voor kiezen om het hele montuur te laten bedrukken. U kunt uzelf dus gemakkelijk onderscheiden van anderen, omdat u alles helemaal zelf kunt bepalen. Wilt u een glanzende finish, of toch liever een matte? U zegt wat u wilt en wij zorgen dat u de bestelde producten voor een zeer lage prijs snel in huis heeft. Laat bij ons zonnebrillen bedrukken en u zult hier zeker geen spijt van krijgen. Voor u het weet lopen veel mensen met het door u verstrekte product op in de stad en zal uw naamsbekendheid snel stijgen. Handig is ook dat wij wat goedkopere modellen hebben, maar ook zeer luxe uitvoeringen. Wilt u het bijvoorbeeld als relatiegeschenk geven dan kunt u kiezen voor een duurdere uitvoering om echt indruk te maken. U kunt bij ons onder andere de volgende soorten brillen laten bedrukken:

  • Wayfarer
  • Piloten brillen
  • Shutter shades
  • Houten brillen
  • Diverse accessoires zoals brillenzakjes

Zoals u hierboven kunt lezen zijn wij van vele markten thuis. Het hangt natuurlijk van uw budget en uw doeleinde af welke producten het best bij uw wensen passen. Wij kunnen u ook oplossingen op maat bieden, dus twijfel niet als u er zelf niet uit komt of een specifiek product wilt laten maken. Zonnebrillen bedrukken kent voor ons geen geheimen dus wij kunnen vast en zeker maken wat u wilt.

Snelle levering en gratis proefdruk

Omdat wij weten dat veel bedrijven onder een hoge tijdsdruk staan duurt het zonnebrillen bedrukken bij ons nooit heel lang. Wij kunnen vaak al binnen een week de producten leveren. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op de bestelde brillen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om een proefdruk te laten maken. Hierdoor kunt u precies zien hoe het eindresultaat is zonder dat u met een grote partij opgescheept zit. Bestellen is bij ons overigens al mogelijk vanaf 250 exemplaren. Zonnebrillen bedrukken is bij veel andere aanbieders een stuk duurder, dus profiteer van onze lage prijzen nu het nog kan en zorg er voor dat iedereen in de zomer met uw bril rondloopt. Reclame maken en naamsbekendheid genereren is op deze manier zeer effectief en bovendien leuk. Klanten en anderen zullen blij zijn met de bril en ze vast en zeker gaan dragen als het lekker weer is buiten. Kijk daarom vandaag nog rond op onze site of bestel direct.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn