Leo Houkamp is de bedenker van Verbouwingstrends

verbouwingstrends - Leo HoukampLeo Houkamp is een echte programmamaker. U kunt hem kennen van diverse programma’s, zoals:

  • Succes aan tafel
  • De Succesfactor
  • Altijd Jong
  • Shopping & Lifestyle

Ook is Leo Houkamp inmiddels bekend van het televisieprogramma Verbouwingstrends. Leo Houkamp is de bedenker ervan. Hij is de eigenaar van TV Media Partners, het productiebedrijf dat hij leidt.

Heeft u een kantoor dat u graag wilt herinrichten en niet weet waar te beginnen? Of heeft u een bepaalde kamer in het huis waarvan u niet weet wat u ermee wilt doen? Ga dan eens naar de website Verbouwingstrends.tv. Hier kunt u alles lezen wat u moet weten voor een verbouwing. Mocht u geinteresseerd zijn, kunt u daarna ook naar het programma kijken op televisie. Indien u tevreden bent met wat u leest, verzoeken we u vriendelijk de pagina te delen via de sociale media.

Ga naar de website van Leo Houkamp

Het verbouwen van een huis is iets waar menigeen druk mee is. Velen besteden er al hun vrije tijd aan, waardoor avonden en complete weekenden erdoor worden opgeslokt. Het is zeer zeker wel een aangenaam tijdverdrijf, omdat men doorgaans het resultaat in gedachten heeft. Verbouwen is soms noodzakelijk om meerdere redenen, bijvoorbeeld wanneer er gezinsuitbreiding aanstaande is. Dan is het nodig om een extra kamer te creëren, maar ook om in de woonkamer meer leefruimte te maken. Het kan ook nodig zijn om te verbouwen wanneer er sprake is van een oud huis. De indeling is misschien niet zoals u wenst en de hoeveelheid licht dat de kamers binnen komt kan beneden de maat zijn. Of u wilt juist in uw woning een echte eetkeuken maken, waar het hele gezin op bepaalde tijden gezellig bij elkaar kan komen om te genieten van een gezamenlijke kop thee en om te eten. De keuze voor het gaan verbouwen is een keuze die veel impact kan hebben. Met deze keuze bent u er echter nog niet. Dan begint pas het bedenken hoe alles ingericht zal moeten worden, waarbij er ook rekening gehouden moet worden met praktische zaken, maar ook met heel persoonlijke zaken. Het is het mooist wanneer praktisch en stijlvol hand in hand kunnen gaan. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Het is dan een leuk idee om eens te kijken naar het programma van Leo Houkamp met de naam Verbouwingstrends. Middels dit programma van Leo Houkamp kunt u veel inspiraties opdoen en ontdekken wat bij uw woning zou kunnen passen. Leo Houkamp zou omschreven kunnen worden als een bekende Nederlander. Leo Houkamp heeft aan de wieg gestaan van diverse bekende programma’s, zoals Shopping & Lifestyle. Leo Houkamp weet als geen ander van een televisieprogramma een succes te maken, wat nu dus ook weer het geval is met Verbouwingstrends. Het kan zijn dat u dit programma al eens voorbij hebt zien komen. Is dit niet het geval? U kunt dan eens naar de website Verbouwingstrends.tv gaan. Hier leest u veel meer over Leo Houkamp, maar ook over de inhoud van Verbouwingstrends. Ook kunt u afleveringen terug kijken via deze website.

Maak kennis met het thema ‘zelf aan de slag’

Verbouwingstrends behandelt elke week een ander thema. Natuurlijk zijn het thema’s die aanspreken, zoals het thema ‘zelf aan de slag’. Ideaal wanneer u hebt besloten om een verbouwing zelf uit te willen voeren. Dat scheelt u veel kosten en u bepaalt zelf wanneer u tijd besteedt aan de verbouwing. Het heeft echter ook nadelen om het allemaal zelf te willen doen. Wilt u ontdekken of er in u een echte vakman schuil gaat? Ga er dan eens zeker goed voor zitten om het tv-programma te bekijken. Het wordt regelmatig uitgezonden. Ga naar de website voor gedetailleerde info.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn