Liquids voor elektrisch roken

eliquidkopen - LiquidsGa jij overstappen van gewone sigaretten naar het roken van elektrische exemplaren? Dan zijn er verschillende zaken die je hier over moet weten voordat je de overstap echt maakt. In de eerste plaats is het belangrijk om te weten dat je bij elektrisch roken, ook wel dampen of vaporiseren genoemd, gebruik maakt van Liquids. Deze stop je in de e-sigaret, waarna het verwarmingselement in het apparaatje ervoor zorgt dat de vloeistof gaat verdampen. De damp kun je vervolgens inademen. Het zal voor zich spreken dat het gebruik van Liquids een heel stuk beter is voor je gezondheid dan het gebruik van tabak. Er komt immers geen rook bij vrij, er zit geen teer in en zo zijn er nog heel veel schadelijke stoffen die wel in tabak zitten, maar niet in de vloeistoffen die je voor e-sigaretten gebruikt. Bij veel mensen bestaat onduidelijkheid over of deze Liquids nu wel of niet nicotine bevatten. Het antwoorden daarop is dat dat afhankelijk is van de soort die je koopt. Er zijn zowel nicotinevrije varianten te krijgen, als varianten die deze stof wel bevatten. Bovendien bestaat er ook nog verschil in nicotinegehalte. Je kunt kiezen voor een heel sterke dosis, bijvoorbeeld als je net gestopt bent met roken, maar je kunt ook voor lichtere doses kiezen.

Ruime keus in Liquids

De variatie die er bestaat in het nicotinegehalte, stelt je in staat om langzaam van deze verslavende stof af te kicken. Zoals gezegd kun je als stoppende roker in het begin het best kiezen voor Liquids die een relatief hoge dosis nicotine bevatten. Je kunt dit na een tijdje dan af gaan bouwen en steeds kiezen voor lagere doses. Zo zorg je ervoor dat je op een rustige manier van je nicotineverslaving afkomt, zonder dat je meteen last krijgt van sterke ontwenningsverschijnselen. Maar het nicotinegehalte is niet het enige punt waarop Liquids van elkaar verschillen. Zo bestaat er ook verschil in het percentage Vegatable Glycerin, hoe meer er van deze stof in zit, hoe dikker de damp is. Een hoog VG-gehalte zorgt daardoor voor een heel andere rookervaring dan wanneer er voor een laag percentage gekozen wordt. Tot slot bestaat er bij de Liquids ook nog een groot verschil in smaak. Er zijn heel veel verschillende smaken te krijgen, waaronder fruitsmaken en tabakssmaken, maar ook meer exotische varianten zoals rumsmaak of kokossmaak. Op het moment dat je een e-liquid gaat kopen, kun je dus kiezen voor:

  • verschillende smaken
  • verschillende nicotinegehaltes of juist helemaal geen nicotine
  • verschillende percentages VG

Eliquidkopen.nl biedt kwaliteit

Wil jij elektrisch gaan roken en ben je op zoek naar een shop waar jij goede Liquids kunt kopen? Dan is Eliquidkopen.nl de webshop om naar toe te gaan. Deze webwinkel biedt een zeer ruim assortiment op dit gebied, zij hebben niet alleen heel veel keus in verschillende smaakvarianten, maar zij bieden ook diverse nicotinevrije en nicotinebevattende opties, net als diverse percentages VG. Een groot voordeel is dat al hun Liquids altijd van een uitstekende kwaliteit zijn, zodat je er op kunt vertrouwen dat je een product koopt dat veilig is en dat je bovendien een goede rookervaring zal geven. Ook prettig aan Eliquidkopen.nl is dat zij een ruime sectie hebben met vraag en antwoord, waar je veel meer informatie kunt vinden over de verschillen tussen de diverse Liquids en over hoe dampen nu precies in het werk gaat. Wil jij ook over gaan stoppen op vaporiseren in plaats van tabakssigaretten roken en vraag jij je af hoe dit nu precies allemaal werkt en welke e-liquid jij het best kunt kiezen? Dan is Eliquidkopen.nl de webshop om naar toe te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn