Lunchen in Utrecht

Ik woon nu ongeveer 10 jaar in Utrecht. Ik ben verhuisd toen ik ging samenwonen met mijn vriendin en zonder er erg in te hebben kwam ik midden in de stad terecht. Kort daarop is mijn zoektocht begonnen. Mijn zoektocht naar een goede lunchroom, zoals ik die in mijn oude woonplaats had. Ik moet zeggen: dat was niet eenvoudig. Lunchen in Utrecht kan eigenlijk overal, maar ik vond nergens een restaurant waar ik me echt op mijn gemak voelde. Ik kon nooit langer blijven zitten dan een half uurtje, daarna had ik het wel gezien. Gelukkig kan ik nu melden dat mijn zoektocht voorbij is! Ongeveer drie maanden geleden vond ik De Kleine Baron, een leuk restaurant aan de Sweden van Zuylenweg. Hier kun je alleen, of met een groep vrienden of vriendinnen, heerlijk eten voor goede prijzen. Wil je lunchen in Utrecht? Dan ben je hier aan het goede adres! Wat zijn de voordelen van deze lunchroom?

  • Gezellige sfeer zonder zorgen
  • Maaltijden van hoge kwaliteit
  • Een uitgebreid menu

Wat is het belangrijkst wanneer je gaat lunchen in Utrecht? Gezelligheid natuurlijk! Je zoekt naar een plek waar je als groep neer kunt strijken en tot rust kan komen. Bij een goede sfeer komen verschillende dingen kijken. Het gaat niet alleen om het aantal gasten, maar ook om de vriendelijkheid van de bediening, de aankleding van de zaak en de locatie. Bij De Kleine Baron kloppen al deze facetten tot in de puntjes. Toen ik voor de eerste keer aanschoof werd ik ontvangen als een vaste klant: vriendelijk en met een lach. Ik voelde me meteen welkom. Ben jij op zoek naar een leuk restaurant om te lunchen in Utrecht? Dan kan ik deze lunchroom van harte aanbevelen. Kijk eens op https://www.dekleinebaron.nl/eten-en-drinken/lunchen voor meer informatie, of plaats een reservering via het contactformulier.

Lunchen in Utrecht: goed eten en veel keuze

Dan zijn er nog twee andere zaken die goed in orde moeten zijn: de kwaliteit van het eten en het aanbod. Als ik ga lunchen in Utrecht, vind ik dat de gerechten op de kaart gewoon lekker moeten zijn. Voor mij is kwaliteit dus iets belangrijker dan aanbod, maar ik realiseer me goed dat dit voor sommige mensen anders kan zijn. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken: de kwaliteit van de gerechten is uitstekend en ook heb je meer dan voldoende keuze. Er wordt ook rekening gehouden met mensen met een allergie, als je dat even aangeeft. Je kunt dus lunchen in Utrecht met al je vrienden en vriendinnen, iedereen is welkom! Wil je zeker weten dat je een tafeltje hebt op een bepaalde datum? Je kunt vooraf natuurlijk even bellen, maar het is ook mogelijk om online te reserveren. Je kiest een datum, een tijd en een tafel en dan is alles geregeld. Heb je vragen over een specifiek gerecht, of wil je zeker weten dat je boeking geslaagd is? Neem dan gerust nog even contact op.

Volledige menukaart online bekijken!

De volledige menukaart van het restaurant is online te bekijken. Wil jij dus ergens lunchen in Utrecht, dan kun je direct kijken of deze lunchroom aan je wensen voldoet. Heerlijke warme broodjes, maar ook soepen en snacks; alles is mogelijk! Kom je met meer dan 6 personen, dan krijg je het luncharrangement aangeboden. Daarin zitten diverse overheerlijke gerechten, voor ieder wat wils! Voor de kleintjes is er een speciaal kindermenu. Eten ze hun bordje leeg, dan krijgen ze een leuke verrassing! Kortom: wil jij lekker lunchen in Utrecht? Ga dan snel langs bij De Kleine Baron!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn