Luxe kerstpakketten als waardevolle bedankjes

Luxe kerstpakketten zijn een fantastisch cadeau voor uw werknemers, waarmee u kunt laten zien hoeveel u ze waardeert. De luxe kerstpakketten van kerstpakket.nl zijn met zorg ontworpen en altijd een leuke verrassing voor uw werknemers. U kunt kiezen uit verschillende kerstpakketten, bijvoorbeeld een levensmiddelenpakket, of wat dacht u van een pakket gevuld met verzorgingsproducten. Met de luxe kerstpakketten van kerstpakket.nl kunt u altijd het beste pakket uitkiezen voor uw werknemers. En als u de ruime keuze op onze website niet voldoende vindt kunt u natuurlijk ook altijd een eigen kerstpakket samenstellen. Genoeg manieren dus om uw werknemers te bedanken voor het afgelopen jaar!

Diverse luxe kerstpakketten

Als u denkt aan kerstpakketten dan denkt u waarschijnlijk al snel aan het cliché kerstpakket, gevuld met een flesje wijn, een paar toastjes en wat andere kleine versnaperingen. Echter, dit hoeft niet altijd zo te zijn. Bij kerstpakket.nl hebben we een aantal luxe kerstpakketten voor u samengesteld, die allemaal een ander thema hebben en boordevol interessante en luxe producten zitten. De producten in het kerstpakket zijn altijd op elkaar afgestemd en passen goed bij elkaar, zodat u echt een compleet pakket in handen heeft. De pakketten zijn ontworpen rondom een bepaald thema en bestaan niet alleen uit levensmiddelen, maar ook bijvoorbeeld uit decoraties en andere lifestyle producten. Zo weet u zeker dat u uw werknemers gaat verassen met uw kerstpakket! U heeft een grote keuze in luxe kerstpakketten bij kerstpakket.nl. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Italiaanse favorieten
  • Groots grillavontuur
  • Lekker doordraaien
  • Spaanse tradities
  • Scandinavisch thuis
  • Lekker opstarten
  • Siësta momentje
  • Smaakvolle kerst

Al deze kerstpakketten zijn met zorg ontworpen en samengesteld en zien er altijd prachtig uit. Wij vinden het belangrijk dat een kerstpakket ook origineel oogt en daarom heeft ieder pakket iets unieks. Bij het pakket ‘Italiaanse favorieten’ vindt u bijvoorbeeld unieke truffels en een heerlijke Italiaanse wijn, voor een avondje genieten. ‘Groots grillavontuur’ is een luxe kerstpakket dat gevuld is met allerlei producten die van pas komen in het barbecueseizoen, zoals een hamburgerpakket. Ideaal als u opzoek bent naar een iets mannelijker kerstpakket! Met ‘Lekker doordraaien’ heeft u geheid een hit te pakken. Dit pakket is gecentreerd rondom een uniek draaiplateau, dat gevuld wordt met verschillende lekkernijen en bijzondere smaakcombinaties. Een ander pakket dat gevuld is met hapjes is het ‘Spaanse tradities’ kerstpakket, dat vol zit met verschillende heerlijke tapas, uiteraard aangevuld met een heerlijke Spaanse wijn. Een originele optie is het ‘Scandinavisch thuis’ pakket, dat vol zit met diverse winterproducten. Ideaal voor als het wat kouder wordt. Wilt u uw werknemers verrassen met een origineel kerstpakket dan is ook het ‘Lekker opstarten’ pakket een uitstekende optie. Dit pakket bevat verschillende ontbijtproducten, zoals croissants, zonnebloembrood en jam. Een alternatief voor ‘Spaanse tradities’ is het ‘Siësta momentje’ pakket, dat ook vol zit met tapas. En wilt u gewoon een ouderwets kerstpakket gevuld met heerlijke borrelhapjes? Kies dan voor het ‘Smaakvolle kerst’ pakket.

Luxe kerstpakketten voor iedere smaak

Wat voor kerstpakket dus ook bij u past, bij kerstpakket.nl vindt u altijd het juiste pakket. Maak een keuze uit een van onze luxe kerstpakketten, of stel juist uw eigen kerstpakket samen. Onze medewerkers kijken met u wat er mogelijk is en waar u behoefte aan heeft. Aan de hand hiervan stellen we een prachtig kerstpakket samen, met de producten die u wilt. Dit alles wordt netjes verpakt, zodat uw werknemers een mooi kerstpakket mee naar huis krijgen. Natuurlijk zijn er ook andere opties mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijnpakket? Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden of bestel direct in onze webshop!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn