Maak slim reclame door boodschappentassen te bedrukken

De beste manier om reclame te maken is vaak door twee vliegen in één klap te slaan. Als je kijkt naar de supermarkten, dan zie een zeer effectieve methode voor het maken van goedkope reclame. Door de boodschappentassen te bedrukken kunnen supermarkten in principe gratis reclame maken door de consumenten te gebruiken voor het maken van reclame. Als je een promotieartikel gebruikt, dan moet je daar voor betalen en vervolgens geef je het in de regel gratis weg. Supermarkten kopen boodschappentassen in en verkopen die aan de consumenten die er vervolgens mee de deur uit gaan. Iedereen buiten de supermarkt ziet vervolgens het logo van Jumbo, AH, COOP, Aldi, Lidl, et cetera. Maar daar houdt het niet op. Deze tassen worden vervolgens hergebruikt voor andere doeleinden. Ook dan zien andere mensen weer het logo van de desbetreffende supermarkt. En daar houdt het nog niet op, want je kunt nu ook stevige boodschappentassen kopen. Deze gaan langer mee, zijn groter en dus zichtbaarder en worden dus ook vaker hergebruikt voor zowel winkeldoeleinden als andere doeleinden. Hier zie je dus hoe je mensen kunt voorzien van een tas en hoe je tegelijkertijd reclame kunt maken. Het is reclame maken waarbij je twee vliegen in één klap slaat. Daarnaast kost het je niets, want de consumenten moeten 10 cent betalen voor de tas, dus als je grote partijen met tassen inkoopt, dan maak je nog winst ook. Je laat de consumenten dus in principe betalen voor de reclame én ze distribueren de reclame. Als ondernemer kun je dit ook doen. Je kunt gemakkelijk boodschappentassen laten bedrukken en deze meegeven aan al je klanten. De consument is tegenwoordig verplicht om te betalen voor de plastic tassen die je meekrijgt bij welke winkel dan ook. Dus je geeft je promotiemateriaal niet gratis weg. Als je boodschappentassen laat bedrukken, dan kun je ervoor zorgen dat je logo of naam zichtbaar is rondom je winkel en je kunt een deel van de kosten terugkrijgen via de consument. Net als de supermarkten kun je dus door boodschappentassen te laten bedrukken gemakkelijk twee vliegen in één klap slaan. Wil je meer weten over boodschappentassen bedrukken? Lees dan hieronder verder.

Boodschappentassen bedrukken via jmpromotions.nl

Boodschappentassen laten bedrukken kun je doen via de bovenstaande website. Je hebt dan verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om boodschappentassen te bedrukken van hetzelfde formaat als de tassen in de supermarkt. Het gaat dan om de stevige robuuste variant. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de goedkopere kleinere boodschappentassen. Het is dus maar net wat voor soort artikelen je verkoopt of waar de klanten behoefte aan hebben. Het is natuurlijk zinloos om een enorme boodschappentas mee te geven wanneer je sieraden verkoopt. Boodschappentassen bedrukken is verder een perfecte manier om reclame te maken. Ze kunnen bij jmpromotions.nl alle tassen voorzien van een logo of je bedrijfsnaam. Tevens kun je zelf bepalen wat de kleuren moeten zijn. Deze kunnen dus mooi aansluiten bij het logo van je winkel.

De vele mogelijkheden van jmpromotions.nl

Natuurlijk kun je naast boodschappentassen bedrukken ook allerlei andere artikelen laten bedrukken. Je kunt hierbij denken aan:

  • Muismatten
  • Kerstballen
  • Mutsen
  • Keycords
  • iPhone hoesjes
  • IJskrabbers

Kortom, je kunt werkelijk van alles laten bedrukken naast de boodschappentassen. Wat je laat bedrukken is dus afhankelijk van je bedrijf en je doelgroep. Niet alles past natuurlijk bij elkaar. Boodschappentassen bedrukken is perfect voor een supermarkt of winkel, maar niet echt handig voor webshops bijvoorbeeld. Denk dus altijd goed na wat je wilt bedrukken. Neem vervolgens een kijkje op de website en bestel de bedrukte artikelen die je nodig hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn