Onderdelen voor de Mercedes 508 koopt u hier online

De Mercedes 508 is een zeer opvallende auto. Het is namelijk een oude klassieke bestelbus, ook wel bekend als de Mercedes-Benz T2. De Mercedes 508 werd natuurlijk in Duitsland vervaardigd en wel tussen 1986 en 1988. Dat u om onderdelen verlegen zit in het jaar 2018 is niet zo vreemd. Ondanks het robuuste design zal de Mercedes 508 na 30 jaar trouwe dienst zijn beste tijd erop hebben zitten. Maar misschien dat u het nog altijd gebruikt binnen uw bedrijfsvoering. En waarom ook niet? Deze bus is er immers op gebouwd om vele decennia gebruikt te worden. Niet voor niets is deze multifunctionele bus ingezet door veiligheidsdiensten. Tegenwoordig is het meer een noviteit, een klassieker. Zoekt u bijvoorbeeld naar bepaalde onderdelen van de motor van de Mercedes 508 zodat u er nog enkele jaren mee rond kunt rijden? Kijk dan eens op onze website startenladen.nl. Daar vindt u bijvoorbeeld nog een gloednieuwe dynamo voor zowel de Mercedes 508 als andere typen van de T2 zoals de 711 en de 811 reeksen. Kenners weten natuurlijk waar wij het over hebben. En dankzij de eenvoudige zoekfunctie op de site van Startenladen hebt u het juiste onderdeel al snel gevonden. En dat geldt niet alleen maar voor deze Duitse wagen want ook van vele andere merken en modellen, nieuw dan wel oldtimers bieden wij onderdelen aan. In het bijzonder de volgende onderdelen:

  • Dynamo’s en accu’s,
  • Bobines,
  • En raammechanieken.

Zoekt u een bijzonder onderdeel van de Mercedes 508 en kunt u het via de site niet zo snel vinden? Neem dan gerust even contact met ons op.

We bieden betaalbare Mercedes 508 onderdelen aan

We hebben erg veel kennis van zaken en kennen vrijwel ieder motorblok van binnen en van buiten. Mocht u aldus een onderdeel zoeken dan kunt u het beste even met ons bellen of mailen. Stuur eventueel een foto van het kapotte onderdeel op, dan kunnen we nog sneller handelen. We kennen diverse dealers en sloperijen waar we terecht kunnen voor bijvoorbeeld dat ene specifieke onderdeel waarmee uw Mercedes 508 weer zal starten. Dus als u de wanhoop al voorbij bent is er nog altijd onze website. Wist u trouwens dat u niet alleen maar via de zoekbalk kunt zoeken maar zelfs op het kentekennummer, merk, model en bouwjaar? Mits we het artikel op voorraad hebben kunnen wij vrijwel direct tot levering overgaan. Dus maak eventueel een profiel aan en/of vul uw gegevens in en bestel direct. Wij verzenden het binnen enkele dagen via DHL zodat u de levering op de voet kunt volgen met het track en trace nummer dat we u uiteraard toesturen. U vindt per product de staat van dat onderdeel. Zo is de dynamo voor de Mercedes 508 helemaal nieuw en dus ongebruikt. Dat is best bijzonder gezien het feit dat dit model al vele jaren niet meer wordt geproduceerd. U krijgt trouwens op alle producten maar liefst 2 jaar garantie van ons.

Ook voor andere typen en merken zult u bij ons slagen

Of u nu een Mercedes 508 gebruikt voor privégebruik of voor zakelijke doeleinden, na verloop van tijd zult u de wat grotere onderdelen moeten vervangen. U wilt vanzelfsprekend geen gevaar op de weg zijn dus kies voor onze website en zorg ervoor dat u tijdig aan nieuwe onderdelen kunt kopen. En als het aldus niet leverbaar is dan gaan we voor u op zoek naar een goed alternatief. Ook voor motorboten, motorfietsen, diverse bedrijfswagens en wagens voor de industrie bieden we diverse snelle oplossingen aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn