Onze kerstpakketten zijn elk jaar weer origineel gevuld

Kerstpakketten zijn binnen elk bedrijf onmisbaar. In Nederland kunt u eigenlijk niet van deze traditie afwijken. Men heeft het geprobeerd in de nasleep van de economische crisis uit 2008. Maar als u echt uw medewerkers op de kast wilt jagen dan is dit de manier. Het lijkt ons stug dat u niet het budget hebt om bijvoorbeeld een basispakket in onze webshop te kopen voor uw collega’s. Kijkt u maar eens op kerstpakkettenxl.nl. Ieder jaar weer leveren we goedkope maar ook uiterst luxe kerstpakketten aan. U kunt het simpelweg zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. Het is de manier om uw werknemers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. U geeft hen een aardigheidje, niet omdat het hoort, maar omdat u hen wilt motiveren en hen oprecht waardeert. Eerlijk gezegd kunnen we er daarom nog steeds niet helemaal bij dat er grote bedrijven zijn met een miljoenenomzet die bijna tien jaar geleden hun medewerkers in de kou lieten staan. Gelukkig zijn het economisch gezien betere tijden en hebben wij natuurlijk ons assortiment flink uitgebreid. Daardoor kunt u honderden, misschien wel duizenden verschillende kerstpakketten in allerlei soorten en maten bestellen. En wist u dat u het al vroeg in het voorjaar kunt uitzoeken als u dat wilt? Ook de komkommertijd, oftewel de zomervakantie, is een uitgelezen moment om hier de tijd voor uit te trekken.

We bieden kerstpakketten voor elk budget

Met trots mogen wij stellen dat we de grootste kerstpakkettenleverancier van Nederland zijn. Komt u gerust eens langs in Drachten. Daar vindt u ons kantoor, het magazijn, onze unieke inpakcentrale en onze showroom met een totale oppervlakte van maar liefst 600 vierkante meter. Maakt u even een afspraak? Dan staat op de afgesproken dag een medewerker voor u klaar die u graag rondleidt waarna u met ons rond de tafel kunt zitten om alle opties te bespreken. Dat is zeker voor grote ondernemingen geen slecht idee. Want als u bestelling bijvoorbeeld boven de 1000 kerstpakketten uitkomt, dan kunt u uw pakketten personaliseren.

  • Zet bijzondere en persoonlijke boodschappen op de verpakkingen van de doos of speciale artikelen,
  • Voeg labels toe met een interessante boodschap,
  • Of voorzie de voedingsmiddelen in deze pakketten van een eigen ontworpen wikkel.

Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan vindt u het vast ook fijn om te horen dat wij ISO gecertificeerd zijn, scherpe prijzen hanteren, al erg vroeg in het jaar bestellingen accepteren en al onze afspraken nakomen. U ontziet ons er ook enorm mee als u bijvoorbeeld in augustus bestelt. We kunnen uw kerstpakketten alvast inpakken en opslaan in onze immense magazijnruimte. U ontvangt de bestelling in november of begin december, uiteraard op de dagen die u wenst.

Wilt u eens iets anders geven? Kies dan de cadeaubon uit

Kerstpakketten zijn een essentieel onderdeel van iedere bedrijfsvoering. Hopelijk hebben we dat nu wel duidelijk gemaakt. U kunt eigenlijk niet meer met lege handen aan komen zetten als de kerstdagen zijn aangebroken. Maar als u eens iets anders wilt weggeven dan deze onhandige kerstpakketten, bijvoorbeeld omdat u er geen plek voor hebt of omdat u uw medewerkers mee keuzevrijheid wilt geven, dan is er ook nog het online keuze concept. U geeft uw collega’s een cadeaubon met een unieke code. Men kan op een beveiligde website inloggen en zelf artikelen uitkiezen zoals pannen, kaarsen, abonnementen op magazines maar ze kunnen ook hun eigen kerstpakketten uitzoeken. En is uw werknemer in een gulle bui? Dan bieden we de mogelijkheid om het bedrag van deze bon te doneren aan een goed doel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn