Plafonniere

Merelinwonderland - PlafonniereWilt u eens iets anders dan een standaard plafonniere van een grote onderneming zoals Ikea? Dan bent u bij ons aan het juiste adres want voor een unieke en zeer sfeervolle plafonniere moet u bij ons aankloppen. Kijk uw ogen uit op merelinwonderland.nl en bestel vandaag nog uw favoriete plafonniere. De plafonnieres die wij in store hebben onderscheiden zich door het bijzondere design. U waant zich als het ware in het verre Oosten maar ook ontwerpen uit het nabije Oosten zoals in de Arabische wereld zult u terugvinden. Een plafonniere via onze website bestellen is trouwens een peulenschil. Dat gaan we u in deze tekst dan ook zeker uitleggen. Want misschien hebt u niet zo veel ervaring met het internet of met websites waarmee u een plafonniere dan wel andere producten en diensten kunt kopen. Het staat echter als een paal boven water dat dit medium de toekomst heeft. Vele zaken verlopen al jaren via het internet en u bent vast wel bekend met zoekmachines en sociale media. Daar kunt u simpelweg niet meer omheen. Kijkt u eens rond naar de apparaten in uw huis die allemaal verbonden zijn met het internet. Dan begrijpt u wel waar we naar toe willen met deze beschouwing. Een plafonniere kopen is dan ook een eitje voor velen. Dit kunt u zelfs vanuit uw bed met een oog open met een paar klikken op uw smartphone regelen. Zo ook via onze site want wij doen aan responsive webdesign dat betekent dat u niet eindeloos hoeft te scrollen als u onze site op een klein beeldscherm bekijkt. Een plafonniere is een lamp die u aan uw plafond hangt. Dat spreekt ook wel voor zich als u naar het woord an sich kijkt. Het is een Franse term maar ook in Nederland zeer gebruikelijk om te refereren aan plafondlampen. Vandaar dat wij graag deze luxere term gebruiken en dus plafonniere gebruiken.

Sfeervolle plafonniere

Een plafonniere kunt u in diverse kamers van uw huis wel gebruiken mits u geen schuin of scheef dak hebt. Een plafonniere ophangen kan echter nog wel een hele klus zijn. U wilt geen ongelukken krijgen dus zorg er voor dat u een goede en stevige keukentrap hebt. Ga niet zo maar op de tafel staan of op een krakkemikkige stoel zonder dat er iemand in de buurt is om u eventueel op te vangen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en u wilt niet uw rug breken door iets kleins als het ophangen van een plafonniere. Een ander gevaar schuilt zich in de stroomvoorziening. U zult immers de kabeltjes die uit het dak komen moeten verbinden aan de kabels die uit de plafonniere steken. Dat is op zich niet een ingewikkeld klusje als u een beetje verstand hebt van dit soort draden en wat de kleuren betekenen. Maar het betekent wel dat u de lichtknop uit moet hebben staan. Anders loopt u de kans een flinke schik te krijgen. U kunt daardoor alsnog van de trap vallen en gedeeltes van uw lichaam tijdelijk verlammen. Dit klinkt als een horrorverhaal maar er zijn talloze verhalen van dit soort huis-, tuin- en keukenongelukjes dus die kunt u maar beter te allen tijde zien te voorkomen. Volgt u dan ook onze tips op en zorg er voor dat u de gehele groep in uw meterkast uit hebt staan. Dan maar even een zekering er uit draaien of een stop omzetten in de meterkast. Zo weet u in ieder geval dat u geen schokken kunt krijgen tijdens het ophangen van een prachtige plafonniere zoals u die bij ons terugvindt. Neem dus dit soort risico’s niet en kies er voor om op een verantwoorde manier uw plafonniere op te hangen. De plafonniere die u bij ons op de site kunt vinden passen zowel in de woonkamer, de keuken, de eetkamer, een slaapkamer, op zolder of in de hal. Ze zijn nu eenmaal van alle markten thuis. We doen dan ook ons best om een zo groot mogelijk selectie aan plafonlampen in huis te hebben zodat er voor ieder wat wils te vinden is.

Als u bij ons bestelt dan kunt u ze morgen al in huis hebben

Hebt u de plafonniere van uw dromen gevonden? Geeft u dan tijdens het bestellen aan of u er nog meer bij wilt bestellen en ook welk formaat u wilt. Zo zijn er plafonnieres van 24, 38 en 50 centimeter. Meet u van te voren goed na wat het beste bij uw interieur past.

  • Dan kan het echte bestellen gaan beginnen. Vergeet u dus niet om verder te kijken dan uw neus lang is? We hebben diverse type lampen van gerenommeerde producenten voor u in de aanbieding. Ook losse onderdelen en accessoires kunt u er bij komen bestellen
  • Hebt u er liever een poef, een kussen of een tafelkleed bij? Ook dit soort producten hebben we van oosters design en origine.
  • Dan vult u vervolgens uw gegevens in zoals uw naam en adres. Ook moet u uw e-mailadres en/of uw telefoonnummer achterlaten
  • Betalen gaat ook in zijn geheel digitaal dus maak gebruik van iDEAL, PayPal of uw credit card
  • U krijgt vervolgens een bevestiging in uw mailbox en tevens laten we het u weten wanneer het pakketje door ons is verstuurd. Het zal dan niet langer dan een paar dagen meer duren voordat u de plafonniere kunt gaan ophangen. We wensen u er alvast een leuke tijd mee! Tot snel!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn