Tuinmeubelen

Ikwiltuinmeubelen - TuinmeubelenKijkt u eens op de website van ons bedrijf “Oude Wesselink”. Bij ons kunt u tuinmeubelen kopen in alle soorten en maten voor een zeer lage prijs. Onze website is dan ook een “outlet” te noemen. Dat betekent dat wij deze tuinmeubelen voor een zeer lage prijs in kunnen kopen omdat we in bulk inkopen. We hebben dan ook een erg groot magazijn zodat dit allemaal wel past. Dat heeft als groot voordeel dat u ook voor een zeer lage prijs tuinmeubelen van gerenommeerde topmerken zoals Hartman en Bukatchi kunt kopen zonder de volle pond te hoeven betalen. Dat klinkt u dan ook vast en zeker als muziek in uw oren want een nieuwe set an tuinmeubelen kan behoorlijk in uw budget snijden. Wees dan ook geen dief van uw eigen portemonnee en gaat u eens snel een kijkje nemen op onze website. U bent hier vast en zeker niet voor niets op terecht gekomen dus bij deze wensen we u van harte welkom op onze website. We hopen dat we ook voor u een passende set aan tuinmeubelen mogen leveren. We doen ons best om vaak met een nieuw assortiment op de proppen te kunnen komen zodat u bij ons de meeste moderne ontwerpen voor een zachte prijs in huis kunt halen. Of nou ja, in huis, op uw terras zullen we bedoelen. Een tip is om i de herfst en de winter uw tuinmeubelen hoog en droog in uw garage of schuurtje neer te zetten. Plastic tuinmeubelen zullen natuurlijk niet wegroesten maar ze zijn wel lichter dan tuinmeubelen van bijvoorbeeld teak hout. Dat betekent dat ze weg kunnen waaien. Teak is een houtsoort en daardoor het meest kwetsbaar tegen weersomstandigheden terwijl aluminium weer erg licht is en bij een stevige wind weg kan waaien. Als u geen plek hebt in uw garage dan kunt u maar beter uw tuinmeubelen goed vastzetten.

Tuinmeubelen zijn wat we leveren

Afijn, er is niets zo plezierig als in de lente en de zomer in Nederland van deze jaargetijden te kunnen genieten in uw eigen tuin of op uw eigen terras. Lekker in het zonnetje aan uw ontbijt zitten, lekker bruin worden en in de avond een barbecue kunnen geven voor uw vrienden en familie. Het is dan ook treurig dat de winter alweer voor de deur staat maar niet getreurd, het warme weer is er over enkele maanden wel weer. Een voordeel is dat er natuurlijk maar weinig mensen tuinmeubelen gaan kopen in deze huidige tijden. Dat betekent dat u een nog lagere prijs kunt verwachten en tevens dat we meteen kunnen anticiperen op uw wensen en tevens dat we daardoor enorm snel kunnen leveren. Over het algemeen is het al zo dat we binnen 24 uur leveren. Zeker als u de tuinmeubelen tijdens werkdagen bestelt en dan ook nog eens tijdens kantooruren. Dan kunnen we u dit wel op een briefje geven. Wacht dus niet langer maar bestel uw tuinmeubelen vandaag nog. Dit is uitermate eenvoudig te doen. U maakt uw keuze, vult uw formulier in en maakt het bedrag over via een online betaalservice. Dat hoeven we u vast en zeker niet uit te leggen hoe dit in detail werkt want dit online bestellen is allicht schering en inslag voor u. Er is wel een klein bedrag aan verzendkosten dat we in rekening brengen maar dat zult u ook wel begrijpen. We bezorgen trouwens zelf, daar hebben we dus eigen vervoer voor. Dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van derden zoals pakketdiensten. Daardoor kunnen we u ook garanderen snel te kunnen leveren. En lukt dit niet, dan kunt u het ons kwalijk nemen. Mocht het bedrag van uw tuinmeubelen boven de 500 euro uitkomen, en laten we wel wezen, die kans is aanzienlijk groot als u bijvoorbeeld een complete set aan tuinmeubelen gaat kopen, dan zijn de verzendkosten trouwens niet meer aan de orde. Die komen dan op onze conto. Dus tel uit uw winst. Wilt u trouwens niet digitaal betalen? Geen probleem hoor, u mag ook aan onze chauffeur de cheque geven of cash betalen, daar doen we gerust niet moeilijk over. Niet iedereen is er al zo aan gewend om te werken met het zogenaamde internetbankieren.

Van zowel plastics als van hout

Wit u dat we een showroom hebben van meer dan 1000 vierkante meter? Jawel, die liegt er dan ook niet om en we zijn trots dat we u mogen uitnodigen voor een lekker kopje koffie. Die zal dan ook zeker voor u klaar staan, in ieder geval als u van te voren een afspraak maakt. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet, u bent tijdens de openingstijden geheel welkom om ons alles te vragen en u vindt het exacte adres op de site. Dan kunt u de tuinmeubelen met eigen ogen bekijken, uittesten en bekijken welke de meest voordelige zijn. Wilt u een offerte hebben? Ook dat is geen probleem, die stellen we kosteloos voor u op. Onze showroom is trouwens te vinden in Geesteren, Overijssel. Mocht dit nou niet in de buurt zijn, niet getreurd. Alle tuinmeubelen die u in de showroom ziet zijn ook terug te vinden en dus aan te schaffen via de website. Kijkt u dus snel eens, dan vindt u onder andere de volgende categorieën aan tuinmeubelen:

  • Tafels
  • Stoelen
  • Tuinsets
  • En zelfs lounge-dining sets
  • Parasols en paviljoens
  • En de bijbehorende accessoires die bij uw tuinmeubelen horen

We hopen u snel te zien!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn