Uw boot verkopen was nog nooit zo simpel

Wilt u uw boot verkopen? Maar hikt u aan tegen de moeilijkheden die dit met zich lijkt te brengen? Wees dan niet bevreesd, want er is een handige service die zorgt u er zo vanaf bent. Het gerenommeerde bedrijf Bootgevraagd.nl doet wat het volgens de domeinnaam ook moet doen, namelijk het opkopen van uw vaartuig. Als u op een goede dag besluit dat uw boot verkopen toch de enige optie is, komt u normaal gesproken terecht in een wirwar van louche figuren en lange procedures. Bij ons hoeft dit allemaal niet. Wij kopen uw boot namelijk na binnen 24 uur een bod uit te brengen. Het gehele proces zal ik hieronder schematisch weergeven:

We beginnen als altijd met stap één. Via onze homepage, mede dankzij deze tekst goed te vinden, kunt u een formulier vinden waarmee u uw wens uw schip te verkopen kenbaar kunt maken. Het alternatief is dat u al elders het ding op internet hebt staan, dan stuurt u gewoon een linkje daarvan op. Nadat de informatie bij ons in goede orde binnen is gekomen, brengen wij een bod uit. Dit doen we binnen 24 uur, dus u hoeft niet steeds weer achter die ene potentieel geïnteresseerde koper aan te bellen. Accepteert u dit bod, hetgeen waarschijnlijk is gezien onze goede reputatie met eerlijk handelen, dan volgt een bezichtiging. Geen zorgen, want het boot verkopen is dan al bijna afgerond. Wordt het vaartuig in orde bevonden en willen beide partijen nog steeds doorgaan met de overeenkomst, dan wordt de koopovereenkomst ter plaatse opgesteld en getekend door u en door de koper. Alles is dan al in kannen en kruiken. Hierna krijgt u het geld binnen vijf werkdagen op uw rekening en bovendien wordt de boot zonder verdere kosten gewoon bij u opgehaald. Binnen een mum van tijd uw boot verkopen doe je zo!

Wat voor type boot verkopen?

Bent u na het lezen van het voorgaande enthousiast geworden over ons bedrijf en over onze werkwijze, dan wilt u natuurlijk weten of u ook uw boot verkopen kunt aan ons. Welnu, in de regel is dat geen probleem. Wij kopen graag verschillende typen boten op, zoals sloepen (enkel van polyester), rubberboten (van meer dan 4 meter), motorkruisers en speedcruisers. Voor een volledige lijst valt het aan te raden eens naar onze homepage te gaan, waar u alle informatie over typen vaartuigen nog eens op uw gemak door kunt lezen. Maar zelfs als u een andere boot verkopen wilt, hoeft u niet in paniek te raken. Wij hebben namelijk erg veel andere afzetkanalen die maar zo eens u van uw schip af kunnen helpen. Dus, wat zegt u ervan? Ook voor uw boot weten wij wel een adresje te vinden. Omzeil de dure jachtmakelaar, die overal aan wil verdienen. Hij zal bemiddelingskosten in rekening brengen, vaak in de vorm van een percentage van de koopprijs. Ook wordt nog wel eens liggeld gevraagd of zijn er andere, niet goed uit te leggen, kosten aan zijn diensten verbonden. Bij Bootgevraagd.nl heeft u daarentegen niet last van zulke dingen. Wij handelen discreet en opereren alleen op uw verzoek. Wij vragen geen kosten omdat u uw verkopen wilt via ons. Er zijn ook geen extra voorwaarden, kosten, of iets dergelijks aan onze diensten verbonden als er uiteindelijk een koop tot stand komt. En als u toch elders een beter bod ontvangt, zijn we even goede vrienden. We doen namelijk een vrijblijvend bod, waaraan u zich – indien gewenst – te allen tijde nog kunt onttrekken. U hoeft daarbij ook niet bang te zijn ons voor het hoofd te stoten, want we kennen u verder niet, anders misschien dan als u met iemand op de plaatselijke bootmarkt gaat handelen.

Waarom langer wachten?

De vraag is natuurlijk waarom u niet nog even wat langer zult wachten met uw boot verkopen. Ik kan u daarvoor een erg goede reden geven. Hoe langer de boot in uw eigendom is, hoe langer u het risico daarvan draagt. Denkbaar is bijvoorbeeld dat er een storm komt opzetten. Zolang u het boot verkopen dan nog niet heeft afgerond, is een eventuele waardevermindering als gevolg van schade voor uw rekening. Of u moet zelf de kosten voor het opknappen betalen. Heeft u echter uw vaartuig verkocht, dan zit u niet met zulke kosten. Te denken valt ook nog aan vernielingen in de haven. Heeft u dus eenmaal besloten dat u uw boot verkopen wilt, dan is het zaak de bal zo snel als redelijkerwijs voor u mogelijk is aan het rollen te brengen. U krijgt als gezegd binnen één werkdag van ons een realistisch bod. Gaat u daar op in, dan is het geheel binnen een week afgerond. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken om natuurrampen, althans niet daar waar het uw boot betreft. Het boot verkopen is namelijk zo gepiept als u naar ons toekomt. Mijn advies tot slot van deze fraaie tekst mag duidelijk zijn: bezoek vandaag nog onze website. Vul daar het formulier in en het boot verkopen kan beginnen. Binnen no time, dat kan ik u op deze plek verzekeren, bent u van dat ding af en is iemand anders er gelukkig mee. Twijfel geen moment langer, want daar wordt het zelden beter van.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn