Uw mokken bedrukken met logo

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken en verkopen van mokken in alle soorten en maten mogen we onderhand wel stellen dat wij van Mokkenshop zeer ervaren zijn. Uw mokken bijvoorbeeld bedrukken met uw logo is voor ons geen enkel probleem. Ongeacht het type kopje, we hebben altijd de juiste druktechniek in huis om één maar ook duizenden mokken te bedrukken met een logo. Maar waarom zou u dit doen? Laten we voorop stellen dat we voornamelijk voor bedrijven werken. Bedrijven kopen in groten getale mokken, glazen en koppen in. U kunt denken aan horecagelegenheden in alle soorten en maten maar ook aan ziekenhuizen, kantoren, scholen, universiteiten, verzorgingstehuizen en hotels. U wilt dat deze producten herkenbaar zijn zodat u toch een stukje marketing hierin kunt verwerken. Een goede reden om mokken te bedrukken met een logo. Zeker als uw bedrijf of instelling een herkenbaar logo heeft. Niet alleen kunt u deze mokken laten bedrukken met een logo zodat u ze in uw restaurant of café kunt gebruiken om er thee en koffie in te schenken. Zo komt het regelmatig voor dat we bestellingen krijgen van bedrijven die ze vervolgens als relatiegeschenk willen weggeven aan klanten. En ook aan potentiële klanten zoals bezoekers van een jaarbeurs of ander evenement. Het kan ook geen kwaad om ze als cadeau aan uw eigen personeel te geven zodat ze niet alleen op kantoor, maar ook bij uw werknemers thuis gebruikt kunnen worden. Verwen uw personeel er bijvoorbeeld mee tijdens de kerstdagen. Een extraatje in het kerstpakket doet het altijd goed voor de motivatie.

Laat het mokken bedrukken met logo maar aan ons over!

Het mokken bedrukken met logo is een vak apart en daarom wilt u dit natuurlijk aan de professionals overlaten. Hebt u al enig idee wat de grootte van het logo of de desbetreffende kopjes moeten zijn? Of laat u direct zowel koffiemokken als theekoppen bedrukken? Het is een slim idee om inderdaad een selectie aan verschillende producten te bestellen. Bij ons kan het in ieder geval allemaal, met of zonder schotel en in diverse kleuren. Een aantal voordelen van het mokken bedrukken met een logo bij ons bedrijf willen we u dan ook niet langer onthouden:

  • U kunt direct online een bestelling maken maar u kunt ook een gratis offerte aanvragen. Daarin vindt u de exacte kosten terug. Deze prijs is altijd all-inclusive.
  • Hebt u specifieke wensen omtrent de bestelling? We denken aan afwijkende kleuren of een afwijkende hoeveelheid mokken die u wilt kopen. Dan is dat voor ons geen enkel probleem want we werken graag voor u op maat.
  • Wilt u onze producten liever blanco bestellen? Daar doen we beslist niet moeilijk over. We kunnen dan overigens nog sneller leveren. Is er überhaupt haast bij geboden? Op aanvraag kunnen we ongetwijfeld afwijken van de standaard levertijden.

Wilt u graag een prijsopgave? Vraag dan een offerte aan of bestel direct

Ziet u het mokken bedrukken met logo zitten? Vraag dan een gratis proefdruk en een vrijblijvende offerte aan. Bent u geheel tevreden? Dan kunt u met de offerte akkoord gaan en pas dan zijn er verdere kosten aan verbonden. Die kosten kunt u vrijwel direct op een zeer veilige manier naar ons overmaken. En wel door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of uw creditcard. De verzending vindt geheel kosteloos plaats want in Nederland en België brengen we geen extra kosten zoals verzendkosten in rekening. Wilt u ten slotte graag op de hoogte blijven van het continue veranderende assortiment? Volg ons dan via de sociale media en abonneer u op de nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn