Vrijstaande baden

Waar mensen een tijd lang voor hun badkamer enkel kozen voor een douche, komen vrijstaande baden nu weer steeds meer in de belangstelling te staan. En terecht, het is immers heerlijk om een bad te nemen! Natuurlijk moet je er wel even de tijd voor nemen, snel douchen kost inderdaad minder tijd, maar om eens heerlijk te ontspannen is dit toch wel de ultieme optie. Kies je voor een van de vrijstaande baden die er te koop zijn, dan kies je voor de mogelijkheid om jezelf heerlijk te ontspannen in warm water. Niets anders geeft je de mogelijkheid om zo in je eigen huis helemaal tot rust te komen en de warmte volledig in je lichaam te laten trekken. Met een kaarsje erbij en heerlijke badolie, zorg je ervoor dat het echt een bijzonder relaxte ervaring wordt. Als jij je badkamer gaat verbouwen of je huis, dan is het dus zeker de moeite waard om eens naar vrijstaande baden te kijken en te overwegen of dit ook voor jouw woning een geschikte optie is.

Voordelen van vrijstaande baden

Zoals gezegd bieden ze heerlijke ontspanningsmogelijkheden, maar vrijstaande baden hebben nog meer voordelen te bieden. Ten opzichte van inbouwmodellen hebben ze als groot pluspunt dat ze niet ingebouwd hoeven te worden en daardoor op iedere gewenste plaats kunnen worden gezet. Zelfs als ze eenmaal geplaatst zijn, kunnen ze nog weer verschoven worden, mocht dit later beter uitkomen. Bij een inbouwbad is dat natuurlijk toch net iets lastiger. Het enige dat je nodig hebt voor vrijstaande baden is een afvoer en een wateraansluiting. Deze kunnen natuurlijk op verschillende plekken gemaakt worden, waar jij maar wilt. Is jouw badkamer aan de kleine kant en kun je daar geen bad in kwijt? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om deze in een andere ruimte te plaatsen, zoals je slaapkamer. Doordat er geen ombouw omheen komt, is dit geen enkel probleem en kun je deze bij een eventuele verhuizing weer eenvoudig verwijderen. Je slaapkamer wordt daar dus zeker niet minder waard door. Op elke gewenste locatie in of zelfs buiten je woning kun je dus vrijstaande baden plaatsen. Doordat ze minder ruimte innemen dan een inbouwbad, overal geplaatst kunnen worden en gemakkelijk te verwijderen zijn, zijn ze echt een ideale oplossing voor wie graag in huis een heerlijk warm bad wil nemen, maar slechts weinig ruimte tot zijn of haar beschikking heeft in de badkamer.

Vind een mooi bad bij Sanitair & Accessoires

Lijkt een vrijstaand bad jou ook ideaal omdat het:

  • eenvoudig weer te verwijderen is
  • op iedere plek te plaatsen is
  • relatief weinig ruimte inneemt

Dan ben je natuurlijk op zoek naar een goede leverancier van vrijstaande baden. Een uitstekende keus op dit gebied is Sanitair & Accessoires, de specialist op het gebied van design sanitair. Bij hen vind je alleen maar echt mooi design, wat van een uitstekende kwaliteit is. Je wilt immers op de kwaliteit kunnen vertrouwen en er op kunnen rekenen dat het bad dat jij uitkiest een lange levensduur zal hebben. Kies je voor een van de vrijstaande baden van dit bedrijf, dan kun je hier absoluut van op aan. Nu denk je misschien, is design sanitair niet onbetaalbaar? Zeker niet! Deze zaak is namelijk een outlet en verkoopt dan ook altijd tegen de scherpste prijzen. Je kunt er zeker van zijn dat je bij hen nooit meer betaalt dan nodig is. Design klinkt bij veel mensen ook als heel modern. Dat kan het zeker zijn, maar je zult bij Sanitair & Accessoires ook zeker vrijstaande baden vinden in een wat meer klassieke vormgeving. Deze zaken maken hen tot een uitstekende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn