Waar vind je de beste kapper van Utrecht?

Een hele belangrijke vraag is: waar vind je de beste kapper van Utrecht? Dat is de vraag die ik mezelf een tijdje geleden stelde omdat ik niet zulk makkelijk haar heb. Ik heb krullen die zeker niet altijd goed zitten. Het is hierbij van groot belang dat mijn haar goed wordt geknipt. Dat heeft zo veel invloed op het model en hoe mijn haar valt. Toen mijn haar bij de kapper waar ik eerder kwam meerdere keren niet goed was geknipt, besloot ik weg te gaan. Daarom ging ik op zoek naar de beste kapper van Utrecht. Ik vind mijn haar nu eenmaal belangrijk en als dat niet goed zit voel ik me niet prettig. Ik wil dat ik trots kan zwaaien met mijn bos krullen, zonder dat ik me ervoor hoef te schamen. En daarom was het voor mij erg belangrijk om de beste kapper van Utrecht te vinden en heb ik even goed gezocht. Ik wilde weer zonder zorgen naar buiten kunnen gaan. Ik wilde me niet meer onzeker voelen.

Massina’s Hair & Art is de beste kapper in Utrecht

Wat de beste kapper van Utrecht is, dat bepaal je natuurlijk lekker zelf. Ik had daarom voor mezelf een paar zaken op een rij gezet. Belangrijke eisen waar de beste kapper van Utrecht aan zou moeten voldoen volgens mij:

  • Ontspannen sfeer
  • Veel expertise
  • Kijken voor kapsel naar jou als persoon

Je wil ook een beetje ontspannen kunnen zitten als je naar de kapper gaat. Dan zit je niet te wachten op een ongemakkelijke of gespannen sfeer. We hebben het al druk genoeg, dan moet je even van dit moment voor jezelf kunnen genieten. Dat kan alleen als er een goede sfeer hangt. Dat voelde voor mij gelijk goed toen ik een bezoek bracht aan Massina’s Hair & Art. Ik was deze kapper op het spoor gekomen door een paar collega’s die altijd met een prachtige coupe rondlopen. Ik had ze gewoon brutaal gevraagd naar hun kapper en toen kreeg ik de website massinas-hair-art.nl. Ik besloot er zelf heen te gaan om te kijken wat voor soort zaak het zou kunnen zijn. Ik werd er direct met open armen ontvangen. Zonder dat ze iets probeerden te verkopen raakten we in gesprek. Toen kreeg ik al heel waardevol advies voor mijn haar. Dat voelde goed dus ik heb gelijk een afspraak gemaakt.

Voel je goed met je nieuwe coupe

Ben je ook naarstig op zoek naar de beste kapper van Utrecht? Dan zou ik zeker even contact opnemen met Massina’s Hair & Art. Toen ik hier kwam, werd ik geknipt door een geweldige kapper die echt verstand heeft van het vak. Het mooie is dat je hier echt wordt behandeld als persoon. Ze gaan het gesprek met je aan om te kijken wat het beste bij jou persoonlijk past. Dat vind ik heel fijn. Want bij andere kappers dringen ze je weleens iets op en dan loop je nooit blij de zaak weer uit. Dat was hier anders want ze hebben mijn haar echt geweldig behandeld en geknipt. Het is zo prettig om de beste kapper van Utrecht te hebben gevonden. Ik kan hier elke keer met een gerust hart heen omdat ik weet dat ik met een mooie coupe de zaak weer zal verlaten. Ze denken echt met me mee en daardoor heb ik elke keer weer net even iets anders, ik houd van die afwisseling. Het is zeker niet duur gezien de kwaliteit die je krijgt bij Massina’s Hair & Art, waar overigens ook prachtige kunst te vinden is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn