Wilt u een goed bouwbord laten maken?

Het was zo ver, de bouw van ons project ging beginnen. We hadden alles geregeld, van aannemer tot alle werklui. Het enige waar wij al langere tijd naar opzoek waren was een bouwbord. We zagen overal om ons heen bij verschillende projecten een bouwbord staan, maar wisten niet zo goed waar we dit zelf nou konden vinden. In eerste instantie was ik bij een ander project naar binnen gelopen en had hun gevraagd waar hun bouwbord vandaan kwam. Het meisje wat daar rond liep wist helaas zelf ook niet waar hun bouwbord vandaan kwam. Bij het volgende project vroeg ik het weer. Gelukkig wist deze man wel waar zij hun bouwbord hadden laten maken. Dit hadden ze namelijk laten doen via de website reclamestore.nl. Hij gaf aan dat ze erg tevreden waren met de snelheid waarop hun bouwbord gemaakt was en ook was er volgens hem erg goed geluisterd naar de wensen van hun. Dit klonk voor mij veelbelovend en daarom ben ik direct toen ik thuis kwam naar de website gegaan om te kijken wat ze allemaal aanboden. Direct toen ik op de website kwam zag ik dat ze veel verschillende dingen maakte, dit zag er veelbelovend uit. Ik kwam via een erg overzichtelijk menu bij het knopje bouwbord. Onder deze knop werd erg duidelijk aangegeven wat ze konden maken en op welke manier dat kon. Ik kon kiezen tussen enkelzijdige en dubbelzijdige bedrukking en ook de maat zou ik zelf kunnen kiezen. Ik werd hier helemaal blij van. Ook zag ik op de website dat ze maar liefst een 9,8 als waardering kregen. Dit moest dus wel een goed bedrijf zijn. Om mijn wensen te bespreken besloot ik om contact op te nemen met de klantenservice. Deze namen snel op en stonden mij erg vriendelijk te woord. De dame liet mij mijn verhaal doen en luisterde goed naar wat ik zou willen als bouwbord. Samen met de vrouw namen we online het keuze menu door en liet zij zien wat er allemaal mogelijk was voor mijn bouwbord.

Ik zou hier zeker slagen voor een mooi en stevig bouwbord!

De vrouw vroeg mij of ik enkelzijdige of dubbelzijdige bekleding wilde en om welke maat het ging. Toen ik mijn ideeen met haar had gedeeld gaf zij aan dat dit zeker allemaal mogelijk was en ook nog voor een schappelijke prijs. Ik gaf aan dat er enige haast achter het maken van het bouwbord zat en ook dit was volgens haar geen probleem. In het keuzemenu koos ik het bouwbord wat ik wilde en mevrouw beloofde mij dat zij aan de slag gingen om het bouwbord zo snel mogelijk bij mij geleverd te krijgen.

Wat een topservice!

Ik begreep direct waarom dit bedrijf op zijn website een 9.8 als cijfer had. Ik was erg blij met de manier waarop dit hele proces verlopen was want:

  • De website laat heel duidelijk zien wat er mogelijk is en is erg prettig om op te zoeken.
  • De website heeft een uitgebreid keuzemenu waardoor je het meest geschikte bouwbord kunt bekijken.
  • De klantenservice was erg vriendelijk en luisterde geduldig naar wat ik zou willen voor bouwbord.

Al met al was dit een top ervaring met een erg mooie, overzichtelijke website en kon ik snel het juiste bouwbord voor mijn project kiezen.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn