Barcelona chair

De Barcelona chair, wie kent hem niet? Dit is een zeer beroemde stoel en bestaat al vele decennia lang. U komt deze prachtige kuipstoel overal tegen; in wachtruimtes, in de huiskamer of in de studeerkamer als u na een paar uur even wilt relaxen in een meer comfortabelere stoel dan uw bureaustoel. De hele dag achter een beeldscherm kruipen is niet goed voor uw ogen en ook niet voor uw concentratie. Zo nu en dan een pauze nemen, wat eten en misschien eventjes uw ogen sluiten, ook al is het maar voor 5 minuten is een briljant idee! Kies dan voor een relaxte lounge stoel en dat is wat de Barcelona chair is. Niet voor niets gebruiken we in deze tekst de Engelse term, dat is immers hoe het hoort als we refereren naar dit prachtige design. Zelfs Gaudi, de beroemde architect, zou nog jaloers worden als hij een Barcelona chair had gezien. Bent u gek op deze Catalaanse stad? Wilt u dan ook graag een stukje Mediterraans en Spaanse cultuur in huis halen of is uw huis al geheel in die stijl ingericht? Hoe dan ook, een Barcelona chair past eigenlijk overal wel mits uw huis niet een erg antiek of klassiek design heeft. De Barcelona chair kan dan ook in diverse kamers van uw huis staan. Daarbij denken we aan uw woonkamer, de eerdergenoemde studeer- of werkkamer maar ook in de serre of uw overdekte terras. De Barcelona chair is helemaal niet zo zwaar dus als u deze stoel prefereert boven uw tuinmeubelen dan kunt u hem in de lente en de zomer ook buiten neerzetten. Zet hem in de avond wel weer binnen want het kan vochtig worden in dit land. Een regenbui zal de Barcelona chair al helemaal geen goed doen want de bekleding is gemaakt van leer.

De Barcelona chair, een stukje élégance

We kunnen de Barcelona chair meteen leveren dus als u vandaag bestelt dan kunt u er morgen al over beschikken. Geheel in de gewenste kleur of patroon. Zo hebben we de Barcelona chair in diverse leren leverbaar. Van wit, zwart, beige tot aan koeienleer in diverse originele kleuren zodat geen enkele Barcelona chair dezelfde is. En u kunt er tevens een lekkere hocker bij bestellen. Dat is een dur woord voor voetenbankje dat tevens ook prima als bijzettafel en bijzetstoel gebruikt kan worden. Dit is dan ook een multifunctionele accessoire die u in dezelfde kleur als uw Barcelona chair kunt kopen. Wist u dat er zelfs totale banken van te verkrijgen zijn? En bedden om overdag op te liggen. Een ware lounge meubel is de Barcelona stoel dan ook echt dus als u wilt kunt u er uw gehele woonkamer mee opvullen. Misschien hebt u zelfs wel een specifieke loungeruimte, dan weet u nu waar u wezen moet om aan geweldige meubelen te komen. Het begrip “comfortabel” is dan ook de eerste term die bij ons opkomt als we aan de Barcelona chair denken. Kom het zelf eens uitproberen en bestel een Barcelona chair. Mocht het wonder boven wonder toch niet zo bevallen dan hebt u alsnog maar liefst 14 dagen retourrecht. Stuurt u in dat unieke geval de Barcelona chair terug en dan sturen we een ander artikel uw kant op in de hop dat dit meubelstuk u wel bevalt. Ook kunt u natuurlijk uw geld terugvragen, dan zijn we even goede vrienden. Maar u begrijpt dat we dit niet graag zien gebeuren. Niet voor niets hebben we een goede klantenbeoordeling. Laat u dan ook een recensie achter en/of geef ons een cijfer, dat kunnen we zeer waarderen want daardoor krijgen we hopelijk meer klanten zodat we kunnen blijven investeren in ons bedrijf en we met nog meer bijzondere design meubelstukken zoals deze “Barcelona” meubelen op de proppen kunnen komen zodat ook u hier weer de vruchten van kunt plukken. Zo ontstaat er een win-winsituatie waar wij maar ook u als klant erg veel aan hebt. Wist u trouwens dat de prijs zoals u die ziet afgebeeld op de site daadwerkelijk de eindprijs is? Er komen geen verzendkosten bij want de bezorging is geheel gratis!

Wie kent hem niet? Bestel hem vandaag nog!

Haal de Barcelona chair in huis! Daar zult u vriend en vijand jaloers mee kunnen maken. Niet dat dit per definitie het doel is, u wilt immers gewoon kunnen genieten van uw welverdiende Barcelona chair maar het is altijd mooi meegenomen. Afijn, we willen u graag nog een laatste lijstje meegeven met de vele voordelen van het kopen van een Barcelona chair via onze website. Daarin vindt u ook alle positieve eigenschappen van de Barcelona chair terug:

  • Als u voor 16:00 uur bestelt, dan hebt u hem morgen al in huis mits er toevallig geen weekend of feestdag tussen zit
  • De verzending is in zijn geheel gratis
  • Als het product niet goed is, dan krijgt u in alle gevallen uw geld terug
  • Deze unieke stoelen zijn gemakt van 100 procent runderleder
  • En u krijgt nu bij elke bestelling gratis vloerbeschermers die u eenvoudig onder uw Barcelona chairs kunt bevestigen. In de winkel kosten deze beschermers maar liefst 20 euro
  • En niet alleen hebt 14 dagen retourrecht, ook geven we u 2 jaar lang garantie op al onze meubelen.

Hopelijk bent u nu helemaal overtuigd van onze site en gaat u meteen op zoek naar uw gewenste meubelen. Hebt u nog vragen? Bel of e-mail ons dan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn