De Klantendienst van de Tijd

Al jarenlang heb ik een abonnement op de krant De Tijd. Het is in die tijd natuurlijk wel eens voorgekomen dat ik contact op wil nemen met de Klantendienst van de Tijd. Ik ben vast niet de enige die het altijd weer vervelend vind om het specifieke telefoonnummer van de Klantendienst van de Tijd zelf te moeten opzoeken en dan moet ik nog wachten om het keuzemenu door te komen en de juiste medewerker aan de lijn te krijgen. Ik zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om het telefoonnummer van de Klantendienst van de Tijd ergens op te schrijven of op te slaan, maar dit vind ik ook maar onhandig. Vaak vergeet ik dan waar ik het heb opgeschreven of onder welke naam ik het heb opgeslagen. Het is dus vele malen makkelijker om dit op een andere manier te doen. En die manier heb ik inmiddels gevonden! Door simpelweg naar de website BE-Klantendienst.be te gaan kan ik alle telefoonnummers van vele bedrijven makkelijk op deze website vinden. En ze maken het hier zelfs nog beter door ook een telefoonnummer te hebben waar je naartoe kunt bellen. Je wordt dan direct te woord gestaan en je wordt meteen doorverbonden met de Klantendienst van de Tijd wanneer je die nodig hebt. Natuurlijk kun je hier niet alleen terecht voor de Klantendienst van de Tijd, maar ook voor die van vele andere bedrijven. Je kunt op de website op verschillende manieren het bedrijf van jouw keuze vinden.

  • Specifiek op bedrijf zoeken
  • Per categorie zoeken

Als ik bijvoorbeeld precies weet dat ik de Klantendienst van de Tijd nodig heb, dan zoek ik natuurlijk op deze bedrijfsnaam. Maar soms weet je alleen simpelweg dat je een winkel wilt vinden waar ze een bepaald soort producten verkopen. Je kunt dan dankzij de vele categorieën op de website BE-Klantendienst.be toch nog makkelijk de informatie vinden die jij nodig hebt.

Meer weten over de Klantendienst van de Tijd

Wat ik ook zo fijn vind aan deze website is dat er veel informatie te vinden is over het bedrijf zelf. Je vindt er dus niet alleen de contactgegevens van de Klantendienst van de Tijd, maar ook een heleboel andere informatie waar je een hele hoop aan zult hebben. Dit is met name handig als je dus bijvoorbeeld niet precies weet welk bedrijf je nu nodig hebt. Je kunt er dan op deze manier toch nog heel erg makkelijk achter komen. Ik vind het iedere keer weer fijn om hier gebruik van te maken. En als ik wel weet dat dit het bedrijf is dat ik nodig heb, dan bekijk ik direct het telefoonnummer en dan kan ik hier al mee aan de slag gaan.

Laat je doorverbinden

Ik vind het tegenwoordig behoorlijk prettig om gebruik te maken van het internet, maar dit is natuurlijk voor lange na niet iedereen het geval. Daarom is het bij dit bedrijf ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Voor slechts € 1,- per minuut (minus mobiele telefoonkosten) helpen ze je met het vinden van het juiste bedrijf en ze kunnen je vervolgens direct doorverbinden. Ook ik heb hier een aantal keer gebruikt van gemaakt en het werkt iedere keer weer fantastisch. Ik kan het je dan ook zeker aanraden om ook van deze functie gebruik te maken. Als je bijvoorbeeld net als ik vaak contact moet opnemen met de Klantendienst van de Tijd, dan is het geen enkel probleem om dit aan te pakken samen met de medewerkers van dit bedrijf. Bekijk de mogelijkheden vandaag nog.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn