De opkomst van de telefoonhouder

b2ctelecom - TelefoonhouderDe telefoonhouder is de laatste jaren gigantisch in opmars. Het product, dat vroeger eigenlijk helemaal niet bestond, heeft de laatste jaren zijn weg gevonden naar duizenden mensen met een smartphone. Wat is een telefoonhouder? Een telefoonhouder is eigenlijk een andere benaming voor verschillende typen auto- en fietshouders. Met deze houders kun je een smartphone meenemen naar plekken waar dat eerst niet kon. Je kunt je smartphone op deze manier bedienen als je onderweg bent of deze gebruiken voor belangrijke informatie als je het even niet meer weet. Het nut van het apparaat spreekt eigenlijk voor zich:

  • Veiligheid
  • Informatievoorziening
  • Mini PC voor onderweg

In de eerste plaats is je persoonlijke veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Het apparaat zorgt dat deze veiligheid gewaarborgd blijft. Het is onverantwoord om je smartphone te bedienen terwijl je jezelf in het verkeer begeeft. Een telefoonhouder zorgt dat je telefoon vastzit in een klem en je deze tijdens het rijden niet kunt bedienen. Je kiest dus voor je gaat rijden een specifieke “functie” voor je mobiel voor die specifieke rit. Wanneer je ver moet rijden kun je bijvoorbeeld kiezen voor navigatie. Je hoeft niet langer wanhopig door routekaarten te bladeren maar kunt gewoon zonder moeite naar je bestemming navigeren dankzij heldere spraakinstructies. De smartphone zit stevig vast in de telefoonhouder en geeft je instructies terwijl je aan het rijden bent. Dit levert een stuk minder gevaarlijke situaties op. Dit navigeren kan trouwens ook gewoon op de fiets. Wanneer je op zoek bent naar een studentenkamer, van een klasgenoot, of het huis van een collega in het centrum kan het erg handig zijn om een beetje sturing te krijgen. Voor veiligheid en gemak is het dus erg fijn om een telefoonhouder te hebben.  Een ander voorbeeld is lekker muziek luisteren. Wanneer je in de auto zit en bijvoorbeeld naar een muziekdienst wilt luisteren klik je de smartphone in de telefoonhouder en zet je een leuke band aan. Vervolgens kun je lekker de hele reis naar je favoriete artiest luisteren of naar een playlist die je de avond van tevoren hebt gemaakt. Op de fietst werkt dit natuurlijk net zo makkelijk. Wanneer je een stuk tegen de wind moet fietsen kun je luisteren naar je favoriete muziek om je daar doorheen te slaan. Het mooiste van alles is dat je altijd een klein computertje bij de hand hebt, waar je ook naartoe gaat. De telefoon staat in de telefoonhouder en is klaar om alle commando’s die je hebt uit te voeren. Wil je weten hoe het weer morgen is? Dat kan! Wil je weten waar de dichtstbijzijnde schoenenzaak zit? Met je smartphone heb je alles bij de hand. Zolang de gsm in de telefoonhouder blijft overtreed je bovendien geen wetten. Je begeeft je veilig en verantwoord in het verkeer terwijl je toch op de hoogte bent van alles wat er om je heen gebeurt.

Telefoonhouder auto bevestigen

De grootste verschillen in telefoonhouders zitten in de diverse modellen. Enkele modellen zijn specifiek gericht op gebruik in de auto terwijl andere juist zijn gericht op gebruik op de fiets. In de auto monteer je de telefoonhouder vaak met een zuignap aan het raam. Dit doe je ongeveer in het midden van de raam, net iets onder de ooghoogte van de bestuurder. Dit heeft enkele belangrijke redenen. In de eerste plaats houdt de bestuurder hierdoor voldoende overzicht over de verkeerssituatie. Door het eigen gezichtsveld vrij te houden kan de bestuurder zich goed focussen op wat zich voor hem of haar afspeelt. De telefoonhouder zit niet in de weg. In de tweede plaats is de bestuurder niet afgeleid door wat zich op het scherm afspeelt. Wanneer bijvoorbeeld een berichtje binnenkomt is de bestuurder hier niet gelijk door verrast. De telefoonhouder is niet afleidend. Ten derde kan de persoon naast de bestuurder de smartphone op deze manier ook bedienen. De bestuurder hoeft tijdens het rijden de handen niet van het stuur te halen, wat natuurlijk sowieso onverstandig is. De telefoonhouder is binnen bereik van de bijrijder. De bevestiging is verder vrij simpel. Je plaatst de zuignap op het raam en deze zuigt zich vast. Vervolgens plaats je de smartphone in het frame. Zorg dat je altijd gebruik maakt van een specifiek model! Een universeel frame werkt eigenlijk bijna nooit vlekkeloos. Soms is de telefoon te groot, dan weer te klein. In sommige modellen kan de telefoon zelfs uit de telefoonhouder vallen. Zorg dus dat je een goed model hebt!

De beste modellen tegen lage prijzen

Bij B2C Telecom vind je de beste telefoonhouders tegen de laagste prijzen. Je vindt de beste autohouders die zijn ontwikkeld voor specifieke soorten telefoons. Je hoeft dus nooit te klooien met een universeel model. De meeste autohouders werken met behulp van de handige zuignap, hierdoor is heel weinig monteerwerk nodig! Je hoeft dus helemaal niet handig te zijn! Op de website https://www.b2ctelecom.nl/ kun je uitgebreid rondkijken en je keuze maken. Betalen is heel eenvoudig via iDEAL, creditcard of PayPal. Bovendien heb je 14 dagen bedenktijd, binnen die tijd kun je het bestelde product zonder problemen terugsturen. Wat nog mooier is: je betaalt in Nederland geen verzendkosten! Ben je uiteindelijk toch niet tevreden met de telefoonhouder dan krijg je gewoon al je geld terug. Bij B2C Telecom vind je dus de beste modellen tegen de laagste prijzen. Wacht niet te lang en begin vandaag nog met genieten. Ontdek alle voordelen die telefoonhouders voor jou kunnen hebben!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn