Zorg voor een volledig verzorgde reis naar de Canton Fair in China

Misschien heb je er al eens van gehoord, de Canton Fair in China. Dit is een enorme handelsbeurs waar de ogen van de hele wereld op zijn gericht. Twee keer per jaar vindt de Canton Fair plaats. Eén keer in de lente en één keer in de herfst. Het volledige bedrijfsleven van China is hier aanwezig. Dat moet ook wel want het is de place to be als het gaat om de export en import van handelsgoederen. Chinese bedrijven en niet Chinese bedrijven zijn vertegenwoordigd op deze Canton Fair. Tevens vind je er vertegenwoordigers van fabrieken en ook wetenschappelijke instituten. Veel bedrijven staan op de met stands op de Canton Fair om hun goederen aan te bieden. Tevens worden er op de Canton Fair vele zakendeals gesloten. Het is dus ook een prima plek om te netwerken en nieuwe contacten op te doen. Ook niet-Chinese bedrijven zijn vertegenwoordigd op deze handelsbeurs. Het merendeel van de bedrijven is echter Chinees. Maar sommige bedrijven zijn in de handen van niet-Chinezen. Het is dus een echte internationale handelsbeurs. Het probleem voor Nederlanders en alle bedrijven in Europa is dat de Canton Fair in China is. China is nou niet bepaald om de hoek en om alleen naar China te reizen is ook niet echt aan te raden. Zeker als je specifiek naar China vertrekt voor de Canton Fair is het zeer handig als alles goed verzorgd is. Dat is dan ook de reden dat je beter in groepsverband kunt reizen en een bedrijf inhuurt dat alles voor je regelt. Je kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld zelf de vlucht te regelen, maar het hotel te laten regelen door een instantie die bekend is met de Canton Fair. Tevens kun je natuurlijk ook het hotel én de vlucht laten regelen door een instantie of alleen de vlucht. Ook het vervoer van het hotel naar de Canton Fair kun je laten regelen. Het is dus maar net wat je budget is en in hoeverre je vrij wil zijn van allerlei organisatorische rompslomp. Want als alles voor je geregeld is, dan heb je natuurlijk ook alle ruimte om je bezig te houden met bijvoorbeeld de import van goederen die je op het oog hebt of het sluiten van de nodige zakendeals.

Regel je hele reis naar de Canton Fair via cantonfair-service.com

Het is dus ideaal om je reis van A tot Z te laten verzorgen en dat kan via cantonfair-service.com. Deze website is er opgericht om zowel zakenmensen als toeristen volledig te begeleiden in hun reis naar China en hun bezoek aan de Canton Fair. Je kunt je vlucht dus al laten regelen door cantonfair-service.com. Je kunt het beste in een groep reizen. Dat is wel zo gemakkelijk, want iedereen gaat naar dezelfde bestemming en kan dus ook in hetzelfde hotel logeren. Daarnaast is het veiliger en efficiënter om met een grote groep te reizen, want je kunt je mede passagiers in de gaten houden en met de groep mee bewegen. Op deze manier hoef je zelf niet constant na te denken over waar je heen moet en waar je moet zijn. Een ander voordeel van een vlucht die door cantonfair-service.com is geregeld, is dat er op het vliegveld in China een ontvangstcomité klaar staat met een volledige beheersing van de Engelse taal. Dus je hoeft niet in de weer met gebarentaal en gebrekkig Engels sprekende Chinezen. Dat is wel zo handig en het zorgt er ook weer voor dat alles een stuk soepeler gaat en je dus ook niet tijd kwijt raakt door miscommunicaties en dergelijke. Met behulp van het ontvangstcomité wordt je vervolgens direct vervoerd naar je Hotel. Ook hier heb je te maken met Engels sprekend personeel. Het is een wat duurder hotel waar je in terecht komt als je boekt via cantonfair-service.com. Maar dit is ook weer met een goede reden. China heeft bijvoorbeeld een Aziatische keuken. Dit is echter niet de Aziatische keuken zoals je die gewend bent van Conimex in Nederland. Dit is een keuken vol met exotische kruiden en specerijen en het is voor een westerling niet verstandig om zonder meer te gaan proeven van deze keuken. Daarom vind je in het hotel eten dat is aangepast aan de westerse smaak. Zo weet je zeker dat je ook echt van de handelsbeurs kunt genieten, zonder dat je voedselvergiftiging oploopt. Tot slot is er nog het vervoer van en naar handelsbeurs. Ook dit wordt geregeld door cantonfair-service.com. Je hele reis vanaf Schiphol tot en met de handelsbeurs kan dus helemaal verzorgd worden. Op deze manier houd je dus voldoende ruimte en tijd over voor andere, meer belangrijke, zaken.

Een paar feitjes op een rij over de Canton Fair

Voor diegenen die nog nooit van de Canton Fair hebben gehoord volgen hier enkel feitjes die een licht werpen op de Canton Fair en de omvang van de Canton Fair.

Zoals je kunt zien is het al een oude handelsbeurs die al lange tijd meegaat. Gezien het aantal bedrijven dat mee doet en het aantal producten dat wordt verhandeld, kun je ook zien dat het een erg uitgebreide en grote handelsbeurs is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn