Draadloze oplader

Iedereen die in het bezit is geweest van een ouderwetse telefoon weet wat een verschil er zit tussen oude gsm’s en de smartphones van tegenwoordig. Een oude mobiele telefoon kon tot een week mee op een batterij en hoefde als gevolg daarvan bijna niet opgeladen te worden. Met een lege accu zitten kwam zo weinig voor. In vergelijking daarmee zijn de smartphones van tegenwoordig een stuk onhandiger. De smartphone is natuurlijk een apparaat waarmee je veel meer kunt dan een ouderwetse gsm, maar vreet ook energie. Het is niet uitzonderlijk dat een smartphone na één dag gebruik al bijna leeg is, zo niet helemaal. Met een lege telefoon zitten is ontzettend onhandig. Daarom is het voor alle smartphonegebruikers handig dat er nu de mogelijkheid is gebruik te maken van een draadloze oplader. De naam zegt het al: met de draadloze oplader is het opladen van telefoon of ander elektrisch apparaat zonder het gebruik van een traditionele adapter. Hierdoor is het mogelijk uw telefoon op elk moment van de dag en op elke gewenste locatie op te laden. Daardoor wordt de kans dat u met een lege smartphone zit ineens een stuk kleiner. Bent u vaak onderweg en komt u regelmatig met een lege accu te zitten? Dan kan de draadloze oplader een zeer welkome toevoeging zijn. De draadloze oplader biedt u de mogelijkheid direct uw telefoon op te laden als u merkt dat de accu bijna leeg is. Ook voor telefoons die al wat langer meegaan en een slechte accu hebben kan de draadloze oplader een uitkomst zijn. Hierdoor kan de telefoon nog een tijdje langer mee en hoeft u geen vervangende accu te regelen. Met de draadloze oplader beschikt u altijd over een volle batterij. Als u vaak onderweg bent en niet snel beschikking hebt over een stopcontact is de draadloze oplader ook een uitkomst. Met een draadloze oplader is het bijvoorbeeld ook mogelijk om op vakantie of op een muziekfestival altijd te beschikken over een volle accu. Zo kunt u uw smartphone blijven gebruiken en bijvoorbeeld altijd uw locatie bepalen als u op reis bent. Dat maakt de smartphone nog een stuk waardevoller. Het nadeel van de smartphone is zijn energiegebruik maar met de draadloze oplader ondervangt u dit nadeel direct. Daarom hebt u meteen meer plezier van uw smartphone als u kiest voor een draadloze oplader. Lees hieronder meer over deze nieuwe manier van opladen en bestel uw draadloze oplader snel en gemakkelijk online.

Altijd opladen met uw draadloze oplader

Altijd draadloos opladen kunt u regelen door een draadloze oplader te kopen via https://www.legetelefoon.nl/draadloos-opladen/. De speciale opladers die u kunt bestellen via deze webshop laadt u thuis op via netstroom, waarna de accu van de oplader uw telefoon altijd kan voorzien van stroom. U neemt als het ware een extra batterij mee die uw telefoon kan opladen op elk gewenst moment. U hebt hiervoor geen stopcontact nodig op locatie. Weet u zeker dat u de komende dagen geen beschikking heeft over een externe stroombron? Neem dan een draadloze oplader mee die u hebt besteld via https://www.legetelefoon.nl/draadloos-opladen/. Diverse telefoons zijn al geschikt voor het opladen met een draadloze oplader. De oplader maakt gebruik van de zogeheten Qi technologie die apparaten snel voorziet van elektriciteit. De volgende merken toestellen zijn geschikt voor draadloos opladen:

  • Nokia Lumia
  • Google Nexus
  • LG
  • HTC

Hebt u een ander toestel? Dan kan uw toestel alsnog geschikt gemaakt worden voor draadloos opladen met een extra ontvanger. Zo kunt u alsnog gebruik maken van deze handige techniek en hoeft u zich niet langer zorgen te maken over een lege accu of een onbruikbare telefoon.

Online bestellen

Wilt u ook gebruik gaan maken van een draadloze oplader? U kunt deze week uw oplader nog in huis hebben als u online bestelt via https://www.legetelefoon.nl/draadloos-opladen/. Bestellen is eenvoudig. U kunt hier bovendien een extra ontvanger bestellen als uw toestel niet direct geschikt is voor het opladen middels de Qi technologie. Als u er niet zeker van bent of uw toestel een extra ontvanger nodig heeft kunt u de website raadplegen of een medewerker van de webshop benaderen via telefoon of e-mail. U wilt immers wel zeker weten of u niet voor niets een extra oplader bestelt. Om verkeerde bestellingen te voorkomen wordt aangeraden altijd goed de website te raadplegen. De fabrikant van uw telefoon kan u bovendien ook meer vertellen over de compatibiliteit van uw telefoon met draadloos opladen. Bij twijfel kunt u altijd het beste contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast is het ook mogelijk uw overige vragen te stellen via de klantenservice. Als u meer wilt weten over bestel- en levervoorwaarden, de levertijd of een retourzending wilt aanvragen kunt u dit regelen bij een medewerker van de klantenservice. Deze zal u altijd zo snel en deskundig mogelijk te woord staan. Gun uzelf ook het gemak van een draadloze oplader en bestel uw oplader vandaag nog. De oplader is ook een uitstekend cadeau voor gezinsleden of vrienden. Vooral mensen die van kamperen houden zullen blij zijn met een dergelijk cadeau. Het stelt hen in staat hun smartphone nog langer te gebruiken op vakantie. De smartphone is een prachtige uitvinding en u kunt er nu nog langer van genieten door gebruik te maken van draadloos opladen. Trakteer uzelf en bestel snel via de webshop. U kunt dan nog jaren doen met uw smartphone en oplader. Voor vragen over de garantie kunt u ook terecht bij de klantenservice. U krijgt echter altijd een hoogwaardig kwalitatief product thuisgestuurd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn