Een foto in glas graveren? Het kan!

Een foto in glas graveren? Het kan! Lees verder.

Glas, iets wat iedereen in huis heeft. Je hebt glazen waaruit je drinkt, je hebt ramen die van glas zijn, je hebt spiegels. Glas is tegenwoordig onmisbaar. Omdat we zoveel glas in onze woningen hebben kan het leuk zijn om voor speciaal glas te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld de glazen waaruit je drinkt laten graveren. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door een foto in glas te laten graveren. Daarnaast zijn er nog meer opties. Wil jij weten hoe je een foto in glas kunt laten graveren en wil je weten waar dat kan? Lees dan snel verder!

Waarom een foto in glas te laten graveren en wat is er mogelijk?

Als je ervoor kiest om een foto in glas te laten graveren dan maak je van jouw glazen iets unieks. Iedereen zal het meteen opvallen en zal de glazen niet vergeten. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het laten graveren van glas. Je kunt bijvoorbeeld de volgende dingen laten graveren:

  • Namen
  • Datums
  • Initialen
  • Foto’s
  • Een gedicht

Je ziet dus dat er veel mogelijk is. Vaak worden bij bruiloften glazen gemaakt met daarin de namen van het koppel dat gaat trouwen en de dag waarop dat gebeurt gegraveerd. Dit is slechts een voorbeeld. Er zijn heel veel dingen mogelijk. Ze kun je zelfs een hele foto in glas laten graveren. Met speciale technieken kan dit foutloos worden gedaan. Je kunt jouw fantasie loslaten en zelf met een ontwerp komen, eigenlijk is alles wel mogelijk! Als je ervoor kiest om glazen te laten graveren dan wil je hier niet te veel voor betalen. Daarnaast wil je dat dit netjes en goed gebeurd. Daarom is het aan te raden om dit uitsluitend te laten doen door een erkend bedrijf. Kies voor een bedrijf met goede reviews en veel ervaring. Let daarnaast op de prijzen.

Waar kun je een foto in glas laten graveren voor een mooie prijs?

Je kunt een foto in glas laten graveren bij www.deglasgraveur.nl. De naam van de website zegt het al: zij weten alles van het graveren van glas af! Op de website kun je zien wat zij allemaal doen en kun je inspiratie op doen. Daarnaast kun je al een inzicht krijgen in de kosten. Er is enorm veel mogelijk. Dus kies voor een ontwerp en overleg met het bedrijf of het mogelijk is. De kans is groot van wel. Dit bedrijf houdt zich bezig met het graveren van allerlei soorten glas. Denk hierbij aan whiskeyglazen, wijnglazen etc. Ook kun je hele afbeeldingen gewoon laten graveren. Heb jij hier interesse in en wil jij unieke glazen in huis hebben? Dan is dit het juiste bedrijf voor die taak! Ga vandaag nog naar de website en bekijk wat er mogelijk is. Doe inspiratie op en kom met een ontwerp. Neem vervolgens contact met ze op. Samen wordt er dan gekeken naar hoe ze jouw product kunnen maken. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met ze op. Ze reageren snel en zijn zeer behulpzaam. Succes met het bestellen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn