Een limousine huren voor alle gelegenheden

Limousine huren | Vallei Limousines

Er zijn vele redenen om eens een limousine te huren bij vallei-limousines.nl. Een limousine huren zou u bijvoorbeeld kunnen doen als:

  • U gaat trouwen,
  • Een galadiner hebt,
  • Een vrijgezellenfeest geeft,
  • Uw kind is afgestudeerd.

Kortom: als er een feestje is dan kunt u een limousine huren. Maar ook als u een avondje gaat stappen, bijvoorbeeld in het casino. Dan staat het erg chique als u in een dergelijke verlengde bolide wordt rondgereden door een ervaren chauffeur van Vallei. U kunt bij ons kiezen uit diverse limousines van onder andere Chrysler, Hummer, Porsche, Lincoln en Dodge. In de toekomst zullen we het wagenpark zeker uitbreiden dus vergeet niet om onze site te bookmarken zodat u zo nu en dan een kijkje kunt nemen. Op basis van meer dan 100 beoordelingen hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 4,93 uit 5. Hopelijk wilt u na uw eigen ervaring ook een cijfer geven of misschien zelfs wel een berichtje achterlaten. Opbouwende feedback is zeker welkom dus kom maar door met uw tips. Hoe het limousine huren precies werkt? Kies allereerst de wagen van uw dromen uit en kies de dag waarop u de limousine wilt huren. Geef dit vervolgens aan ons door in een e-mail of door ons tijdens kantooruren even op te bellen. U bent tevens van harte welkom op het kantoor in Veenendaal waar u alle auto’s direct kunt bekijken en inspecteren. Maar als Veenendaal niet bepaalt in de buurt ligt, dan kan alles digitaal geregeld worden.

Voor een vrijgezellenavond is een limousine huren een goed idee

We garanderen een landelijke dekking. Dus als u een limousine wilt huren nabij Veenendaal zoals in Utrecht of in Groningen of in Maastricht, u bent bij ons te allen tijde van harte welkom. Het zal ook vrij lastig worden om elders een bijzondere variant zoals de verlengde Hummer of Porsche te huren, dus het is niet vreemd dat u daarom bij ons aanklopt. Nadat u uw gegevens en wensen aan ons hebt gestuurd gaan we kijken naar de opties. We sturen vervolgens een offerte met daarin een duidelijke prijsopgave. Gaat u daar akkoord mee? Dan ligt de reservering vast en zullen we op de afgesproken dag bij u op de stoep staan met één van onze limousines. Wist u dat u al vanaf een uur een limousine kunt huren? Maar het loont echter wel om wat langer een limousine te huren. Dan bent u in ieder geval geen dief van de portemonnee en kunt u tevens optimaal genieten van deze ervaring. Via Facebook, Twitter en Google+ kunt u trouwens vele foto’s zien van ritten die we met onze klanten gemaakt hebben in het verleden. Wellicht leuk om even naar te kijken zodat u een beter beeld van onze wagens en ons bedrijf krijgt.

Bent u benieuwd naar de prijzen? Kijk dan even op de site

Op de site vindt u per limousine wat de instapprijs en de kosten per uur zijn. Zijn er speciale wensen? Moet er bijvoorbeeld veel drank of lekkere hapjes aan boord zijn en misschien zelfs een bartender? Ook dat is allemaal voor een meerprijs mogelijk. U krijgt van ons in ieder geval een gratis fles champagne, dat hoort nu eenmaal bij deze unieke dienstverlening. Wist u dat het mogelijk is om een limousine te huren zodat u hier uw vrijgezellenfeest in kunt geven? Samen genieten van een prachtige film in een auto met vier beeldschermen en een uitstekende geluidsinstallatie? Of kijkt u liever naar de sterrenhemel aan het plafond terwijl u herinneringen ophaalt met uw vrienden? Ga dan een limousine huren bij Vallei Limousines Lees meer op de website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn