Onze geweldige vakantie naar Alaska

In onze ogen moet een vakantie nooit hetzelfde zijn. Wij hebben uiteenlopende vrienden die jaar in jaar uit naar dezelfde bestemming gaan en de locatie bijna beter kennen dan het dorp of stad waarin ze de rest van het jaar wonen. Wij ontdekken tijdens iedere vakantie liever iets nieuws. Mijn man en ik hebben beide drukke banen en niet zo heel erg veel tijd om vrij te nemen. Met familieverplichtingen vorig jaar hadden we uiteindelijk maar twee weken om echt vrij te nemen en dat is nou niet bepaald veel. We wilden toch het beste uit deze korte periode halen en dat hebben we dan ook gedaan door onze vakantie naar Alaska door het reisbureau http://wildalaska.nl/ te laten regelen. De medewerkers van dit bedrijf weten precies wat te doen wanneer het aankomt op het organiseren van een reis door Alaska.

  • Wild roads classic
  • Highlights of Alaska
  • Kenai Splash

Mijn man en ik waren beiden nog nooit naar Alaska geweest en we hebben er allebei over getwijfeld of dit het juiste jaar was om onze vakantie naar Alaska te plannen. We hadden liever gehad dat we hier een langere periode konden spenderen, maar de omstandigheden waren er niet naar dit jaar. Dit was natuurlijk jammer, maar ook helaas niets aan te doen. We waren dan ook maar wat blij toen we op de website van Wild Alaska terecht kwamen. Hier weten ze precies wat ze wel en niet in een vakantie naar Alaska moeten stoppen. Met de uiteenlopende soorten reizen die zij aanbieden voor verschillende tijdsduren was het uiteindelijk niet eens zo moeilijk om een keuze te maken.

De vakantie naar Alaska goed geregeld

Iedere vakantie die mijn man en ik ondernemen is weer anders, maar uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk dat we er alles uithalen wat erin zit en dit is nog niet altijd even makkelijk. In de meeste gevallen kiezen wij ervoor om zelf de reis te organiseren, maar in dit geval leek het ons beter om dit allemaal via Wild Alaska te regelen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Wat een geweldige manier van reizen! We hebben uiteindelijk gekozen voor de Highlights of Alaska. Deze vakantie naar Alaska duurt 14 dagen en daarin zie je praktisch het hele land. We hebben dan ook geen moment het gevoel gehad dat we iets misten. Alles aan de reis klopte en toch hadden we ook nog een heleboel dingen zelf in de hand. Dit maakte het allemaal nog beter.

Boek jouw reis vandaag nog

Twee weken was een erg korte periode voor dit prachtige land en ik heb dan ook zeker het gevoel dat wij nog wel eens terug zullen keren naar dit mooie land. Een vakantie naar Alaska is geweldig en we raden iedereen aan om hier minstens een keer naartoe te gaan. Dit land heeft ontzettend veel te bieden, dus zeker als je slechts kort de tijd hebt (zoals bij ons het geval was) raden we je zeker aan om dit via Wild Alaska te laten regelen. Je vakantie naar Alaska wordt dan tot in de puntjes geregeld. Wij waren hier uiterst tevreden over. Op de website vind je uiteraard alle info die je nodig hebt, maar je kunt ook direct contact opnemen met een van de medewerkers. Je hebt namelijk niet alleen de optie om uit een van de reizen op de website te kiezen. De medewerkers van Wild Alaska kunnen je ook helpen met een persoonlijk opgestelde reis. Het enige wat jij dan hoeft te bedenken is wat je graag wilt doen tijdens je vakantie in Alaska.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn