Het zit sta bureau is wel zo ergonomisch

Ergonomie, het is een term die erg veel wordt gebruikt door binnenhuisarchitecten die de kantoorinrichting van kantoren in dit land verzorgen. En dat is maar goed ook, ook al hoort u deze term dagelijks. Het is enorm belangrijk om zo nu en dan te bewegen als u 8 of 9 uur achter elkaar op kantoor achter een beeldscherm zit te staren. Dit klinkt misschien zo voor de hand liggend dat u hier nauwelijks bij stilstaat. Maar wist u dat vele mensen in de afgelopen decennia achter slecht afgesteld meubilair werkten? Hun schouders en ruggen zijn onderhand kapot, ze hebben allerlei RSI klachten en ook mentaal zijn ze lang niet meer zo stressbestendig als toen ze jong waren. Een typisch voorbeeld van een kantoor met een schromelijk gebrek aan ergonomie. Welk bureau past binnen de moderne werkwijze? Daar kunnen wij van kantoormeubelen.pro kort over zijn: het zit sta bureau. Met het zit sta bureau kunt u namelijk niet alleen maar het bureau zodanig aanpassen dat u rechtop achter uw bureau komt te zitten, u kunt het zit sta bureau met een aantal hendeltjes verstellen zodat u, zoals de naam natuurlijk al zegt, achter uw bureau kunt staan. Dat betekent dat de werkgever in ieder geval twee vliegen in een klap slaat. Want u kunt doorwerken terwijl u staat zodat de productiviteit er niet op achteruit gaat. En u krijgt geen last van ledematen en stress, dus de baas kan flink bezuinigen op de ziektekosten.

Koop een zit sta bureau van uw geliefde houtsoort

Een ware werkgever denkt niet alleen aan zijn centen maar geeft tevens om zijn werknemers. Hij of zij wil er voor zorgen dat de werkdruk niet te hoog ligt en dat men fatsoenlijk door het kantoor kan bewegen. Echt zonlicht dat door de ramen naar binnen komt, goede ondersteunende bureaustoelen en elke collega aan een handig zit sta bureau, dat is een optimaal beeld die we gelukkig steeds vaker in het Nederlandse kantorenlandschap zien verschijnen. Op dit moment bieden we 20 varianten op de zit sta bureau aan. Het verschil ligt voornamelijk in het type hout waarvan we de zit sta bureau vervaardigen en verkopen, maar ook in de kleur waarin we de bureau kunnen verven. Kiest u voor een natuurlijk uiterlijk op kantoor en wilt u dus vele houttinten en kamerplanten terugzien? Of hebt u liever een modern kantoor in bijvoorbeeld lichte wittinten? Bij ons kan het allemaal en dan hebben we het niet enkel over het zit sta bureau. Want naast het zit sta bureau verkopen we tevens diverse kantoormeubelen zoals

  • Bureaustoelen,
  • Bureaufietsen zodat u tijdens het werk sportief bezig kunt zijn,
  • Tafels en stoelen voor in de kantine,
  • En diverse kasten zoals dressoirkasten en dossierkasten om belangrijke papieren in op te bergen.

Denk aan uw medewerkers en zorg ervoor dat ze in conditie blijven!

Het zit sta bureau is hip en modern en zal bij elk bedrijf dat met de tijd meegaat passend zijn. Wij adviseren daarom om voor elke medewerker een zit sta bureau te kopen. Al was het enkel vanwege het prachtige feit dat elke medewerker eindelijk een bureau kan gebruiken dat op hoogte te verstellen is. Zo zal de Nederlandse mannelijke medewerker misschien 1,90 meter zijn maar de Spaanse vrouwelijke collega 1,60 meter. En dat verschil is niet alleen staand terug te zien maar natuurlijk ook zittend. Daarom zijn ergonomische meubelen zo belangrijk. Misschien bent u zelf erg lang, dan weet u hoe vervelend krappe zitplaatsen in de bus, of erger nog: in het vliegtuig zijn. Die situatie mag u niet toestaan in uw eigen werkomgeving!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn