Ga voor de goedkoopste sim only

Niemand vindt het prettig om teveel te betalen voor hun mobiele telefoon abonnement. Het kan echter best wel wat moeite en tijd kosten om uit te vinden wat de goedkoopste sim only optie voor jou is. Wil jij hier graag op een snelle en effectieve manier achter komen? Dan raden we je aan om naar de website Sim-only-vergelijker.com te gaan. Hier vind je een hele eenvoudige manier om de goedkoopste sim only voor jou te vinden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een aantal keuzes te maken.

  • De hoeveelheid belminuten, sms’jes en data
  • Looptijd van het contract
  • Voorkeur voor providers

Ook kun je hier aangeven of je alleen de aanbiedingen van providers wilt bekijken die op een 4G netwerk opereren. Dit is namelijk nog niet voor alle providers in Nederland het geval. Is dit belangrijk voor jou? Dan is het dus aan te raden om deze optie aan te vinken. Aan de hand van de opties die je hier aangeeft, gaat de website voor jou op zoek naar de goedkoopste sim only. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om verschillende combinaties uit te proberen. Bijvoorbeeld met meer data dan belminuten of juist andersom. Als je al langer een smartphone hebt, dan zul je ongeveer wel weten wat je verbruikt op dit gebied. Heb je geen idee? Dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen afhankelijk van de situatie waar je je in bevindt.

Het vinden van de goedkoopste sim only

In het eerste scenario gaan we er vanuit dat je hiervoor al een ander (eventueel sim only) abonnement hebt gehad met een smartphone. Je kunt dan eenvoudig oude rekeningen opvragen bij je provider om te zien wat je gebruik was in de voorgaande maanden. Dit kan natuurlijk variëren. Daarom is het verstandig om altijd meer dan een voorgaande maand te bekijken. Op die manier krijg je het meest realistische beeld. Je kunt dan simpelweg de gemiddelden nemen en aan de hand hiervan bepalen wat je ongeveer nodig zult hebben. Het is uiteraard verstandig om al een beetje vooruit te kijken. Woonde je hiervoor dichtbij je werk, maar ga je binnenkort verder moeten reizen? Dan zul je misschien meer data gaan gebruiken. Dit soort dingen moet je natuurlijk meenemen in de berekening. Het bepalen van de hoeveelheid belminuten, sms’jes en data dat je nodig zult hebben is lastiger als je voor het eerst een telefoon met het goedkoopste sim only abonnement gaat afsluiten. Het is echter zeker niet onmogelijk. Er zijn bijvoorbeeld testjes die je online kunt doen. Aan de hand van een aantal vragen kan er dan ongeveer bepaald worden wat je nodig zult hebben.

Koop los een nieuwe telefoon

Wist je dat het in de meeste gevallen goedkoper is om apart een nieuwe telefoon te kopen dan om deze bij een abonnement erbij te nemen? Heel veel mensen denken juist dat dit andersom is, maar uiteindelijk ben je met een losse telefoon en het goedkoopste sim only abonnement een stuk voordeliger uit. Het is dus zeker aan te raden om naar de website sim-only-vergelijker.com te komen en hier te zien wat zij voor je kunnen betekenen bij het vinden van het goedkoopste sim only abonnement voor jou. Ook als je nu nog niet toe bent aan een nieuw abonnement kan het toch fijn zijn om alvast te zien wat de eventuele opties voor je zijn. Er zijn ook regelmatig aanbiedingen die zeker de moeite waard zijn om in de gaten te houden. Bekijk het goedkoopste sim only abonnement dus vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn