Veilig en vertrouwd met de experts van Esteworld haartransplantatie Turkije

Bent u kalend en wilt u daar iets aan doen? Heeft u allerlei middeltjes al geprobeerd maar lijkt niets te helpen? Bent u nu op zoek naar de methode die wel werkt? Dan bent u bij Esteworld haartransplantatie aan het juiste adres. Wij werken namelijk met een methode die echt werkt. En daarvoor hebt u niets anders nodig dan alleen uw eigen haar! Bij Esteworld haartransplantatie Turkije zijn veel zorgprofessionals in dienst die u gaan helpen bij een jonger uiterlijk en u met een flinke dosis zelfvertrouwen gaan opzadelen. Wij hebben chirurgen in dienst die de operaties zelf uitvoeren, en zij worden bijgestaan door een groot team ondersteunend (zorg)personeel. Wij begrijpen dat het belangrijk voor u is dat u ons kunt vertrouwen – je legt natuurlijk niet zomaar je eigen hoofd in andermans handen. Wij snappen hoe dat voor u is, en doen daarom alles om uw veiligheid te waarborgen. Onze kliniek voor haartransplantatie in Turkije is als enige haarkliniek door het Turkse Ministerie van Volksgezondheid erkend. Daarnaast voeren wij een heel aantal keurmerken, waaronder het ISO9001- en TUV-kwaliteitskeurmerk, die beide Europese keurmerken zijn. Onze chirurgen zijn zo bedreven in hun vak, dat zij met hun kennis en ervaring andere plastisch chirurgen, die over haartransplantatie willen leren, onderwijzen. Zij komen van over de hele wereld naar onze kliniek voor haartransplantatie in Turkije. De voordelige prijs waarvoor u bij ons geholpen kunt worden, is dus geen indicatie voor een lage kwaliteit. Wij kunnen deze prijs juist voeren doordat  geschoold en professioneel personeel in Turkije beter te betalen is dan in Nederland.

Mijn ervaringen met haartransplantatie in Turkije

“Al een aantal jaren maakte ik me zorgen om mijn haaruitval. De inhammen op mijn voorhoofd werden steeds groter en ook de kaalheid op mijn kruin begon steeds meer op te vallen. Ik werd onzeker en voelde me niet goed over mezelf. Ook al zei mijn vrouw dat ze het niet erg vond, ik merkte dat ik het steeds vervelender vond om in de spiegel te kijken. Ik had al wel eens nagedacht over oplossingen zoals transplantatie, maar toen ik naar klinieken op zoek ging in Nederland kwam ik erachter dat dit nogal een prijzige onderneming zou zijn. Een vriend van me vertelde over zijn ervaringen bij Esteworld haartransplantatie Turkije. Hij had kort geleden een behandeling genoten in Turkije en was erg tevreden. Hij was nog maar net terug en zijn hoofdhuid was nog herstellende, maar hij kon me vertellen dat hij een goede tijd achter de rug had. De verzorging door Esteworld was geweldig geweest, en alle service die vooraf beloofd was bleek tot in de puntjes geregeld. Ik werd nieuwsgierig en keek eens op de website van Esteworld haartransplantatie Turkije. Ik werd enthousiast: misschien was dit de oplossing voor mijn probleem! Al gauw heb ik toen een afspraak gemaakt voor een consult. Na dit consult wist ik het zeker en boekte ik de vlucht naar Istanbul. Intussen heb ik de haartransplantatie in Turkije achter de rug, en ben ik erg tevreden met het resultaat!”

Van eerste consult tot nazorg in goede handen

Bij Esteworld haartransplantatie Turkije wordt u vanaf het begin tot het eind begeleid. Het eerste consult vindt in Nederland plaats, waarna afspraken gemaakt kunnen worden voor de behandeling. Na de haartransplantatie in Turkije, als u weer terug bent in Nederland, houdt de zorg nog niet op. De Nederlandse haarspecialist neemt dan weer contact op om ervoor te zorgen dat u precies weet hoe u uw haar nu moet verzorgen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd weer contact met ons opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn