Het kopen van een droogloopmat op rol

Voetenvegertje - Droogloopmat op rolEen droogloopmat is heel handig om in huis te hebben. Het zorgt er voor dat er geen vocht in het huis komt, waardoor de vloer ook niet zal beschadigen. Vooral bij houten vloeren is dit van belang en een mat is ook helemaal niet duur, dus voor iedereen aan te raden. Daarnaast is het uiteraard van belang dat de gezondheid van u en uw gezin voorop blijft staan. Vocht kan vervelende vormen van schimmel doen ontstaan en daar wilt u natuurlijk niet aan blootgesteld worden. Zorg er dus voor dat u met een droogloopmat op rol de hygiƫne in huis handhaaft. Een droogloopmat kan per stuk worden aangeschaft, maar ook op rol. Een droogloopmat op rol is voordelig wanneer u een groot stuk mat nodig heeft. U kunt zelf aangeven wat de lengte en breedte (uitgaande van de maximale breedte van de rol) moet zijn. Een droogloopmat op rol koopt u online via voetvegertje.nl. Hier vindt u een groot aanbod waarbij u uit verschillende kleuren en soorten kunt kiezen. Een droogloopmat op rol kan namelijk in verschillende varianten geleverd worden. Denk hierbij aan de vezels waar de mat van gemaakt is. De matten zijn van kunstvezels gemaakt die speciaal zorgen voor een goede vochtopname. Ook het vuil dat op schoenen zit wanneer u van buiten naar binnen wilt gaan, worden door de droogloopmat goed opgenomen. Vaak wordt er een combinatie van matten neergelegd om het beste resultaat te bereiken. U legt hiervoor buiten een borstelmat neer om het meeste vuil al te verwijderen. Daarna veegt u uw voeten aan een katoenen droogloopmat. Op rol kan deze geleverd worden in de gewenste breedte en lengte. Het katoen zorgt voor de best mogelijke vochtopname. U zult geen lelijke plekken in de parketvloer meer vinden wanneer u deze matten bij uw voor- en achterdeur neerlegt. Een droogloopmat op rol kan in verschillende kleuren worden geleverd. Denk hierbij aan het standaard zwart en grijs of lichtbruin, maar ook aan de kleuren rood en blauw. Vaak wordt er een kleur gekozen die goed staat in het interieur, of passend bij de vloer. Het is echter ook leuk om een droogloopmat op rol te kopen die juist mooi opvalt.

Een droogloopmat op rol in de gewenste maat

Tegenwoordig is het heel gewoon om een mooie uitbouw aan het huis te laten bouwen met grote openslaande deuren naar de tuin of patio. Het is weliswaar prachtig om deze open verbinding met de tuin te hebben, maar vaak zorgt het wel voor extra vuil in huis. Men vergeet namelijk dan wat vaker om de voeten netjes te vegen zoals dit wellicht bij een deur wel gedaan wordt. U kunt dit probleem makkelijk oplossen door een droogloopmat op rol aan te schaffen. Hiermee kiest u zelf de gewenste maat uit. De droogloopmat op rol kan de gehele lengte van de glazen schuifpui beslaan wanneer dit nodig is of bijvoorbeeld de helft van de ruimte, zodat het voetenvegen een gewoonte gaat worden. Een droogloopmat op rol is het beste in katoen aan te kopen. Dit materiaal zorgt voor een goede vochtopname, waardoor uw huis van water ontzien wordt. De katoenen droogloopmat op rol kan op de lange termijn leiden tot schimmelvorming in de mat zelf. U kunt dit makkelijk voorkomen door de droogloopmat op rol eens in de zoveel tijd goed te wassen met de machinewas. Ook de grotere matten kunnen vaak gewoon in de trommel. Wanneer u liever geen dergelijke grote wassen draait is het alternatief het kopen van een droogloopmat op rol van een ander materiaal. Hierbij kunt u denken aan microvezels. Bij dit materiaal is het ontstaan van schimmels uitgesloten en kunt u rustig volstaan met af en toe stofzuigen. Er is dus voldoende keus voor het aanschaffen van een droogloopmat op rol.

Online bestellen

Wanneer u de juiste droogloopmat op rol heeft uitgekozen kunt u deze meteen via voetvegertje.nl bestellen. De matten worden vaak binnen drie dagen thuis geleverd. Ook wanneer u niet de standaard maat koopt en de mat eerst op maat moet worden gemaakt. U kunt de gewenste maten meteen bij de online bestelling invullen en hoeft hier niet eerst extra contact voor op te nemen. Dit kan uiteraard altijd telefonisch en per email wanneer u vragen heeft over de droogloopmat. Op de verschillende droogloopmatten zit een antislip laag waardoor ze veilig neer te leggen zijn op gladde houten vloeren of op tegels. Zelfs wanneer u kinderen heeft die naar binnen rennen moet de mat veilig blijven liggen. Door de extra aangebrachte antislip laag zal de droogloopmat niet snel verschuiven en kunt u zich er van verzekeren dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Wanneer u een nieuwe mat wilt bestellen is het goed om het nieuwste assortiment op de website even te bekijken. Hier vindt u niet alleen de voordelige matten, maar ook de nieuwe soorten en de kortingen die gegeven worden. Deze korting kan oplopen tot bijna 20 procent. Ook geven de verschillende afbeeldingen en beschrijvingen goed weer hoe de droogloopmat er uit ziet. Naast de verschillende kleuren kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie print. De grijs/zwarte strepen doen het goed op veel verschillende kleuren houten vloer. De matten met een printje zorgen er daarnaast voor dat vuil ook veel minder goed zichtbaar is, altijd een voordeel natuurlijk. Wanneer u klikt op de kleine afbeeldingen krijgt u meteen een uitvergroting van de foto, zodat niet alleen de print, maar ook de structuur zichtbaar wordt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn