Het online reputation management beheert uw gegevens

whitecanvas - Online reputation management

Staat uw reputatie op het spel? Dan moet u hier zo snel mogelijk iets aan doen! Zeker als u via het internet wordt lastiggevallen, want deze gegevens blijven ver na dato beschikbaar via zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Een online reputation management kan deze situatie op tijd detecteren en oplossen. Wellicht hebt u last van een zogenaamde “troller”. Dit is iemand die het leuk vindt om burgers, bedrijven of de overheid belachelijk te maken. Een eenvoudig grapje kan al snel uit de hand lopen en “viral” gaan. Dat betekent dat het op elke sociale medium te zien is met alle gevolgen van dien. Uw bedrijf komt in een kwaad daglicht te staan ook al kloppen deze gegevens van geen kant. Ons online reputation management kan dit voor u voorkomen. Wij sporen deze vervelende klieren op en neutraliseren hun berichten. Wist u dat ons online reputation management zelfs bepaalde gegevens van Google kan laten verwijderen? Als u hier juridische gronden voor hebt, en dat is in het geval van laster en smaad zeker het zo, dan stelt ons online reputation management een verzoek op aan deze zoekmachine en dan zit er voor Google over het algemeen niets anders op dan gehoor te geven aan uw verzoek. Ziet u het wel zitten om een online reputation management in te huren omdat u in het verleden te maken hebt gehad met dergelijke voorbeelden? Neemt u dan even contact op met whitecanvas.eu.

Gegevens verwijderen met het online reputation management

De kosten wegen niet op tegen de baten van een online reputation management. Uw website, uw bedrijf en uw imago blijven fier overeind staan dankzij een online reputation management als White Canvas. U krijgt niet langer te maken met vervelende individuen die niets beters te doen hebben in hun leven dan u aan te vallen. Ook de media kunnen valse geruchten verspreiden. Er hoeft maar een lokale krant een fout te maken, u te beschuldigen en de poppen zijn aan het dansen. Zeker dankzij Google en de sociale media kan nieuws snel verspreiden. Een fout kunt u op de lange termijn niet snel meer rechtzetten. Dat gaat u althans veel energie en geld kosten. Dat kan niet de bedoeling zijn, ook al heeft die krant het gerectificeerd. De informatie blijft immers op Google staan. Dat is dan ook waar een online reputation management om de hoek komt kijken. Een online reputation management monitort de nieuwsgroepen zoals media en sociale media continu. We bieden u diverse pakketten aan zodat er voor ieder wat wils te vinden is bij onze online reputation management. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan even contact met onze klantenservice op.

Nog vragen? Onze klantenservice staat uiteraard voor u klaar

We kunnen het ons goed voorstellen dat dit voor u onbekend gebied is. U hebt misschien niet zo veel verstand van internet en sociale media en u weet niet hoeveel ellende er kan ontstaan door een foutief bericht. Hopelijk hebben we u er in deze tekst wel van overtuigd dat het significant verkeerd kan aflopen met uw imago als u hier niet op tijd actie in onderneemt. Geef daarom deze beveiliging uit handen zodat wij preventief:

  • Google kunnen manen om gegevens weg te halen,
  • Sociale media en de “ouderwetse” media kunnen monitoren,
  •  pagina van deze zoekmachine terugvindt. En dat maakt het voor vrijwel iedereen zeer onaantrekkelijk.

Wacht niet langer mar bel of e-mail ons direct voor een kennismakingsgesprek!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn