Dankzij onze advocaat echtscheiding krijgt u waar u recht op hebt

Bent u al erg lang getrouwd maar leeft u behoorlijk ongelukkig? Kunt u het hier over hebben met uw partner en hebt u op allerlei fronten geprobeerd om uw huwelijk nieuw leven in te blazen? Dan houdt het op den duur op. U kunt er samen voor kiezen om te scheiden. Dan maakt u een gemeenschappelijk echtscheidingsverzoek. Is er veel onenigheid en heeft één van u besloten om te scheiden? Dan kunt u een eenzijdig echtscheidingsverzoek indienen. U hebt er in ieder geval een advocaat echtscheiding voor nodig en dat is waar wij om de hoek kijken. Kijkt u maar eens op wsadvocaten.nl en zoek op onze website naar de advocaat echtscheiding. Onze advocaat echtscheiding kan elk type verzoek in goede banen leiden. Meestal komt er een rechter aan te pas om een uitspraak te doen over de kwesties waar jullie het niet mee eens zijn. Misschien vindt u het alimentatieverzoek veel te hoog, misschien wenst u meer te krijgen van de inboedel. Zo zijn er diverse redenen om een advocaat echtscheiding in de arm te nemen. Hij zal een verdediging opstellen en kunnen beargumenteren waarom dergelijke claims moeten worden gehonoreerd. Soms wordt er een regeling getroffen waar beide partijen akkoord mee moeten gaan. U mag er wel op rekenen dat al deze juridische vraagstukken door onze advocaat echtscheiding tot een goed einde worden gebracht.

Regel de alimentatie via onze advocaat echtscheiding

Wat zijn de belangrijkste redenen om een advocaat echtscheiding in de arm te nemen. Het komt er in ieder geval op neer dat u er niet helemaal uitkomt met uw partner. Dit kan door ruzie komen maar ook over een klein detail waar jullie liever een onafhankelijke partij over willen laten buigen. Prettiger dan hierover te blijven kibbelen. Een rechter kan dan uitkomst bieden. Bekende voorbeelden zijn:

  • In de eerste plaats bij wie uw kinderen gaan wonen. Zijn ze te jong om zelf te beslissen of kunnen ze de keuze niet maken? In de tweede plaats hoeveel alimentatie de ander dan moet betalen.
  • Maar ook kwesties over bepaalde inboedel zoals de auto of bepaalde elektronische apparatuur.
  • En uiteraard het geld op de gezamenlijke bankrekening.
  • Maar ook ingewikkelde zaken zoals de pensioenvereffening en de eventuele naamswijziging.

U leest het, er zijn heel wat zaken die voor problemen kunnen zorgen. Het is daarom erg prettig dat u nu een advocaat echtscheiding achter de hand hebt die deze moeilijke procedure kan starten en u kan verdedigen mits noodzakelijk. U maakt waarschijnlijk een emotionele periode door. Dankzij onze advocaat echtscheiding kunt u zich meer richten op uw gevoelens, de rouw en het afscheid terwijl u toch krijgt waar u recht op hebt.

Wilt u weten wat het u gaat kosten? Neem dan direct contact op!

Neem de tijd om alles goed te bespreken met uw partner. Ook al bent u nog zo uit elkaar gegroeid, u wilt wel het beste voor uw kinderen. Richt uw tijd op uw privéleven en denk niet te veel aan uw boedel en inboedel. Laat dit soort zaken maar over aan een gerenommeerd advocatenbureau zoals Witlox & Snijders uit Amsterdam. Kom eens langs als het dichtbij huis is. En anders kunt u ons uiteraard een e-mail sturen of opbellen. We willen u graag inlichten over de kosten die eraan verbonden zijn. Kunt u dit met geen mogelijkheid betalen? Dan bestaat er de optie om pro deo een advocaat toegewezen te krijgen. Dat betekent dat de staat een advocaat aan u toewijst en dat de staat tevens deze advocaat betaalt. Volg het laatste nieuws via onze Linked in pagina!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn