Kosteloos aanmelden en uw bedrijfsauto verkopen

Een bedrijfsauto verkopen is nu erg gemakkelijk. Om dit te regelen hoeft u echt niet lang te wachten nadat u uw auto op markplaats of elders heeft gezet. Dat is niet eens nodig. U bespaart dus de kosten die u hiervoor anders zou maken. Uw bedrijfsauto verkopen kan geheel gratis en gewoon via het internet. Hiervoor gaat u naar de website Bedrijfsautoverkopen.org. Wat er gebeurt na het eerste contact:

  • Er zal een afspraak worden gemaakt om de wagen op te komen halen
  • Vergoeding wordt er plaatse gelijk uitbetaald
  • Het vrijwaringsbewijs ontvangt u gelijk bij de overdracht
  • U bepaalt waar en wanneer de bedrijfsauto opgehaald kan worden

Een bedrijfsauto verkopen hoeft niet moeilijk te zijn

Een beetje bedrijf kan eigenlijk niet zonder bedrijfsauto. Dagelijks rijden er ontzettend veel bedrijfsauto’s op de weg, welke op weg zijn naar een klant of zakelijke relatie. Vele van de autorijders maken dagelijks heel veel kilometers en zijn dus een groot deel van de dag op de weg te vinden. Het is om die reden belangrijk dat de bedrijfswagen aan hoge eisen voldoet. Zo moet de bestuurdersstoel bijvoorbeeld erg comfortabel zitten. Er zijn veel wagens te vinden die stoelen hebben waar men na een paar uur behoorlijk rugpijn in kan krijgen. Dat is niet prettig, zeker niet wanneer u nog maar net aan de dag bent begonnen. Rugpijn kan erg belemmerend werken, ook tijdens de werkzaamheden die u uit moet voeren. Ten tweede moet de bedrijfswagen ook fijn te rijden zijn. Hij moet fijn op de weg liggen en het liefst van binnen van veel gemakken zijn voorzien. In de zomer wilt u bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van airco om niet ontzettend zweterig uit de auto te komen bij de klant. Op de koudere dagen wilt u juist de verwarming aan kunnen zetten, zodat u niet hoeft te vernikkelen van de kou. Het liefst zal er natuurlijk ook een radio aanwezig moeten zijn, zodat u onderweg kunt horen waar zich files bevinden en waar flitsers zijn gespot. Feit is dat het ritje ook een stuk sneller zal gaan wanneer er een lekker muziekje gedraaid kan worden. Zo wordt het autorijden een hele belevenis. Het verdriet zal dan ook groot zijn wanneer u plots voor de keuze komt te staan om de bedrijfsauto te verkopen. Een bedrijfsauto verkopen is waarschijnlijk bent lastig, omdat u gaandeweg gewoon gehecht bent geraakt aan de wagen. Toch is het vaak niet anders, omdat de wagen bijvoorbeeld steeds meer mankementen begint te vertonen. Dat kunt u gewoon niet hebben wanneer u echt een betrouwbare bedrijfsauto nodig hebt. U zit er niet op te wachten om vandaag of morgen langs de weg te komen staan met autopech. Het is een goed idee om te kijken of u uw bedrijfsauto verkopen kunt via Bedrijfsautoverkopen.org. Het is zeker niet ingewikkeld om hier uw bedrijfsauto te verkopen. U hoeft er zelfs niets voor te betalen om u hier aan te melden om uw bedrijfsauto te verkopen.

Verkoop uw auto vandaag nog

Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen via het genoemde telefoonnummer. U krijgt dan een professional aan de lijn van deze firma die u precies kan vertellen wat uw auto waard is, maar ook hoe het hele proces verder zal gaan. Denkt u er al langer over na om uw bedrijfsauto te verkopen? Leg dan eens telefonisch contact met de specialisten van dit bedrijf. Ze voorzien u graag van de gewenste informatie. Wie weet heeft u uw bedrijfswagen vandaag al wel verkocht! Zo kunt u snel op zoek gaan naar een nieuwe auto.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn